simply je napisal/-a:Še en off : Na avtonetu ne najdem nobenega novega Pola GTI - čeravno je na ceniku že kar nekaj časa?
lancia hf je napisal/-a:ijuvan: Se strinjam, samo kaj ko nekateri to zagovarjajo, recimo peroRS, ki hoče tako nekako povedati:
Pa saj je samo na Rally Velenje vozil 00, in ker je preveč šlo, je zletel s ceste, in podru leseno tablo + omarico za njo, in mu je potem samo malo odbijač počil.
lancia hf je napisal/-a:peroRS na tak način sem te zastopil![]()
Me pa prav zanima, kako bi kupci reagirali, če bi pisalo:
Testni avtomobil.
Bil predtekmovalno vozilo na rally-ju Maribor
Rahlo poškodovan je bil prednji konec na rally-ju Maribor.
peroRS je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:peroRS na tak način sem te zastopil![]()
Me pa prav zanima, kako bi kupci reagirali, če bi pisalo:
Testni avtomobil.
Bil predtekmovalno vozilo na rally-ju Maribor
Rahlo poškodovan je bil prednji konec na rally-ju Maribor.
Sem že enkrat prej napisal...vzemi te slike ko je bil udarjen pa pojdi na Porsche, pa postavi prodajalca pred dejstva pa boš takoj videl kakšna je situacija.
Ni pa treba na pamet blatit podjetja in posploševat zadevo (to ne leti nate ampak na splošno)
peroRS je napisal/-a:
Sem že enkrat prej napisal...vzemi te slike ko je bil udarjen pa pojdi na Porsche, pa postavi prodajalca pred dejstva pa boš takoj videl kakšna je situacija.
Ni pa treba na pamet blatit podjetja in posploševat zadevo (to ne leti nate ampak na splošno)
FLINK je napisal/-a:... Ce ti je prevec, pojdi drugam in kupi drugje.
FLINK je napisal/-a:Zakaj bi spuscali ceno, ce je bilo pred vozilo? Ce ga ne bojo prodali zaradi njihove previsoke cene, si bojo sami krivi in bojo ze zmanjsali...!
audi RS4 je napisal/-a:klobasebaba rekla,baba čula. Koliko od vas je ze kdaj kupilo od porscheja avto in ugotovilo skrito napako?jaz sem jih nekaj časa dobavljal porscheju pa vam povem da če avto ni bil odličen ga sploh niso odkupili in to neglede na ceno ,tudi če je bil zelo zelo ugoden.ko bo prvi šel kot resen kupec na porscheja za ta avto bo pa lahko komentiral kaj so mu povedali in kaj so mu skrili.Do takrat pa vsi skupaj nehajte blatiti ugled podjetja Porsche.lp
Mgajvr je napisal/-a:mislim da je razlika, če napišejo da je avto nekaramboliran ali karamboliran. če je na vozilu samo manjša pošlkodba, res vse zamenjano in porihtano nima kaj bit. ne rečem pa , da bi bilo vozilo totalka razbito in popravljeno, pol je pa druga pesem.
Suljo20 je napisal/-a:Ja Porsche Maribor so itak eni taki nateguni mi kr slabo rata k pomislm da njih bolš da sploh ne začnem pisat o njih k mi bo dan šou u falus.
Drgač pa kr se tega Golfa tiče, zihr nekdo njihov spremlja tole temo in so pol popravl neki, sej pred to debato vem kaj je blo označen ker sm ga dostkrat gledu. Ja pač so nategatorji in nažalost se eni pač nemorjo s tem sprijaznt, dejstva so bla tuki povedana tko da kej dost filozoferat okol tega nemormo (več).
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost