Pa ASR ma?
Ja ima ga.
Pa saj ima kr nekaj opreme. Nima esp, usnja, gretja sedežev, 8airbagov(ima jih 6), navigacije, pa multifunkcijskega volana, druga pa mislim da ima vse. Ok esp al ima al ne, mogoče ko bom vozil avto, ki ga ima bom rekel to je zakon, ker ga še do sedaj nisem ga ne pogrešam. 2 air baga manj ok nič drastičnega. Navigacija nepotrebna, jo imam na telefonu. Volan pa mi je lepši navadni kot pa tist z tipkami.
Avto je pač slo porekla in slovenski avti so ponavadi manj nabasani z opremo kot pa iz nemčije, italije itd.
Zed je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:pa kaj si ti ja nor malo. pol leta in 11 strani teme na koncu pa še tip vedno nima ene alfe. o bog, oprosti, ampak to pa je že preseravanje.
...heheheh, točno isto sm si jst včeri mislu, k sem tole temo pogledal

...PS, ni me treba takoj napadt, sam je res hecno

Saj ne da bi koga napadal, ampak razkuri me to, ko folk sploh ne pozna situacije in pravi, da se preseravam. Npr an alfa forumu ni niti eden napisal "vav pol leta si kupoval avto" , ker vsi vedo kakšna je ponudba na trgu. Sploh pa kdo ne ve oz mu je težko preverit lahko samo z avto.net, kjer se prodaja največ avto v slo. Alf 156 ravno 22, pa še to pridejo v ožji izbor mogoče glih 3 in pol izbiraj med temi, pa lahko veš kakšne so možnosti, da bo kera zadovoljiva.
Ko pa sem začel gledati 147 pa sem jo našel v 2 tednih, mogoče bi vzel že eno prej iz ms črno ampak jo je tip takoj prodal, in sem bil prepozen.
Tak da keri ne pozna situacije mogoče se mu zdi čudno, ker pa ve zakaj se gre pa ni nič nenavadnega.