branebm je napisal/-a:Pri avtoprodaji avto karavan d.o.o. dunajska 421 1231 črnuče ne kupujte avtomobilov so nategatorji in pripovedovalci raznih zgodb samo da prodajo avto. Pri njih sem kupil avto znamke alfa romeo v takoimenovanem odličnem stanju na pogled avto brez pripomb za kar mi je še danes žal po dveh tednih sem ugotovil vrsto skritih napak plačal 600 evrov popravila in avto še zmeraj ni v odličnem stanju da pa bi to postal bi moral vložiti še najmanj 2000 evrov na garancijo ki jo dajo se ne odzivajo je namišljena garancija trenutno pelem zadevo po pravni poti tako da bom obveščal na forumu ko bo kaj novega.če ste pametni se obrnite drugam.
EDIT (mod): Drži se pravil in kulture pisanja na forumu (velike črke, povečana in obarvana pisava)
Dj Big je napisal/-a:Zdravo, kupujem avto in me zanimajo vaša mnenja, vse koristne informacije...motor, menjalnik itd..
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5636207&show=1
Avto se je par dni nazaj prodajal v avtohiši v ptuju (petovia avto ptuj) za 12.900.. Potem ga par dni ni bilo gor, zdaj se je pa pojavil v avtohiši (premija svet) in cena 13.990.. Poklical sem in vprašal, prodajalec mi je zatrdil da je to tisto vozilo, in rekel da je zadnja cena 13.500.. malo sem razočaran zdaj je avto 1000€ dražji...
Nekaj mi še ni jasno, gledam audi a3 in golf vi... In ih je kar nekaj, 1 lastnik vendar uvožen iz nemčije in magičnih 120.000km-140.000€ in solidno opremljen... Kot je meni znano so zdaj cene v nemčiji tam tam in se ne splača uvažat.. Edino če so kilometri zbiti in so realni mogoče 250.000+
Grega_ je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:Zdravo, kupujem avto in me zanimajo vaša mnenja, vse koristne informacije...motor, menjalnik itd..
Avto se je par dni nazaj prodajal v avtohiši v ptuju (petovia avto ptuj) za 12.900.. Potem ga par dni ni bilo gor, zdaj se je pa pojavil v avtohiši (premija svet) in cena 13.990.. Poklical sem in vprašal, prodajalec mi je zatrdil da je to tisto vozilo, in rekel da je zadnja cena 13.500.. malo sem razočaran zdaj je avto 1000€ dražji...
Nekaj mi še ni jasno, gledam audi a3 in golf vi... In ih je kar nekaj, 1 lastnik vendar uvožen iz nemčije in magičnih 120.000km-140.000€ in solidno opremljen... Kot je meni znano so zdaj cene v nemčiji tam tam in se ne splača uvažat.. Edino če so kilometri zbiti in so realni mogoče 250.000+
ad1: zakaj bi bil razočaran, pejt tja z denarjem pokaži npr. 12.500eur, če reče ne, pač adijo, tega pleha je kolkr hočeš.
ad2: you got the pointne rečem da ni izjeme ampak v večini je tako kot si napisal.
k ima vsaka šipa drugačno letnico
Dj Big je napisal/-a:Grega_ je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:Zdravo, kupujem avto in me zanimajo vaša mnenja, vse koristne informacije...motor, menjalnik itd..
ad1: zakaj bi bil razočaran, pejt tja z denarjem pokaži npr. 12.500eur, če reče ne, pač adijo, tega pleha je kolkr hočeš.
ad2: you got the pointne rečem da ni izjeme ampak v večini je tako kot si napisal.
Iz Ljubljane v Maribor mi je mal daleč hodt za brezveze..
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov