Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
weasel
Stalni uporabnik

Re: Info o avtu....

Napisal/-a weasel To jan 03, 2012 10:27 am

Matey_ je napisal/-a:je pa Isuzujev motor če se ne motim ... naj me kdo popravi.

To sem že nekje napisal, da ni nujno. Naša je tudi uvožena, pa ima Oplov motor. Odvisno kje je bila kupljena. Mislim, pa da so slovenske imele Isuzujev, ja. Razlika je baje tudi v ceni delov motorja, v prid Oplovim motorjem. Informacije mehanika...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Re: Pozna kdo ta avto?

Napisal/-a IcEm4n To jan 03, 2012 12:21 pm

In kaka je razlika med Oplovim in Isuzujevim dizlom (ker za to prvič sploh slišim)?
Slika

Uporabniški avatar
weasel
Stalni uporabnik

Napisal/-a weasel To jan 03, 2012 12:43 pm

Ne vem. Samo posredujem naprej. Če je pa informacija narobna, se pa opravičujem in jo ignorirajte ;)

camx
Nov uporabnik

Napisal/-a camx To jan 03, 2012 3:41 pm

maligor
Nov uporabnik

Napisal/-a maligor To jan 03, 2012 6:35 pm

Fantje, hvala zvedu sem nekaj dobrih informacij,....
bi pa še vseeno nekaj vprašal če pozna kdo kaj tole pa kolko so cene realne ker res nimam nekega pravega občutka, kupujem pa avto za dlje časa in se nebi rad glih neki nasral:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5415849&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5343835&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5432588&show=1 tole ima na bolhi celo 8100€

lp in hvala vsem, ki boste odgovorili realno in pošteno

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 To jan 03, 2012 6:39 pm

pa kak ste folk naivni. pa ne moreš dat za golfa z skoraj klošar opremo 8 jurjov. avto pa še je po možnosti star 5 let pa ima 100 000km. pamet v glavo no. :roll:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx To jan 03, 2012 6:47 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:pa kak ste folk naivni. pa ne moreš dat za golfa z skoraj klošar opremo 8 jurjov. avto pa še je po možnosti star 5 let pa ima 100 000km. pamet v glavo no. :roll:

Ti ne razumeš da ma to vso opremo in žre 4 litre, kvari se pa sploh ne, torej je vreden tega denarja.....kao :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 To jan 03, 2012 6:54 pm

Vem, da bi bilo pametno povprašat na bmw forumu a ker nisem prijavljen in se mi ne da me zanima ali kdo kaj ve o teh avtih? Kako je na splošno o njih ( motor, pogoni, podvozje in kakšne napake )? Na kaj pazit........ Hvala ;)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5504008&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5515240&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5520786&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5443074&show=1 itd...................

Hvala

lp

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To jan 03, 2012 6:58 pm

A si na glavo padu?
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ To jan 03, 2012 7:00 pm

maniaxxx je napisal/-a:A si na glavo padu?

lih sem hotu prasat kaj dogaja :D po moje ga je sneg+zadnji pogon premamu :mrgreen:
turbo inside

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To jan 03, 2012 7:02 pm

_furby_ je napisal/-a:

lih sem hotu prasat kaj dogaja :D po moje ga je sneg+zadnji pogon premamu :mrgreen:

dvomim, ni on tak, sploh pa itak ni snega....pomoje mu je dolgčas :mrgreen:

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ To jan 03, 2012 7:04 pm

maniaxxx je napisal/-a:
_furby_ je napisal/-a:

dvomim, ni on tak, sploh pa itak ni snega....pomoje mu je dolgčas :mrgreen:

kaj ti ves. lahko se mu je odkloplo na stara leta :twisted:
turbo inside

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 To jan 03, 2012 7:05 pm

Kaj vam dogaja? Kaj pa je narobe? Zakaj pa nebi smel mal poizvedovat glede bimerjev? ;) ;) Se mi dopadejo in me zanima.

lp

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To jan 03, 2012 7:08 pm

temo/debato nadaljujte v smeri zastavljenega - poizvedovanje in ne chatanje...v ta namen uporabljajte privat sporočila.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS To jan 03, 2012 7:24 pm

King1 je napisal/-a:Kaj vam dogaja? Kaj pa je narobe? Zakaj pa nebi smel mal poizvedovat glede bimerjev? ;) ;) Se mi dopadejo in me zanima.

lp

Moje mnenje: 10+ let star BMW 5 za 4000€? NO GO! Jaz ga ne bi vzel ;)
Ne pravim, da so slabi ali kaj podobnega, vendar najti spodobno ohranjenega in vzdrževanega za to ceno je misija nemogoče.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To jan 03, 2012 7:29 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:pa kak ste folk naivni. pa ne moreš dat za golfa z skoraj klošar opremo 8 jurjov. avto pa še je po možnosti star 5 let pa ima 100 000km. pamet v glavo no. :roll:

No ja, šipe in ogrevana ogledala na elektriko, (izdatno nastavljiv) sredinski naslon za roko, 6x AirBag, 2-conska klima, ASR, ESP*, ... ni ravno tako zelo klošarsko. Ne vem kako je pri tem konkretnem, ampak ti avti imajo ponavadi še hlajen sovoznikov in sredinski predal, šipe na daljinca, par minut dela je za vklopit Comming/Leaving Home, pa še kaj koristnega bi se našlo. Vglavnem kar nekaj več opreme kot najcenejši novi predstavniki tega razreda, ki imajo še vedno zadaj šipe na ročko, zadaj bobne, ročno klimo, nimajo sredinskega naslona, nimajo ESP-ja*, ogledala niso ogrevana in niso v barvi avtomobila, volan nastavljiv samo po višini ipd.

*Problem je predvsem to, da ni modelno leto 2006, se pravi, da ima skoraj sigurno tisti čuden 4-kraki volan in bolj pusto notranjost in pa 99.9% sem prepričan, da kot Champion nima ESP-ja.

Je pa res, da je vprašljiva smiselnost nakupa, ker je kar nekaj bolje opremljenih, ampak je toliko težje dobit slovenske, od prvega lastnika in z realno malo kilometri. Pri Championih so dejansko lahko realni, ker so se takrat "množično" kupovali.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing To jan 03, 2012 7:44 pm

@king: se kar prijavi na forumu edino tam boš res kaj pametnega zvedel, ker skoraj ni avta, da ga kdo nebi poznal. Nekaj dobrih primerkov prodajajo tudi forumaši ;)

Glede vzdrževanja ne skrbi, ker je lahko zelo zelo poceni, samo prave ljudi moraš poznati. Ti lahko potrdi Piksna in ostali člani

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP To jan 03, 2012 11:45 pm

mihaing je napisal/-a:@king: se kar prijavi na forumu edino tam boš res kaj pametnega zvedel, ker skoraj ni avta, da ga kdo nebi poznal. Nekaj dobrih primerkov prodajajo tudi forumaši ;)

Glede vzdrževanja ne skrbi, ker je lahko zelo zelo poceni, samo prave ljudi moraš poznati. Ti lahko potrdi Piksna in ostali člani

Podpis pod tole, nebi mogu bolš povedat ;)

Uporabniški avatar
colecutter
Nov uporabnik

Napisal/-a colecutter Sr jan 04, 2012 4:26 pm

Prijatelj kupuje avto, pa mu je v oči padla tale Alfa 156. V prihodnjih dneh greva na ogled, če pa ima kdo slučajno kakšne dodatne informacije glede vozila, pa bodo zelo dobrodošle.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5507331&show=1

LP.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Sr jan 04, 2012 5:28 pm

Za ta denar dobiš dizla.Me pa zelo moti da ni podatka o lastniku,servisne knjige zgleda tud ni (to mi nikoli ne bo jasno kako se taka stvar lahko zgubi) pa tablice so še tople (tok nove) zaj al je avto zanič al pa se bo malo preprodajal.Mene take stvari zelo zmotijo
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov