Uf,avto JURIJ, kaj pa...vse v nulo razen možnih napak.mrtwelvetrees je napisal/-a:Privilege modeli so imeli vsi usnjen volan, tale ima pa "plastičnega"
po opremi naj bi bil Privilege, menjan volan.... ?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5138907&show=1
mrtwelvetrees je napisal/-a:Privilege modeli so imeli vsi usnjen volan, tale ima pa "plastičnega"
po opremi naj bi bil Privilege, menjan volan.... ?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5138907&show=1
Jaooo,kake face pa tipi izgledajo kot da so pri zadnji večerji,IcEm4n je napisal/-a:http://24ur.com/novice/slovenija/foto-nepravilnosti-ni-bilo-ugled-podjetja-pa-je-nacet.html
106 je napisal/-a:Kaj je tukaj dejansko res vejo samo oni pa bog ....
mihaing je napisal/-a:106 je napisal/-a:Kaj je tukaj dejansko res vejo samo oni pa bog ....
Če bi Bog kdaj vozil BMW-ja verjemi, da bi raje ostal na realnih tleh in ne nebesih![]()
![]()
tooshort je napisal/-a:Evo še mojo zgodbico. Pred tednom sem začel kupovati avto za cca +-1500 eur. Pride dan in se odločim da grem pogledat 3 avtomobile znamke Renault na treh koncih Brežice, Celje in Kranj. Začnem v Brežicah in seveda piše avtomobil od prvega lastnika z prevoženimi 150.000 km. Seveda avto star 14 let malo kilometrov sem pa tja najdem kakšno napako pri ogledu. Ko pogledam prometno vidim da je lastnica neka ženska ne prodajalec in češ da je avto od tašče hahaha. Hitro jo odkurim in grem v Celje. Avto naj bi prodajala oz. bila lastnica ženska 3 leta. Ko prispem v Celje ona nima časa in naj bi njen brat prišel pokazat avto. Na netu je pisalo da je avto odličen, spet srednje prevoženih kilometrov 160000 ( leta 2002 jih je imel po servisni knjižici že 100000) , napak najdem ogromno ( razbit spredi zadaj lak popokan v roki mi ustane pokrov za gorivo češ da tega ni vedel ) in nato pogledam prometno kar se izkaže da je lastnik avtomobila tretja oseba njen fant. Torej pogovarjam se z žensko njen brat mi prodaja avto, od nje fant je pa češ lastnik in ima ona potrdilo da ga lahko proda v njegovem imenu. Nato jo odkurim še v Kranj in opazim 2 različne tablice na avtomobilu, njegov brat mi razkaže avto ker on nima časa in po telefonu gliham za ceno z lastnikom avtomobila. Odkupil naj bi ga od neke ženske, lastnik naj bi bil 3 leta avto dobro ohranjen očiščen spoliran kot da je nov. Prevoženih spet 160.000km. Nato se nekako dogovoriva za ceno in za letne gume, ki sploh ni bil siguren če jih ima v garažihalo da ne veš ali imaš letne gume za svoj avto ta je mal čudna nato tablice različne ampak sem rekel da se naslednji dan še enkrat oglasm in če je to to kupim avto. Drugi dan ga pokličem se javi in ko prispem do Kranja je on nedosegljiv cca 1 uro. Nato me le pokliče iz druge telefonske češ kje sm da me čaka
. Nato se dobimo na petrolu in prideta dva tipa južnaka v mercedesu. Ko sem to videl sem vedel zakaj se gre ( kilometri v rikverc). Nato se odpeljemo na AMZS češ kot da ga bom vzel 100%. Gledam prometno spet ni od njega ampak od neke tretje osebe ki ji on pravi tašča
Eni imajo pa res dobre tašče da jim dajo avte kar tako. Kar naekrat se on spomni da je lani kupil nove letne gume ki so bile v avtu. Nato sta videla da sem začel cincat in se njegov šofer po 5 minutah začne malo razburjat češ da nimata časa in naj se že odločm če bom vzel avto. Ko je to rekel sem samo šel v svoj avto in papa. HOČEM REČT DA SO DOBRO ORGANIZIRANI IN AVTE PRODAJAJO KOT FIZIČNA OSEBA. Še ena fora je zelo dobra. Telefonsko številko od oglasa iz Celja sem skopiral v google in videl zanimiv podatek. Ta oseba je v preteklosti oz v roku 3 mesecev prodajala že 3 različne avtomobile in imela je tri različna imena.
gor__Zmaj 17.02.2012 22:57:08
Kera galama pametnjakovičev, kdo pa kupi avto samo na podlagi slike z interneta ??? Kdor ga ma namen kupit ga gre tud pogledat, probat... tole kr se tuki galami se pa vidi da sami otroci brez dnarja, pa cel dan po netu avte zjajo. Kdor je pameten da ni pisalo "slika je simbolična" naj to še pod svoj avatar napiše, če že drugim pamet soli. Razn če res tko zgleda
CK-jevec 17.02.2012 22:12:18 18
19
1
Če nebi že sam 10 let delal v avtomobilski branži in imel 5 let enako firmo, ki se ukvarjala z uvozom-izvozom vozil, bi temu prispevku še morda verjel.
Tako pa lahko rečem le: WOOOO, KAKŠNA GLUMAŽA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. KDO, še enkrat KDO ali KAJ je AHV, da si lahko kar VZAME pravico in objavi sliko vozila, ki NI v njegovi lasti???
Mathiasa v Nemčiji poznam, klical sem ga, obrazložil sem mu situacijo in sam mi je zatrdil, da ga NI klical nobeden, ki bi ga prosil za dovoljenje do objave njegove LASTNE slike!!! NOBEDEN!!!
2. Kje je kazen, ki jo avto.net pogojuje v njegovih pogojih uporabe, ko moraš klikniti (preden lahko objaviš oglas), da se vozilo nahaja na tvojem naslovu!????? je kar tiho vse...fino zopet pravila ne veljajo za vse - welcome to Slovenia!
3. Zgodba je bila 100 % takšna: AHV je imel namen pripeljati vozilo iz Nemčije, ampak je prej želel malo potipati pri SLO kupcih, če bo kaj zanimanja (seveda s 320.000 km manj in 10.000 eur dražjo ceno, ok pač dmv - a še vedno bi dobro zaslužili). Če bi zanimanje (telefonski klici,maili blablabla) bili, bi AHV pripeljal ta avto dol, dal frcnit kilometre in krasno zaslužil. Ampak zgodila se je ''napaka'', tej napaki se reče ''internet'' in ljudje so ga skužili.
4. Ker dojel, da so ga ljudje skužili, je hitro našel podoben avto drugje (konkretno v Italiji, kjer so najcenejši-a tudi najbolj prekavsani), ga hitro pripeljal na Vrhniko,poslilal in rekel, da je bil kao tooo ta avto!
hahahaha, smeeeeh, res....sej pravim, vse bi najbrž peljal, če nebi bil sam v tem poslu. Tako sem pa spoznal preveč takšnih gnojev, zaradi katerih imamo avtomatično vsi v auto-businessu slab image.
Skratka, še premalo so ga zdriblali, jaz bi nujno v zadevo vključil še nemca, da ga še on stoži, pa še kšno inšpekcijo da mu zaračuna, ker ni napisal da so slike zgolj simbolične in je s tem (tudi če je bil avto enake barve!!!) ZAVAJAL + še kazen avto.netu, ki ne obravnava vseh svojih strank enako!
BANDA!!
ah in še to: ko sem na AHV klical za ta avto, ni bilo dober dan, izvolite oz.neke obrazložitve, ampak ''O vidim da si spet en zelenc' iz foruma''.
1.od kdaj se pa tikava?
2.od kje naj bi pa vedel ali sem nekdo ki videl škandal ali se pa se DEJANSKO zanimam za avto?
rees nivo, nimaš kaj....
sramota!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov