pskoda je napisal/-a:Športno podvozje v navadnem golfu sploh ne moreš kupit razen na papirju
pskoda je napisal/-a:Športno podvozje vs GTI ni isto
peroRS je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Športno podvozje vs GTI ni isto
To si ti zdaj napisal, ne jaz.
Kat. številke se zelo dobro vidi s prostim očesom (na amortizerjih, stabilizatorjih, ter barve ki označujejo trdoto na fedrih), tako da ne moreš trdit, da ima "navaden" Golf fake športno podvozje.
Poleg tega pa lahko še prešteješ število stabilizatorjev na navadnem in tistim s športnim podvozjem, ker nista samo dva.
Že navadno podvozje dizel/bencinar ni enako nastavljeno, ravno tako ni enako GTI/GTD, da ne omenjam 4x4/R.
Pa če smo res taki picajzli je že razlika v udobju med navadno gumo in ojačano XL.
Milan_48 je napisal/-a:Tisto kar sem napisal prej je veljalo za Golfa R. To sva vozila. Presenetljivo udobno!
pskoda je napisal/-a:Milan_48 je napisal/-a:Tisto kar sem napisal prej je veljalo za Golfa R. To sva vozila. Presenetljivo udobno!
R in R-line ni isto glede na to, da sta se vozila na 17"
ps.: ljudje imamo različne kriterije glede tega.... mehko - trdo ali počasi - hitro,...
adis je napisal/-a:r je popolnoma drug razred od r-line, ki je samo kozmetika golfa.
peroRS je napisal/-a:adis je napisal/-a:r je popolnoma drug razred od r-line, ki je samo kozmetika golfa.
Mora bit drug razred, saj tudi stane 15.000€ več kot navaden 4motion
peroRS je napisal/-a:DSG + launch control naredi svoje ja![]()
Kaj pa maš ti po novem?
Indel je napisal/-a:Malo se hecam Blinder. Saj tudi z avtom doseči velike hitrosti je plod znanja inženirjev in tehnološkega razvoja kar ni ravno od muh in daleč od lahkega.
Na 1 odgovor za ponudbo še čakam in grem jutri tja, tako da do konca tedna bo najverjetneje avto kupljen. Mogoče ga bom celo vzel iz zaloge in bo malo večji popust in ne bo potrebno čakati 2 meseca.
.com je napisal/-a:to maš 306KM različico? ... potem me čudi, kako nima šans proti tebi,saj imaš 6KM več in tehta 1600kg
adis je napisal/-a:jaz sem ponudbo dobil v istem dnevu a me je zmotilo to, da bi moral čakati 2-3 mesece da pripeljejo hudo naloženega gti 7.
peroRS je napisal/-a:adis je napisal/-a:jaz sem ponudbo dobil v istem dnevu a me je zmotilo to, da bi moral čakati 2-3 mesece da pripeljejo hudo naloženega gti 7.
To je dost hitro. Na določene modele vag-a se čaka 6 mesecev. Pa pravijo, da je recesija
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov