vlkapika je napisal/-a:Kleber so priporočljive... kaj če pa menjam samo dvoje? ta zadnje npr.?
Klko pa stanejo te, ki jih priporočaš?
No, na centriranju mi je reko, naj samo sprobam bremzat na mokrem- je pa bil malo skeptičn...
Moj mehanik je pa reko, da še bojo za letos...
tristan01 je napisal/-a:vlkapika je napisal/-a:Kleber so priporočljive... kaj če pa menjam samo dvoje? ta zadnje npr.?
Klko pa stanejo te, ki jih priporočaš?
No, na centriranju mi je reko, naj samo sprobam bremzat na mokrem- je pa bil malo skeptičn...
Moj mehanik je pa reko, da še bojo za letos...
Punca pa kdaj se boš naučila, da na lastni varnosti se ne varčuje? Kupila si 5 let star avtomobil, ki ima na vsaki osi drugo znamko gum. Ne veš ali so zimske ali letne... Osebno bi takoj zamenjal gume, saj očitno prejšnji lastnik ni veliko skrbel za gume. Približuje se čas deževja in snega na cesti in s tem precej poslabšanih voznih razmer. Poskrbi da bo tvoj avtomobil zimo pričakal primerno pripravljen (gume, brisalci, tekočina za pranje stekel), sicer boš v teh dneh namesto da bi se vozila pešačila ali celo zbirala denar za popravilo zvite pločevine.
LP Tristan01
vlkapika je napisal/-a:Sem šla še 1x gledat.. res sem se trudla najt, pa ni šlo- maloma blatne gume... pa je kar nekaj št.
še posebaj na zadnjih ne najdem, pa mislim tudi, da so letno- zimske... sodeč po oznaki.
Misliš, da so gume prestare? več kot 5 let ne morejo bit, razen, če so jih vzeli od katerega drugega avta... So pa zimske...
vlkapika je napisal/-a:Zato pa čakam na plačoto so pač stroški, ki pridejo polek avta, vem...
če bo le kaj pomagalo... Ker pol je pa "kakec", če to ni to, ne?
Drugače je pa blo praktično, ko sem mela prej vse gume na felnah- je blo dosti majn stroškov za menjavo (včasih nič, ker si rak domam menjal).
tristan01 je napisal/-a:vlkapika je napisal/-a:Zato pa čakam na plačoto so pač stroški, ki pridejo polek avta, vem...
če bo le kaj pomagalo... Ker pol je pa "kakec", če to ni to, ne?
Drugače je pa blo praktično, ko sem mela prej vse gume na felnah- je blo dosti majn stroškov za menjavo (včasih nič, ker si rak domam menjal).
Upam da je danes avtomobil ostal doma, ker z gumami kot si jih opisala je prava tempirana bomba na današnjih cestah. Glede na napoved za naslednje dni pa čimprej po nov komplet gum.
LP Tristan01
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov