fare je napisal/-a:abc123 je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Cesko je napisal/-a:Lahko samo potrdim, da so firma DIA NOVA iz Celja veliki nategatorji. Lastnik sem VW Lupo 1.2 TDI, kupljen januarja pri njih. Prevozil slabih 2000 km, nikoli vozil po avtocesti. Turbina pušča, motor je za nič. Prodajalec je takrat rekel, da je avto nekaramboliran, kar ne štima (nosilci motorja so popolnoma zviti).
Skratka, izognite se teh k..... Celjanov!!!!!
To je zdaj že splošno znano da na celjskem raje ne kupovat avtov, sploh pa ne od dilerjev.
Prosim če nas ne mečete vse v isti koš, nočem se niti se ne bom mešal v poslovanje drugih podjetij, saj me njihov način poslovanja ne zanima, vendar zase vem da poslujem transparentno in brez skrivalnic, tako da me takšna že po "defaultu" označitev za k.... Celjana malce žalosti.
Pa še malo subjektivnega mnenja: verjamem da na celjskem, situacija ni tako slaba kot se skuša prikazati.
hvala in lp
Torej ti-VI ste firma??? Dobro je vedeti če ste kar zagovarjate da pol znamo pohvaliti, priporočiti, itd.... lp.

da imaš prav v prvi povedi, sem firma. drugega dela najbolj ne razumem, saj se nisem zagovarjal ker nimam niti razloga da bi se. Če boš prebral še enkrat kar sem napisal boš dojel "point" ...ki je da sem pač ker sem (prvič) prodajalec avtomobilov, (drugič) prodajam avtomobile v Celju/Savinjski regiji/vzhodno od Trojan...., sem ergo umazan nategator, ki bo skušal vsakega nategniti in prodati klump. Torej pač ni lep občutek, da tudi če delaš pošteno, si v očeh drugih nepošten. samo to. aja, tudi nick ki sem si ga izbral, ne more bi bolj oddaljen od imena mojega podjetja, tako da nimam namena s tem postom na kakršenkoli način delati reklame zase ali koga drugega. Priznam tudi sam, preden sem se ukvarjal s tem poslom, sem slišal za določena podjetja ki sem se jih raje izognil, vendar, če je zgoraj omenjeno podjetje iz celjskega okoliša "nategnilo" uporabnika, to ne pomeni da je celotno celjska regija umazana.
samo toliko, vem da bom popljuvan in da bodo morebitni odgovori napisani z veliko mero cinizma in sarkazma, pa vseeno par besed iz rečimo temu, drugega zornega kota.