Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

wragec
Novinec

Re: Nategatorji !!!!

Napisal/-a wragec So jun 02, 2012 6:12 am

mare85 je napisal/-a:Zdravo mene pa zanima če ima kdo izkušnje z AVTO VITA iz teharja in AVTO GROSUPLJE
hvala lp

Ko sem lani kupoval avto sem bil pri obeh prodajalcih. V avto Grosuplje je bilo z avti katere sem jaz gledal veliko mučkanje. Do zbijanja km, do slabega farbanja razbitih avtov, skratka tja ne-bi več šel pa če so edini, pa tudi odnos prodajalcev je na nizkem nivoju. Nazadnje sem kupil avto pri Avto vita. Sedaj ga imam skoraj 1 leto in brez problema, da se glihat, avti lepo ohranjeni, so večinoma iz tujine tako da poglej notranjost zunanjost in km. Dobiš leto garancije (jaz sem dobil na komplet avto). Sem klical na sedež podjetja katera daje garancijo in so mi rekli, da v zadnjih 3 letih so uveljavljali le 2 garanciji. V glavnem jaz sem z mojim C4 GP zelo zadovoljen.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Re: Dia Nova Celje: Nategatorji !!!!

Napisal/-a B|ind So jun 02, 2012 7:34 am

Cesko je napisal/-a:Lahko samo potrdim, da so firma DIA NOVA iz Celja veliki nategatorji. Lastnik sem VW Lupo 1.2 TDI, kupljen januarja pri njih. Prevozil slabih 2000 km, nikoli vozil po avtocesti. Turbina pušča, motor je za nič. Prodajalec je takrat rekel, da je avto nekaramboliran, kar ne štima (nosilci motorja so popolnoma zviti).
Skratka, izognite se teh k..... Celjanov!!!!!

To je zdaj že splošno znano da na celjskem raje ne kupovat avtov, sploh pa ne od dilerjev.

fordalim
Nov uporabnik

Napisal/-a fordalim So jun 02, 2012 5:05 pm

Živijo!
Zanima me sledeča firma,za prodajo avtomobilov?
S-mobil
Cesta na Dobrovo1
Celje.
Sprašujem ,pa zato ker nekateri pravijo,da ne kupovat avtov na celjskem :?: :arrow: :|
Pričakujem odgovore.....upam pozitivne...... :roll:

Vikking
Uporabnik

Napisal/-a Vikking So jun 02, 2012 5:14 pm

Lansko leto objavljeno v tej temi:

"BMW X5 4.4i Avt.-PLIN-SPORT PAKET , imel je nekaj čez 250.000km ! Čez par dni ga pa vidim v avtohiši KAFICOMP d.o.o.
P.E. Cesta na Dobrovo 1,Celje - in poglej ga zlomka - sedaj ima avto le 189.000 !!!!!!!!!!! Kupljen je bil za 6500eur in sedaj se prodaja za 10.999 !!!!!!!!!
Kriminal - delajo kar čejo in nobeden jim ne stopi na prste.....SRAMOTA..... no nisem mogel mimo tega in sem napisal...tako da tudi ostali vidite kaj se dogaja....."

triestina
Nov uporabnik

Napisal/-a triestina Ne jun 03, 2012 2:13 pm

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6089421&show=1

Tale croma ima novo prednjo masko, medtem ko je zadnji konec od starejše verzije (letnik 2006). Očitno gre za karambolirano vozilo, medtem ko Avto Grosuplje navaja da gre za nepoškodovano vozilo. Res je, trenutno ni poškodovano, bilo pa je karambolirano.
Lp

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Ne jun 03, 2012 2:15 pm

triestina je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6089421&show=1

Tale croma ima novo prednjo masko, medtem ko je zadnji konec od starejše verzije (letnik 2006). Očitno gre za karambolirano vozilo, medtem ko Avto Grosuplje navaja da gre za nepoškodovano vozilo. Res je, trenutno ni poškodovano, bilo pa je karambolirano.
Lp

sodec po tem luftu spredaj... upam samo da ni ze original tako gnilo narejeno :mrgreen: Slika
turbo inside

hahehihoh
Uporabnik

Napisal/-a hahehihoh Po jun 04, 2012 11:28 am

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5935175&show=1

Za ta avto lahko skoraj 100% garantiram, da je bil razbit. Nekje na internetu sem gledal slike tega avta v razbitem stanju. No, saj takšne grdobe verjetno noben ne bo kupil. :D

edit: viewtopic.php?f=25&t=19462&start=2340 evo, tukaj se nekaj govori o tej cordobi, da je bila razbita. Slik ne najdem.

abc123
Nov uporabnik

Napisal/-a abc123 To jun 05, 2012 8:36 pm

B|ind je napisal/-a:
Cesko je napisal/-a:Lahko samo potrdim, da so firma DIA NOVA iz Celja veliki nategatorji. Lastnik sem VW Lupo 1.2 TDI, kupljen januarja pri njih. Prevozil slabih 2000 km, nikoli vozil po avtocesti. Turbina pušča, motor je za nič. Prodajalec je takrat rekel, da je avto nekaramboliran, kar ne štima (nosilci motorja so popolnoma zviti).

To je zdaj že splošno znano da na celjskem raje ne kupovat avtov, sploh pa ne od dilerjev.

Prosim če nas ne mečete vse v isti koš, nočem se niti se ne bom mešal v poslovanje drugih podjetij, saj me njihov način poslovanja ne zanima, vendar zase vem da poslujem transparentno in brez skrivalnic, tako da me takšna že po "defaultu" označitev za k.... Celjana malce žalosti.

Pa še malo subjektivnega mnenja: verjamem da na celjskem, situacija ni tako slaba kot se skuša prikazati.

hvala in lp

Uporabniški avatar
DePalmo
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Grosuplja

Napisal/-a DePalmo To jun 05, 2012 8:49 pm

Žal "situacija" ni tako slaba samo v Celju, je kar na celotni štajerski in to že vrabčki čivkajo.

Sicer pa, taka "situacija" je že skoraj za vsakim vogalom po celi Sloveniji.

In kot marsikdo drug, tudi jaz ne kupim več avta ki je na štajerskem. Raje bi si ga pripeljal iz tujine.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf To jun 05, 2012 9:03 pm

Pač vse več kupcev kupuje rabljene avtomobile v avtohišah, in so začeli pridno to izkoriščati saj so vse malo bolj ohranjene čeprav že zmatrane avte iz tuine zelo poceni začeli uvažati tukaj pa drago prodajati. Le kje bi prej zaslužil kot z nategom.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
shalej
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a shalej Če jun 07, 2012 8:15 am

Še ena cvetka za Avto Cesar. Od kolega na fb izvedel da je bil avto naseden, zbit, pa tud kilometri bi naj bili zbiti. Tukaj seveda odlično ohranjen :)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6019151&show=1

Slika

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Če jun 07, 2012 9:11 am

Kdo mu je pa platišča montiral pa tud nevem, ker so vse 4 narobe obrnjene :lol:

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Če jun 07, 2012 9:21 am

Doche je napisal/-a:Kdo mu je pa platišča montiral pa tud nevem, ker so vse 4 narobe obrnjene :lol:

x2 :rofl :/:o:/

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Če jun 07, 2012 9:31 am

To bo še en od lastnikov, ki bo izredno nezadovoljen s tole gumo, še posebej v dežju :lol:

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Če jun 07, 2012 10:00 am

abc123 je napisal/-a:
B|ind je napisal/-a:

Prosim če nas ne mečete vse v isti koš, nočem se niti se ne bom mešal v poslovanje drugih podjetij, saj me njihov način poslovanja ne zanima, vendar zase vem da poslujem transparentno in brez skrivalnic, tako da me takšna že po "defaultu" označitev za k.... Celjana malce žalosti.

Pa še malo subjektivnega mnenja: verjamem da na celjskem, situacija ni tako slaba kot se skuša prikazati.

hvala in lp
Torej ti-VI ste firma??? Dobro je vedeti če ste kar zagovarjate da pol znamo pohvaliti, priporočiti, itd.... lp. ;)

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če jun 07, 2012 10:29 am

3,5k € za uvoženga Lupota? Resno!?
Slika

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Če jun 07, 2012 11:02 am

IcEm4n je napisal/-a:3,5k € za uvoženga Lupota? Resno!?

To je še poceni. 1.2TDI bi bil 5000€ :mrgreen:

tito_20
Nov uporabnik

Napisal/-a tito_20 Če jun 07, 2012 5:43 pm

Pozdravljeni!

Zanima me če pozna kdo:
AVTO FRANKOLOVO, JERNEJ MEŠTROV S.P.
Frankolovo 12
Frankolovo

Zanimajo me predvsem izkušnje s to AH in ali se splača it gledat oz. kupit tam avto. Glede na to, da sama pojma nimam o avtih, me lahko vsakdo kr hitro prenese okrog :(

Danes sem zasledila tam sledeči avto: http://www.avto.net/avtofrankolovo/ad.a ... 332&show=2 - žal, ne znam prilepit slike ...

Prosim za čimprejšnji odgovor.

Hvalaaaa!

abc123
Nov uporabnik

Napisal/-a abc123 Če jun 07, 2012 5:49 pm

fare je napisal/-a:
abc123 je napisal/-a:
B|ind je napisal/-a:

hvala in lp
Torej ti-VI ste firma??? Dobro je vedeti če ste kar zagovarjate da pol znamo pohvaliti, priporočiti, itd.... lp. ;)

da imaš prav v prvi povedi, sem firma. drugega dela najbolj ne razumem, saj se nisem zagovarjal ker nimam niti razloga da bi se. Če boš prebral še enkrat kar sem napisal boš dojel "point" ...ki je da sem pač ker sem (prvič) prodajalec avtomobilov, (drugič) prodajam avtomobile v Celju/Savinjski regiji/vzhodno od Trojan...., sem ergo umazan nategator, ki bo skušal vsakega nategniti in prodati klump. Torej pač ni lep občutek, da tudi če delaš pošteno, si v očeh drugih nepošten. samo to. aja, tudi nick ki sem si ga izbral, ne more bi bolj oddaljen od imena mojega podjetja, tako da nimam namena s tem postom na kakršenkoli način delati reklame zase ali koga drugega. Priznam tudi sam, preden sem se ukvarjal s tem poslom, sem slišal za določena podjetja ki sem se jih raje izognil, vendar, če je zgoraj omenjeno podjetje iz celjskega okoliša "nategnilo" uporabnika, to ne pomeni da je celotno celjska regija umazana.

samo toliko, vem da bom popljuvan in da bodo morebitni odgovori napisani z veliko mero cinizma in sarkazma, pa vseeno par besed iz rečimo temu, drugega zornega kota.

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Če jun 07, 2012 6:02 pm

Ne gre za to da se pred nekom ali nečim zagovarjaš ampak sem mislil da zagovarjaš besede "poslujem transparentno in brez skrivalnic" torej da stojiš z nekim poštenjem za tem. Okej, lepo je vedeti za take,ne.
lp.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov