Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Re: Nategatorji !!!!

Napisal/-a nevermind Če jun 07, 2012 7:39 pm

peroRS je napisal/-a:
Doche je napisal/-a:Kdo mu je pa platišča montiral pa tud nevem, ker so vse 4 narobe obrnjene :lol:

x2 :rofl :/:o:/

Ejga no pa če so v rikverc peljali :mrgreen:

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Če jun 07, 2012 8:06 pm

:lol: Po temu se vidi kako se avtohiša spozna na avtomobile, predvsem pa kaj in kako prodajajo. :huh:
Nevem, če bi ravno tehničnega naredil s takole obrnjenim gumam.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
shalej
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a shalej Če jun 07, 2012 9:33 pm

Tud alu platišča so naknadno gor dana, ker jih prejšnji lastnik ni imel :mrgreen:

Lol89
Nov uporabnik

Napisal/-a Lol89 Če jun 07, 2012 11:39 pm

Ima kdo izkušnje z:

ILKA HOLOBAR s.p.
MARIBORSKA 216
ŠKOFJA VAS - CELJE

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Kraj: Mazda Mx-6 2.5i 24v LPG

Napisal/-a Zmaj78 So jun 09, 2012 12:33 pm

Pozdravljeni!

Bom kar tule napisal mojo izkušnjo z AVTO ŠKOFLJICA, upam da čim več ljudi to prebere!!!

Danes smo dne 9.6.2012 (pomemben je ta datum).

Dne 5.5.2011 sem pri omenjenem trgovcu kupil Mazdo6 2003 letnik. Ker klima ni delovala, se je trgovec oz. prodajalec (pisno) zavezal, da bo opravil popravilo (rok 1 mesec, torej 5.6.2011) in bo klima delovala kot se spodobi ko daš kar nekaj € za avto in je razmeroma visokega avtomobilskega ranga (brez klime jih pač niso izdelovali, se razume).

Parkrat so poskušali zadevo sanirat (vmes so mi sicer kupili nov kompresor, v vrednosti cca. 700€), kasneje je bilo še par stvari za poštimat (nikoli niso svoje zaveze uresničili). Vmes mi je klima po vsakem polnjenju delovala cca. teden ali max 2. No tako lahko mirno ugotovimo, da sem celo lansko poletje in letošnjo pomlad bolj kot ne "prekuhal" saj sem pač spet čakal, da se ugotovi kaj je tokrat spet za zamenjat, itd.

Vmes, ko sem jim pisal meil (imam shranjene, ker kot kaže sledi sodni postopek), da jih opozorim kaj piše v njihovi izjavi in kaj se dejansko dogaja, sem naletel na TOTALNO IGNORANCO, se pravi na meile nisem prejel NOBENEGA odgovora in iz tega razloga sem se odločil, da najmanj kar predam zadevo naprej na ZPS ali Tržni inšpektorat RS, nameravam pa tudi zahtevati konkretno odškodnino, ker to je pa višek, kot rečeno, danes je datum 9.6.2012, torej VEČ KOT LETO PO IZTEKU ROKA NA IZJAVI! NE ME HECAT - KATASTROFA! :twisted:

Za mojimi navedbami stojim in imam ustrezne dokaze, ni tole pisanje nekam v tri dni, samo da pritegnem pozornost in se mi nekaj dogaja, nažalost!

Pa lep wikend!

B.

rajc123
Novinec

Napisal/-a rajc123 Ne jun 10, 2012 11:44 am

men pa zanima kaksne iskusnje imate z hb moto, avto alex, avtohiša černivec in torkar, zina d.o.o. in pa petovia avto ?? hvala za odg.

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Ne jun 10, 2012 11:56 am

Petovia avto uvaža predvsem iz Francije. Avti so na videz ok niso pa vidli niti enga servisa. Torej,kupljeno,voženo in po veliiiiki potrebi le olje dolivano. Ne priporočam!

fordalim
Nov uporabnik

Napisal/-a fordalim Ne jun 10, 2012 3:14 pm

Vikking je napisal/-a:Lansko leto objavljeno v tej temi:

"BMW X5 4.4i Avt.-PLIN-SPORT PAKET , imel je nekaj čez 250.000km ! Čez par dni ga pa vidim v avtohiši KAFICOMP d.o.o.
P.E. Cesta na Dobrovo 1,Celje - in poglej ga zlomka - sedaj ima avto le 189.000 !!!!!!!!!!! Kupljen je bil za 6500eur in sedaj se prodaja za 10.999 !!!!!!!!!
Kriminal - delajo kar čejo in nobeden jim ne stopi na prste.....SRAMOTA..... no nisem mogel mimo tega in sem napisal...tako da tudi ostali vidite kaj se dogaja....."

Živijo!
A...pol je več firm katere prodajajo vozila na tej cesti in številki ???
A kdo ve bol natančno :?:

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne jun 10, 2012 4:16 pm

fordalim je napisal/-a:

"BMW X5 4.4i Avt.-PLIN-SPORT PAKET , imel je nekaj čez 250.000km ! Čez par dni ga pa vidim v avtohiši KAFICOMP d.o.o.
P.E. Cesta na Dobrovo 1,Celje - in poglej ga zlomka - sedaj ima avto le 189.000 !!!!!!!!!!! Kupljen je bil za 6500eur in sedaj se prodaja za 10.999 !!!!!!!!!
Kriminal - delajo kar čejo in nobeden jim ne stopi na prste.....SRAMOTA..... no nisem mogel mimo tega in sem napisal...tako da tudi ostali vidite kaj se dogaja....."

Živijo!

Niti ne več,ampak vsakič druga, če te kak avto konkretno zanima pa povej, ker mam ca 20 m do tam in ti lahko grem pogledat :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

fordalim
Nov uporabnik

Napisal/-a fordalim Ne jun 10, 2012 5:06 pm

maniaxxx je napisal/-a:
fordalim je napisal/-a:

Živijo!

Niti ne več,ampak vsakič druga, če te kak avto konkretno zanima pa povej, ker mam ca 20 m do tam in ti lahko grem pogledat :mrgreen:

Živijo.
Ja....zanima me , Mazda Premacy 2.0 DITD Na slikah izgleda kar dobra.....
Ima 178000km letnik 3/2000
Bom vesel,če lahko kaj bol natančno izveš o tem avtu. :pivo
LP

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne jun 10, 2012 5:52 pm

fordalim je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:
fordalim je napisal/-a:

Živijo!

Živijo.
Ja....zanima me , Mazda Premacy 2.0 DITD Na slikah izgleda kar dobra.....
Ima 178000km letnik 3/2000
Bom vesel,če lahko kaj bol natančno izveš o tem avtu. :pivo
LP

Daj mi prosim link posšlji pa ti jo grem pogledat v torek ( jutri ne morem ker imam ful obveznosti)
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL Ne jun 10, 2012 9:13 pm

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6073387&show=1

razbit, airbagi zunaj.... vendar kar kolikotoliko lepo nazaj sestavljen ...

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Kraj: Mazda Mx-6 2.5i 24v LPG

Napisal/-a Zmaj78 Po jun 11, 2012 6:07 pm

@ManiaXXX - registriraj se še na Mazda forum, če še nisi, tam morda kdo pozna konkretno toel Premacyjko! :)

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po jun 11, 2012 6:11 pm

Priam je napisal/-a:@ManiaXXX - registriraj se še na Mazda forum, če še nisi, tam morda kdo pozna konkretno toel Premacyjko! :)

Jo ne gledam zase, piši tistemu, ki ga zanima, sam mu je bom šel pogledati ker sem ravno sosed od te AH ;)

rajc123
Novinec

Napisal/-a rajc123 To jun 12, 2012 8:27 pm

fare je napisal/-a:Petovia avto uvaža predvsem iz Francije. Avti so na videz ok niso pa vidli niti enga servisa. Torej,kupljeno,voženo in po veliiiiki potrebi le olje dolivano. Ne priporočam!

aha si mogoce tam kje blizu doma ? da bi ce bi imel cas in voljo sel pogledat samo en avto kaksen zgleda ce je ok z servisi pri njemu in ostalo pac ?

rajc123
Novinec

Napisal/-a rajc123 Pe jun 15, 2012 4:37 pm

Lp. rabil bi nekoga iz maribor in pa nekoga iz celja ce ima kdo cas da bi mi sel pogeldati okvirno avtomobil ce je kaksen tak naj mi napise zasebno sporocilo pa mu tam naprej razlozim hvala lp.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Pe jun 15, 2012 4:41 pm

fordalim je napisal/-a:

Živijo!

Mazda premacy deluje na zunaj solidno, za kaj več raje poglej sam...pa bodi previden

rajc123
Novinec

Napisal/-a rajc123 To jun 19, 2012 3:52 pm

rajc123 je napisal/-a:Lp. rabil bi nekoga iz maribor in pa nekoga iz celja ce ima kdo cas da bi mi sel pogeldati okvirno avtomobil ce je kaksen tak naj mi napise zasebno sporocilo pa mu tam naprej razlozim hvala lp.

no tako iz celja sem ze dobil nekoga sedaj pa bi rabil se koga ki ima cas in ji iz maribora da bi mi sel pogledat en avto ?

ddejc
Novinec

Napisal/-a ddejc Če jun 21, 2012 1:54 pm

Ima kdo izkušnje z BIMOBIL v LJ? Delujejo pošteno, na parkingu pa imajo večinoma uvoz iz severa. Kilometraže vozil pa različne od manj kot 100k km do več 230k km. Ni videti, da bi skrivali kilometre.

Na forumu sem že prebral dobro mnenje nekoga, ki je vzel C4 Picasso in slabo mnenje nekoga, ki je prišel na ogled avta po predhodnem telefonskem dogovoru pa je bil avto v avtopralnici na pranju.

oscarfish
Nov uporabnik

Napisal/-a oscarfish Če jun 21, 2012 2:28 pm

Lep pozdrav,

Odločil sem se napisati še mojo izkušnjo z Avto Grosuplje. Avtomobil Alfa Romeo 159 sem kupil lani aprila. Pogoj za nakup avtomobila je bil da mi zamenjajo sprednji levi senzor za nagiba avtomobila ter priskrbijo servisno knjižico. Ob nakupu avtomobila sem vzel še garancijo GSV za 290e za 1 leto. Mesec dni je bilo vse ok, nakar opazim zlomljen senzor nagiba avtomobila. Pokličem na GSV nakar seveda ugotovim da zadeva ni všteta v garancijo.OK to zadevo sem moral pač sam plačat. Nakar mi zariba klima kompresor, pokličem GSV, doplačam 100EUR ter mi ga zamenjajo, vendar v roku enega leta sem imel avto 5-krat na servisu zaradi klima kompresorja ( zadeva je vedno zaribala, avto je bil vsakič po 2 - 3 tedne na servisu ), šele ko sem pritisno na njih s ZP ter odvetniki so mi zadevo uredili. Njhov odnos je katastrofa ( ne dvigujejo telefona, ne držijo se dogovorjenih terminov, dele nabavljajo v Italiji na odpadih). Od Avto Grosuplje pa nisem videl ali prejel obljubljene knjižice, prenehali so mi dvigovat telefon ter odgovarjat na emaile. Ob nakupu so dejali da je bil avto nekaramboliran. Spet ena velika laž, saj je sprednji odbijač lepljen spredaj pri maski ter levi meglenki. Obeh se izogibat.

Lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov