erixon je napisal/-a:V opozorilo:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6283866&show=1
Praktično nič, kar piše o tem avtu ni resnično. Prilagam še post prejšnjega lastnika s Subaru foruma:
OdgovorNapisal/-a mato » 19 Jul 2012, 18:30
Naj razložim tale oglas za kao Outbacka.
Bil sem lastnik zadnjih 5 let in avto je bil na avto-netu od januarja do junija.
Vsi, ki ste subaru fani, ste ga verjetno videli in brali mojo razlago glede odbijačev in ostalih podatkov.
Konec junija sem avto zamenjal za Outbacka l.2004.
S tipom (zdej vidim, da gre za preprodajalca) sva ga ocenila na 3 jurje ( avto je daleč od IZJEMNE ohranjenosti). Ob menjavi ni bilo govora o tem, da ga človek misli rodajat naprej.
danes vidim svojega bivšega spet na avto-netu in boli me glava :cr , ko berem njegov opis.
2.lastnik :cr ..jst sem bil 4.lastnik, avto ni posebna serija za nemški trg, servisna je bila potrjena do cca 2003, avto je bil povaljan, sam sem ga enkrat razbil spredaj, enkrat zadaj,....kje ma tip j***a, da piše take nesmisle.
Ne odsvetujem nakupa avta...jst sem ga rihtal, delal mi je OK, ampak ne ponudite več, kot 2 jurja...ker gre za nateguna. Sem se odločil, da ne omenjam njegovega imena, čeprav bi ga verjetno moral, glede na to da zavaja nas, poštene ljubitelje subarujev.
...konec citata.....
Takle je v Sloveniji. Nateg do konca....
Mobi prodajalca
041 761 760
Naj naredi kdo printscreen, me zajebava miš in ne morem.