Bigfoot25 je napisal/-a:Rabil bi eno vašo pomoč.
Nameravam kupiti rabljen avto,pa me zanima,če mogoče kdo pozna prodajalno rabljenih avtomobilov v Celju(Avtotehnika Celje).
Ali pa mi predlagate,kje se splača pogledat avto,da trgovci niso lopovi in da je avto takšen kot mora bit.Zanimam pa se za nakup Ford Focusa,letnik 08-09,karavan,dizel mašina.
Že v naprej hvala za odgovore.
Lep pozdrav
MitBlutUndEisen je napisal/-a:Zadnje čase veliko časa preživim na avto.net, ker iščem nasljednji avto zase. Velikokrat pregledam tudi zadnjih 100 oglasov in predvsem ob večernih urah opažam novejše avtomobile v privatni prodaji po zelo smešnih cenah.
- bmw serije 5: 520d 11/2007 115000km 5700€
- bmw serija 3: 335d avt. 12/2007 155000km 7000€
-audi q5 3.0 tdi dpf s-tronic 11/2009 49000km 12000€
(se opravičujem, ker besed nisem podkrepil s slikami-še nisem vešč nalaganja prt sc-ov na forum). Navedel sem le nekaj primerov, linke je brezpredmetno dajati, ker se avtomobili prodajo po največ uri do dveh. Zanima me vaše mnenjeali gre to za natege, ali pa nekdo ponuja avto za drobiž. Nobena tel. št ni bila enaka, tudi lokacije slik niso enake. Če mobilno številko prekopiram v google ne najde nič pametnega.
lp
primozek68 je napisal/-a:Pa dobro, kaj vam ni jasno? Kakšen pacient? A je že kdo slišal za prevzem leasinga? Daš 6000€ in odplačuješ naprej leasing, kolikor ga je še ostalo...
Sedaj pa kontaktiraj še tega, ki objavlja te oglase in mu povej naj to označi, ker je zgleda pozabil to dopisat pri vsaj 10 oglasov vsak večer in naj še dopolni opremo.
MitBlutUndEisen je napisal/-a:primozek68, glej, vsi avtomobili od včeraj so se "prodali". Ne vem, meni je to malo smešno, da je avto naprodaj le par ur. (gre se za avtomobili, ki so vsi vredni več kot 20.000€). Nekdo nekoga nateguje. kdo pa je nategovalec in kdo nategnjenec pa ne vem.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov