MacTron je napisal/-a:@chgotom: ja feltne in tudi serijsko ni tako zatemnjen... je tako
blind3k je napisal/-a:zna kdo konkretno povedat kaj vse bi bilo potrebno menjati oz. prilagoditi evropskemu trgu? Npr. če gledamo BMW E60(za tiste, ki neveste je to serija 5), motor ni pomemben, kaj bi bilo potrebno menjati?
chgotom o tem kaj veš?
lp
HostMaster je napisal/-a:Pozdravljeni!
chgotom........prosim te, da nam vsem konkretno poveš npr. 2007 DODGE CHARGER $14,955 koliko bi me stalo VSE SKUPAJ (carina, DMV, davek, prevoz) do Trsta?
Kontaktiral sem te že na mail samo ni bilo odgovora!
LP, HostMaster
chgotom je napisal/-a:Nisi povsem razumel s cem se ukvarjamo: to je IZVOZ iz ZDA v Slovenijo, ne pa UVOZ v Slovenijo.
ocean je napisal/-a:mislm ok...js bi zej na tem mestu pocas dau eno kritiko za "chgotom": mislm ok na začetku je blo use lepo in prou, sva se menla, povedu sm zelje, najdu sm avto...in na konc nobenga odziva vec...ok k si mi dau telefon sm te poklicu sva se slisala in po pogovoru nej bi se stvar spravla u pogon...in nato spet ne duha ne sluha iz amerike...pišem na fourumu kje se je zgubu uporabnik "chgotom" in mi omenjeni uporabnik odgovori, da bo sel za par dni na počitnice potem se meniva naprej...in kaj je sledil kot vidmo veselo piše po forumu (meni pa odgovora na nč...recimo al je avto u redu, al je predelec al najdem kej drucga, al pa da je uredu pa se zmenmo za plačilo, itd.)...torej al se da sploh kej konkretno zmenit? mislm pišem pač zato ker točno v tej temi uporabnik chgotom na veliko omenja izvoz iz amerike in da lepo to use uredi. Po mojih izkušnjah ni blo še nič od tega, tako da me nakup v tej smeri iz amerike že mineva...morm priznat da nism prčakvou tacga odnosa;)
lp
8 je napisal/-a:zivjo!
kolko pa pride obvezno zavarovanje v zda za eno veliko suv mrcino (escalade, navigator, q7, x5)?
lp 8
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov