Polo78 je napisal/-a:Mene zanima, kakšne vožnje imaš to, da je poraba tako ugodna? Zgolj same relacije ali stalno ekonomična vožnja? Ga nikoli ne steraš?

Drugo vprašanje, kakšno je kaj stanje zavor? Slišal sem za primer, ko so morali nekomu pri dobrih 30k km zaradi obrabljenosti že menjat zavorne ploščice in to menda pri normalni vožnji...

Steram ga vsake toliko časa (na cca. en tank okoli 20km). Drugače pa imam bolj kot ne ekonomično vožnjo. Pa to ne pomeni, da vozim 80km/h na AC, ipd., res pa da redko nad 110km/h. Po drugi strani pa recimo vedno, ko od daleč vidim rdečo na semaforju spustim gas (izklopim tempomat), dajem v nižje prestave in s tem poraba kar lepo pada. In še en primer: ko grem domov iz LJ, grem ven na izvozu za Domžale. Ko je mimo tabla 1000m do izvoza (do takrat imam vklopljen tempomat), spustim gas in pustim, da avtu pojenja hitrost. Ko pridem do izvoza, je hitrost še dobrih 60km/h, ko pa pridem do table omejitev 40km/h jih imam glih dobrih 40km/h. Vmes prestavljam v nižjo prestavo da "bremza".In tukaj se pozna poraba, ker je slab km na nuli. IPD.
Na servisu so mi rekli, da bom ob taki vožnji imel mogoče težave z zavornimi ploščki. Pa ne zaradi obrabe ampak ravno obratno. Ni pa nujno. Ker velikokrat zaviram z motorjem in ne toliko zavorami, če je to le mogoče.
Na porabo vpliva tudi tempomat.
Relacije so povprečno med 15km in 20km - mešane ceste: ulice, lokalna, AC, ulice (+ nekaj križišč in rondojev).
Kar se tiče, da nakladam glede porabe: morda se tam nisem dobro izrazil oz. pojasnil: ko avto pospešujem do recimo 170km/h je poraba krepko nad 10L. Ko pa pridem do te hitrosti jo nastavim na tempomat in pustim konstanto. In ob tej konstanti se poraba ustali pri 8L oz. tam, tam. Odvisno je tudi od naklona AC. Če gre navzgor je višja, navzdol pa nižja. To sem "stestiral" na dolenjski AC v smeri NM - 2x v letu dni.
lp