Helo
Spet jaz... da malo povem, kaj se dogaja
No, tako, po 2000 km sem mela "preventivni pregled" mojega avteka pri avtohiši, kjer sem ga kupila. Pač pregled po nekih 105ih točkah. Stricu sem povedala, da mi ful trese volan (vibracije se občutno prenašajo z volana na avto in spet nazaj), pa mi je začel, da morem na centriranje. Hja, to sem že naredila, pa mi je on še 1x sprednje centriral (zastonj)...
In glej ga zlomka- tresenje se je občutno zmanjšalo!!! Še vedno malo trese (verjetno bi mogla še zadnje 1x centrirat)... ah, kak sem bla srečna...
V glavnem- sprednje gume sma ugotovila, da so letnik 2007 (natančno 2407), tako da teh nebi rabla menjat. Za zadnje pa nisma našla-

, tak da razmišljam o menjavi teh...
Kaj pravite?
Mimogrede pa sprašujem še glede "ratkap". Gospod mi je namreč po centriranju slabo namontiral eno ratkapo, pa je ena kola "malo bosa". A se da kje samo eno kupit (za Forda)? Drugače mi pa je bratranec predlagal "operacijo srna"- po deveti uri zvečer
al pa obisk bolšega sejma v Mb (naj "naročim" pri nekom in bom naslednji dan dobila- pri tem pa navest mojo registersko, da mi nebo še katera zmanjkala- če razumete

ops: )
lp