_furby_ je napisal/-a:hvala za lepe zelje.![]()
ja laguna je ostala v postojni za sramoten denar (ne upam si povedat, pa se baje da oni avte vozijo na jug kr jih tle ne morejo prodat).
ampak nima veze...laguna je zgodovina.
speedfreak...si siguren da jih ne bo? he he
samo vode se baje moram izogibat
_furby_ je napisal/-a:zdej si me pa dobu...sem prau sel ven na to burjo pogledat kake gume mam na avtu![]()
prednje so Continental WinterContact (drzijo neverjetno), zadnje pa so od Hankook-a (ne bom reku da so slabe). dimenzije pa 215/45-17
_furby_ je napisal/-a:zdej si me pa dobu...sem prau sel ven na to burjo pogledat kake gume mam na avtu![]()
prednje so Continental WinterContact (drzijo neverjetno), zadnje pa so od Hankook-a (ne bom reku da so slabe). dimenzije pa 215/45-17
_furby_ je napisal/-a:kje si pa ti mene vidu? oz. z kje si ti?![]()
drugace pa ja, me je res zanimalo pa sem sel malo ven. dokler piha okoli 100 km/h je ok![]()
za feltne pa ne vem...sem si ga zelel drzat v original stanju, tko da bomo vidli ce me bo kaj premamlo
IcEm4n je napisal/-a:ej, sej k bo prodaju, bo napisu, da je vožena na obali - to folk še vedno pali pr kupcih![]()
Jerch_ je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:ej, sej k bo prodaju, bo napisu, da je vožena na obali - to folk še vedno pali pr kupcih![]()
pali gor ali dol.. ko sem na obali avto nikoli ni od soli. no se je zgodilo, da so tudi v ankaranu zadnjič posolili (bolj popeskali) klanec pot na brido.. ko sem v kontinentalnem delu, pa se soli nabere že po 100km soljene avtoceste da bi imel za celo leto za juhico..
Jerch_ je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:ej, sej k bo prodaju, bo napisu, da je vožena na obali - to folk še vedno pali pr kupcih![]()
pali gor ali dol.. ko sem na obali avto nikoli ni od soli. no se je zgodilo, da so tudi v ankaranu zadnjič posolili (bolj popeskali) klanec pot na brido.. ko sem v kontinentalnem delu, pa se soli nabere že po 100km soljene avtoceste da bi imel za celo leto za juhico..
Po forumu brska: luks104 in 9 gostov