Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Re: corsa gsi

Napisal/-a ninjeti Pe jan 21, 2011 3:34 pm

Čestitke za nakup :D Pa varno vožnjo.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Pe jan 21, 2011 3:38 pm

da sm ti fouš tak veš a ne? =P Veliko vernih kilometrov, težav pa tak ne bo, ni to vw :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Pe jan 21, 2011 3:51 pm

hvala za lepe zelje. ;)

ja laguna je ostala v postojni za sramoten denar (ne upam si povedat, pa se baje da oni avte vozijo na jug kr jih tle ne morejo prodat).
ampak nima veze...laguna je zgodovina.

speedfreak...si siguren da jih ne bo? he he
samo vode se baje moram izogibat :lol:
turbo inside

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Pe jan 21, 2011 4:00 pm

_furby_ je napisal/-a:hvala za lepe zelje. ;)

ja laguna je ostala v postojni za sramoten denar (ne upam si povedat, pa se baje da oni avte vozijo na jug kr jih tle ne morejo prodat).
ampak nima veze...laguna je zgodovina.

speedfreak...si siguren da jih ne bo? he he
samo vode se baje moram izogibat :lol:

vode pa soli se izogibaj pa bo....
ne ne bo jih verjemi....ce ne bi mel tsi-ja bi bla moja..kaj za ene gume so gor? firma mislim...
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Napisal/-a _furby_ Pe jan 21, 2011 4:45 pm

zdej si me pa dobu...sem prau sel ven na to burjo pogledat kake gume mam na avtu oops

prednje so Continental WinterContact (drzijo neverjetno), zadnje pa so od Hankook-a (ne bom reku da so slabe). dimenzije pa 215/45-17
turbo inside

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Pe jan 21, 2011 4:54 pm

_furby_ je napisal/-a:zdej si me pa dobu...sem prau sel ven na to burjo pogledat kake gume mam na avtu oops

prednje so Continental WinterContact (drzijo neverjetno), zadnje pa so od Hankook-a (ne bom reku da so slabe). dimenzije pa 215/45-17

mooo, da se ti da it na ta mraz..
:cry: samo zdej pa te nebom več opazil,ko boš zavijal dol na cesto ankaran kp.. ipak je bil zelenko vpadljiv :D
čprav bi šle kakšne divje felge, ko budali žlepa pa boš spet v igri..
pa srečno!

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Pe jan 21, 2011 5:04 pm

_furby_ je napisal/-a:zdej si me pa dobu...sem prau sel ven na to burjo pogledat kake gume mam na avtu oops

Ko boš letne kupoval mi javi, vem kaj bi sedlo na tvoj avtocek, moj polo ma pa letne 215 40 17

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Napisal/-a _furby_ Pe jan 21, 2011 5:06 pm

kje si pa ti mene vidu? oz. z kje si ti? :)

drugace pa ja, me je res zanimalo pa sem sel malo ven. dokler piha okoli 100 km/h je ok :lol:
za feltne pa ne vem...sem si ga zelel drzat v original stanju, tko da bomo vidli ce me bo kaj premamlo ;)

aja...za letne moram prejsnjega lastnika se kontaktirat. baje da jih ima se doma. lahko pa se ti kaj predlagas
turbo inside

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Napisal/-a Jerch_ Pe jan 21, 2011 5:16 pm

_furby_ je napisal/-a:kje si pa ti mene vidu? oz. z kje si ti? :)

drugace pa ja, me je res zanimalo pa sem sel malo ven. dokler piha okoli 100 km/h je ok :lol:
za feltne pa ne vem...sem si ga zelel drzat v original stanju, tko da bomo vidli ce me bo kaj premamlo ;)

upam, da se bom priženu v ankaran enkrat :lol: :-P zato sva se večkrat srečala.. ma najprej čipanje, potem ostalo!

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Napisal/-a _furby_ Pe jan 21, 2011 5:19 pm

he he...pa vjemi me drugic =P

bomo vidli kako bo z cipom...trenutno mi je kar ok, cas bo pokazal svoje
turbo inside

nejc1
Poznavalec foruma

Napisal/-a nejc1 Pe jan 21, 2011 5:25 pm

Čestitke in varno vožnjo... Čez nekaj mesecev bo pa premalo konjev hehe :D
Zadnjič spremenil nejc1, dne Pe jan 21, 2011 5:37 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
A.F.R.I.C.A
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a A.F.R.I.C.A Pe jan 21, 2011 5:36 pm

čestitke pa varno vožnjo!! :D
Kar se mora, ni težko!:)

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Pe jan 21, 2011 9:09 pm

@furbster takoj odpri novo temo in podrobno predstavi malo turbo " rjico " . Kako ji lahko delaš tako krivico. :/:o:/ Tak voz si pa ja zasluži svojo............

Aja sem pozabil, da se voziš. =P =P Sej bi te poklical pa se bojim, da nebi bilo kaj narobe na naslednjem ovinku. :mrgreen: :mrgreen: Vseeno in seveda noro veliko užitkov z njo in naj ti služi tako kot mora. Seveda pa to ni slavni TSI. :lol: :lol: :lol:

lp

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 So jan 22, 2011 9:01 am

človek, upam da se zavedaš da si z primorja. tam bo še prej rjavela ko je sol že v luftu! hjao ki ti je bla pamet :mrgreen:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So jan 22, 2011 12:57 pm

ej, sej k bo prodaju, bo napisu, da je vožena na obali - to še vedno pali pr kupcih :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Napisal/-a Jerch_ So jan 22, 2011 1:04 pm

IcEm4n je napisal/-a:ej, sej k bo prodaju, bo napisu, da je vožena na obali - to folk še vedno pali pr kupcih :lol: :lol:

pali gor ali dol.. ko sem na obali avto nikoli ni od soli. no se je zgodilo, da so tudi v ankaranu zadnjič posolili (bolj popeskali) klanec pot na brido.. ko sem v kontinentalnem delu, pa se soli nabere že po 100km soljene avtoceste da bi imel za celo leto za juhico..

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind So jan 22, 2011 1:39 pm

Tvoja bivša Laguna je še zmeraj pri SAWAL-u. Sem si jo danes ogledoval.
Nima nobenega listka s ceno.

Uporabniški avatar
Rey
Novinec

Napisal/-a Rey So jan 22, 2011 1:45 pm

Jerch_ je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:ej, sej k bo prodaju, bo napisu, da je vožena na obali - to folk še vedno pali pr kupcih :lol: :lol:

pali gor ali dol.. ko sem na obali avto nikoli ni od soli. no se je zgodilo, da so tudi v ankaranu zadnjič posolili (bolj popeskali) klanec pot na brido.. ko sem v kontinentalnem delu, pa se soli nabere že po 100km soljene avtoceste da bi imel za celo leto za juhico..

@Jerch vidim da zahajaš v moje kraje :)
Res je bla cesta bolj popeskana kot posoljena :) je bilo toliko peska, da je postalo vse skupaj že kar nevarno :-o

@Furby počakaj še en mesec in ne bo več dovolj konjev ;)

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Napisal/-a _furby_ So jan 22, 2011 2:20 pm

King1, faca si res :lol:

jo bom predstavu v kratkem, trenutno ni casa. in ce hoce zaruznit, pa naj. se ji bo mascevalo :twisted:

nevermind...laguna naj bi se prodala (oz. izvozla) nekam na jug. vsaj tko so mi rekli da naredijo z avti ki jim stojijo tam. zato lahko da nima cene.

rey...moras it se en giro z mano, zdej pocasi se je sele privajam. in lahko bi mi jo malo se poslikal spotoma ;)
turbo inside

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS So jan 22, 2011 2:25 pm

Jerch_ je napisal/-a:

Soli po cesti ni, so pa avti parkirani ob morju z odprtimi šipami in jih valovi zalivajo :lol: Pol se pa ta isti avto prodaja čez par dni in piše "nikoli vožen po soli, odlično ohranjen" :mrgreen:

p.s: dobra Corsa...vsaj ena ki ni B&W (=beri OPC wanna be) z 1.2 motorjem :lol: :lol:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: luks104 in 9 gostov