chan je napisal/-a:Locher je napisal/-a:
Samo 34 Lagun se je prodalo v kolikem času? Letos?!
Statistika kaže dejansko zgolj 34 Lagun v letošnjem letu. Kljub temu, da je bila Laguna v preteklosti v tem razredu bestseller, pa se pojavlja v zadnjem času več ali manj na obrobju in bi NUJNO potrebovala naslednico. Zgolj kot zanimivost - na avto.net se trenutno nahajata ZGOLJ in SAMO 2 nova primerka!
maniaxxx je napisal/-a:To da Sašo sovraži Mazde je že znano
Ivan36 je napisal/-a:chan je napisal/-a:Locher je napisal/-a:
Statistika kaže dejansko zgolj 34 Lagun v letošnjem letu. Kljub temu, da je bila Laguna v preteklosti v tem razredu bestseller, pa se pojavlja v zadnjem času več ali manj na obrobju in bi NUJNO potrebovala naslednico. Zgolj kot zanimivost - na avto.net se trenutno nahajata ZGOLJ in SAMO 2 nova primerka!
The last ONE http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7639688&show=1 TPV jo ima![]()
![]()
Ivan36 je napisal/-a:chan je napisal/-a:Locher je napisal/-a:
The last ONE http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7639688&show=1 TPV jo ima![]()
![]()
LeQuack je napisal/-a:Gledam kje naj bi te nove Golfe sestavljali, kot piše spodaj.
Assembly:
Wolfsburg, Germany
Zwickau, Germany
Changchun, China (FAW-VW)
Puebla, Mexico (from 2014)
São José dos Pinhais, Brazil (from 2015)
Zdaj pa me zanima, ali se na Kitajskem in drugje sestavlja samo za Kitajski trg ali tudi za evropski?
.com je napisal/-a:sem jaz naročeval neke originalne dele za šestico...
iz Kitajske, seveda... 3/4 ceneje..
pride paket, odprem... notri pa vsi produkti made in germany...
ok, si mislim, imel sem tako srečo... naročim še 2 paketa z 15 stvarmi... vse made in germany, štempli, original roba...
vse dela tako kot more...
..zakaj je potemtakem taka tabu tema, če so neki deli sestavljeni na Kitajskem?
LeQuack je napisal/-a:Pri nemških znamkah tudi velik del cene daš ravno zato, da so nemški, tako da si na koncu seveda razočaran, če niso.
pskoda je napisal/-a:osebno če bi recimo delal 20kkm letno (včasih sam v avtu, včasih skoraj poven) bi sigurno vzel 1.6tdi, ker 1.2tsi je podrtija od mašine večina ima slab priokus, ko bo avto imel 100kkm ga noben ne bo hotel povohat kar je za 1.6tdi čisto druga zgodba.
ps.:zanimivo bi bilo oba avta 1.2tsi in 1.6tdi naložit 5 oseb v avto in sprobat pospeške..... 1.6tdi-12s/100km, 1.2tsi-14s/100km
golfko di zlodko je napisal/-a:Jaz na vse skupaj gledam bolj realno, predvsem pa funkcionalno........
golfko di zlodko je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:osebno če bi recimo delal 20kkm letno (včasih sam v avtu, včasih skoraj poven) bi sigurno vzel 1.6tdi, ker 1.2tsi je podrtija od mašine večina ima slab priokus, ko bo avto imel 100kkm ga noben ne bo hotel povohat kar je za 1.6tdi čisto druga zgodba.
ps.:zanimivo bi bilo oba avta 1.2tsi in 1.6tdi naložit 5 oseb v avto in sprobat pospeške..... 1.6tdi-12s/100km, 1.2tsi-14s/100km
Pozdravljen.
Mislim, ti pa si res "stručko", ni kaj. Govoriš nekaj na pamet, da bo avto z motorjem 1.2 TSI po 100000 prevoženih kilometrih nekakšna podrtija. Lepo te prosim, umiri konje. Najprej si ga kupi, z njim naredi toliko km in potem sodi. Kar se tiče 1.6 TDI motorja - kako pa veš, da boš avto s tem motorjem in 100000 prevoženimi kilometri res prodal?
Kar pa se tiče pospeškov, ki si jih navedel - a se ti sploh zavedaš, kaj ti pomenita 2 sekundi v celem življenju. Mislim, da ljudje, ki kupujejo avtomobil (takšen ali drugačen), primarno ne dajejo poudarka nekim sekundam ... verjetno pa nečemu drugemu, se ti ne zdi?
Jaz na vse skupaj gledam bolj realno, predvsem pa funkcionalno.
Sicer pa imajo vsake oči svojega malarja in vsaka pamet svoj prav.
Lp!
kx500 je napisal/-a:Najprej en lep pozdrav vsem.
Kot zanimivost sem vam v priponki priložil primerjavo golfa VII z 1.2TSI in 1.6TDI motorjem iz nemškega časopisa Autozeitung.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov