trina je napisal/-a:AVTO LUGO, Lugonjić Dragomir, s.p. Odsvetujem nakup avtomobila pri tem podjetju!!! Lani sem tam kupila osebni avto, naj bi bil nekaramboliran...Pred kratkim sem imela prometno nesrečo, ob trku bi se moral sprožiti airbag, pa se ni...V nesreči sem se poškodovala...Avto sem prodala, ker je bil dobro butnjen...In glej ga zlomka, kupec mojega avtomobila odkrije, da je moj avto sestavljen iz dveh, oz. je ena tretjina druge barve...Pred nakupom pri AVTO LUGO sem peljala avto na tehnični pregled na Belokranjsko c.12 v Mariboru...V opozorilo!!!
b0149 je napisal/-a:Sam sem nedavno nazaj prodal svoj stari avto Avtoservisu Strašek. Teden dni kasneje sem zasledil svoj stari avto v oglasu na Avto.net.
Prodajalec je bil A2 AVTOMOBILI, TADEJ KOCIJAN, s.p. Mestinje 58a ,P.E.MESTINJE 11 Podplat.
Kilometri so bili zbiti za več kot 60.000 kilometrov.
Prav tako je bilo v oglasu izmišljeno, da ima ABS.
Avto je bil sicer izpraven, in verjamem, da naslednjemu lastniku dobro služi, če ga le redno vzdržuje, vendar je pa dejstvo, da je preprodajalec prevrtel števec kilometrov nazaj. Tako novi lastnik ne ve, da bi bilo potrebno po kakšnih 20.000 kilomtrih zamenjati klinasti in zobati jermen in lahko zato pride do večje okvare motorja.
Moj primer je čista potrditev, da ta preprodajalec zbija kilometre na vseh avtomobilih kjer je le lahko in zato vsakomur odsvetujem nakum avtomobila pri njemu.
lp!
GoGo je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6734180&show=1
Tale hondica je šla iz mojih rok pred kakšnim dobrim mesecem z cca 300.000 prevoženimi, za 150€.....
Če bo kdo razmišljal o nakupu naj bo pozoren na naslednje:
Pleh je (bil) v katastrofalnem stanju (zadnje obrobe zluknjane, sprednji blatniki, sprednja vrata) - kakor vidim po slikah verjetno ni bilo nič konkretno popravljano
ABS občasno svetila lučka (v okvari eden izmed senzorjev)
Klima je poleti še delala, jeseni je izdihnila (verjetno zmanjkalo plina, dvomim da je kaj filal...)
Daljinec je crknil, ker je alarm nagajal sem odklopil šlatlico pod tapeto v prtljažniku, posledično tudi centrala ni delala, ključavnice so bile izredno trde, ko sem ga dal iz rok, se ga je dalo
zaklenit samo še na sovoznikovi strani...
Na zadnjem levem oknu je crknil motorček za pomik stekla.
Razen tega da je cel spraskan in gnil ter naštetih napak je bil avto ok. Tehnično mu ni falilo nič (motor, podvozje, zavore, sklopka...)...
Avto je sicer še čist ok za peljat, če vas zgoraj navedeno ne moti. Je pa cena glih ene 3x previsoka....
Naj kdo prosim prilepi PRT SCR če se mu da.
giacomini je napisal/-a:Vse kar dobiš je v glavnem tule http://www.carfax.si vse ostalo je nakladanje ki sodi za šank.....
zastava je napisal/-a:giacomini je napisal/-a:Vse kar dobiš je v glavnem tule http://www.carfax.si vse ostalo je nakladanje ki sodi za šank.....
ma ta carfax ni vreden 2 centa kaj šele tistih 10€ kot te opalijo,sem za foro probal za svoj avto in je vse ena velika klobasa ,katero oni fajn računajo,drugač pa itak več podatkov dobiš na e-upravi in o zastonj
agorkic je napisal/-a:Tudi letos ponovno.
Moja izkušnja na strani 109-110.
LP in lepe praznike
primozek68 je napisal/-a:To ni isti avto, kakor jaz vidim. Nalepka na armaturi, nalepka slo na odbijaču, itd
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov