peroRS je napisal/-a:Kaj to pomeni?
28.480 EUR (Brutto)
23.933 EUR (Netto)
Brutto je z ddv, neto je brez ddv.
28.480 EUR (Brutto)
23.933 EUR (Netto)
Bosti1904 je napisal/-a:DMV je 9% za ta avto, pa stroški prevoza,.. Dobrega jurja bo ziher zaslužil
IcEm4n je napisal/-a:Bosti1904 je napisal/-a:DMV je 9% za ta avto, pa stroški prevoza,.. Dobrega jurja bo ziher zaslužil
Kaj misliš, da bo firma za đabe uvažala avte?
28.480 EUR (Brutto)
23.933 EUR (Netto)
Bosti1904 je napisal/-a:Moj post je bil zgolj zato, da se pokaže odkod je avto. Glede na ostale avte je omenjeno podjetje mogoče res pošteno, me pa malo razjezi provizija, ki si jo zaračunajo za opravljen uvoz. Za nekoga, ki bi se tega sam lotil ga lahko tak avto pride ceneje. Če sem koga užalil, naj admin zbriše post.
Bosti1904 je napisal/-a:Moj post je bil zgolj zato, da se pokaže odkod je avto. Glede na ostale avte je omenjeno podjetje mogoče res pošteno, me pa malo razjezi provizija, ki si jo zaračunajo za opravljen uvoz. Za nekoga, ki bi se tega sam lotil ga lahko tak avto pride ceneje. Če sem koga užalil, naj admin zbriše post.
maniaxxx je napisal/-a:Bosti1904 je napisal/-a:Moj post je bil zgolj zato, da se pokaže odkod je avto. Glede na ostale avte je omenjeno podjetje mogoče res pošteno, me pa malo razjezi provizija, ki si jo zaračunajo za opravljen uvoz. Za nekoga, ki bi se tega sam lotil ga lahko tak avto pride ceneje. Če sem koga užalil, naj admin zbriše post.
Zakaj te jezi provizija? Sej si ga lahko sam uvoziš če želiš. A ti bi meni uvozil avto brezplačno? Če bi mi ga se lahko hitro kaj zmeniva
TrijoAdijo je napisal/-a:Tale ima ceno itak narejeno za glihanje. Če ga proda za tak dnar kot piše v slo oglasu, bo zaslužu jurja do jurja pa pol.Ne vidim nič napačnega pri tem....
TrijoAdijo je napisal/-a:Tale ima ceno itak narejeno za glihanje. Če ga proda za tak dnar kot piše v slo oglasu, bo zaslužu jurja do jurja pa pol.Ne vidim nič napačnega pri tem....
Blinder je napisal/-a:js bi jim dal max 50€ za rihtanje uvoza. Za večje denarje bi raje sam uredil vse. Cigoti bi kr tako radi jurje kasirali na račun kupcev.
Logika pač
primozek68 je napisal/-a:Logika pač
Niti ne.
Jaz svoje delo vrednotim med 12 do 15 € na uro. Če peljem avto v pralnico me košta 6€. Avto operem v pol ure, torej prišparam tudi do 1,5€, če peljem avto v pralnico. Oziroma, če v tem času spijem kavico, sem na nuli, ampak sem določen del svojega minljivega življenja porabil za kavico, raje, kot pa za pranje pleha.
sašo5 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Tale ima ceno itak narejeno za glihanje. Če ga proda za tak dnar kot piše v slo oglasu, bo zaslužu jurja do jurja pa pol.Ne vidim nič napačnega pri tem....
kr misli si.....
PS. kaj misliš, da se on s "švabom" ne bo zglihal za manj, kot piše na mobile
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov