weasel je napisal/-a:A tle misliš tudi na napako pri prevoženih kilometrih?
soso je napisal/-a:weasel je napisal/-a:A tle misliš tudi na napako pri prevoženih kilometrih?
To sem mislil ja! Ali so napako naredili pri VBS ali pa pri Bužgi.
gani je napisal/-a:soso je napisal/-a:weasel je napisal/-a:A tle misliš tudi na napako pri prevoženih kilometrih?
To sem mislil ja! Ali so napako naredili pri VBS ali pa pri Bužgi.
Za napako bo šlo bolj težko, ker je avto že nekaj časa na netu, pa doslej je imel tudi pri Bužgi 225.000 km, pa celo fotko kilometrov na armaturki, ki je sedaj z novimi kilometri ni več. Če pa strica Gugla vprašaš po "grand scenic buzga" pa ti v svoji zgodovini tudi pokaže to fotko.
RUSKI je napisal/-a:Zgornji post verjetno leti name oziroma je odgovor na vprašanje za rdečo alfo.
Moram reči da sem užaljen, saj kvasiš bedarije brez kakršne koli podlage.
Da se razumemo, kontejner je le skladišče za razne stvari in je pač na parceli. Pisarno imam v objektu.
Pač parkirišče je ograjeno z mrežo in je v lasti podjetja pri katerem imam najet prostor. Na to pač nimam vpliva.
Sem pa zelo pošten, prodajam avte z realnimi kilometri, ter se posvetim vsaki stranki in ne tajim, da je kakšen avto bil barvan ali poškodovan.
Ta dejstva ti lahko potrdi cel kup zadovoljnih lastnikov, ki so kupili avte pri meni.
Sam vozil ne uvažam, temveč imam urejen uvoz preko zelo zaneslijvega partnerja, ki 110% ne vrti kilometre. Za moje avte je možno za vsakega posebej preveriti zgodovino, knjižico, vedno dam pa tudi možnost da stranka pred nakupom odpelje avto k svojemu mehaniku, ličarju, itd....
In kar se tiče dotične alfe lahko vse preveriš na servisu NORD, imela pa je poškodovan prednji desni blatnik in odbijač spredaj in zadaj. Mehansko ja pa v zgornjih 10% vseh Alf 156 na avto.net.
Garancija je vedno možna preko partnerja MOTIVE SERVICE.
Prosim, da se prepirčaš o dejstvih preden kvasiš bedarije po forumih in šinfaš kar preko vseh. Lahko pa tudi prideš pa se prepričaš kakšno je dejansko stanje.
LP, ALEŠ
RUSKI je napisal/-a:
Sam vozil ne uvažam, temveč imam urejen uvoz preko zelo zaneslijvega partnerja, ki 110% ne vrti kilometre. Za moje avte je možno za vsakega posebej preveriti zgodovino, knjižico, vedno dam pa tudi možnost da stranka pred nakupom odpelje avto k svojemu mehaniku, ličarju, itd....
dask je napisal/-a:RUSKI je napisal/-a:
In iz katere Indije Koromandije uvaža avte, ki so v dobrem stanju, z realnimi kilometri, pa da je tako nizka cena, da se mu še sploh splača uvozit in celo preprodat še enemu posredniku, ki ima tudi zaslužek na avtu ? Dejte basat no....
TrijoAdijo je napisal/-a:Taka "j***a" pa so v italiji zlo pocen, sploh če so malo poknjena
RUSKI je napisal/-a:In kar se tiče dotične alfe lahko vse preveriš na servisu NORD, imela pa je poškodovan prednji desni blatnik in odbijač spredaj in zadaj. Mehansko ja pa v zgornjih 10% vseh Alf 156 na avto.net.
RUSKI je napisal/-a:Zgornji post verjetno leti name oziroma je odgovor na vprašanje za rdečo alfo.
Moram reči da sem užaljen, saj kvasiš bedarije brez kakršne koli podlage.
Da se razumemo, kontejner je le skladišče za razne stvari in je pač na parceli. Pisarno imam v objektu.
Pač parkirišče je ograjeno z mrežo in je v lasti podjetja pri katerem imam najet prostor. Na to pač nimam vpliva.
Sem pa zelo pošten, prodajam avte z realnimi kilometri, ter se posvetim vsaki stranki in ne tajim, da je kakšen avto bil barvan ali poškodovan.
Ta dejstva ti lahko potrdi cel kup zadovoljnih lastnikov, ki so kupili avte pri meni.
In kar se tiče dotične alfe lahko vse preveriš na servisu NORD, imela pa je poškodovan prednji desni blatnik in odbijač spredaj in zadaj. Mehansko ja pa v zgornjih 10% vseh Alf 156 na avto.net.
Garancija je vedno možna preko partnerja MOTIVE SERVICE.
Prosim, da se prepirčaš o dejstvih preden kvasiš bedarije po forumih in šinfaš kar preko vseh. Lahko pa tudi prideš pa se prepričaš kakšno je dejansko stanje.
LP, ALEŠ
luxxx7 je napisal/-a:Pozdravljeni, prodaj prilagam slike od VW Passat 1.9TDI. Avto je imel v lasti moj oče, ki so mu ga tudi pripeljali z Belgije leta 2006. Avto je bil prodan avgusta ali septembra(se ne spomnim) 2011 z 330.000km, saj je oče delal vsakodnevne relacije v službo. Gor je bila do prodaje prva turbina, prva sklopka+vztrajnik.
Če se ga splača kupiti, pa presodite samihttp://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6834919&show=1
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 12 gostov