Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

matayus
Novinec

Re: Nategatorji !!!!

Napisal/-a matayus Ne jan 13, 2013 9:34 am

Slika
Slika

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso Ne jan 13, 2013 11:07 am

Ne bom trdil, ampak tu je verjtno prišlo do napake. Zakaj? Na strani VBS imajo spodaj napisano ogled pri avto Bužga. Avto Bugža pa kolikor je meni znano ima z VBS neko pogodbo za najem prostora in skladiščenje odvzetih vozil. Nekaj takega, ker sem enkrat klical na VBS za en avto in so me napotili kar k temu Bužga.

lp

matayus je napisal/-a:Slika
Slika
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
weasel
Stalni uporabnik

Napisal/-a weasel Ne jan 13, 2013 12:40 pm

A tle misliš tudi na napako pri prevoženih kilometrih? :)

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Napisal/-a soso Ne jan 13, 2013 2:02 pm

weasel je napisal/-a:A tle misliš tudi na napako pri prevoženih kilometrih? :)

To sem mislil ja! Ali so napako naredili pri VBS ali pa pri Bužgi.
AH NI NAM LAHKO!

gani
Nov uporabnik

Napisal/-a gani Ne jan 13, 2013 11:19 pm

soso je napisal/-a:

Za napako bo šlo bolj težko, ker je avto že nekaj časa na netu, pa doslej je imel tudi pri Bužgi 225.000 km, pa celo fotko kilometrov na armaturki, ki je sedaj z novimi kilometri ni več. Če pa strica Gugla vprašaš po "grand scenic buzga" pa ti v svoji zgodovini tudi pokaže to fotko.
gani

igork
Nov uporabnik

Napisal/-a igork Po jan 14, 2013 9:40 am

Izogibajte se nakupa rabljenega vozila pri AVTO KADIVEC v Šenčurju. Osebno imam z njimi zelo slabo izkušnjo - neprofesionalen odnos do strank, karkoli vprašaš je aroganten odgovor prodajalca, da avto pač ni nov, da so v oglasu napisali, da možnost napak pri vnosu obstaja, če prodajajo katerokoli drugo znamko kot tisto, za katero so pooblaščeni oni, gospod odgovori da te znamke pač on ne pozna in tako ne zna razložiti določenih funkcij na avtomobilu, ne ponudi se niti toliko da bi rekel, da se bo pozanimal in sporočil če vidi da smo zainteresirani kupci...skratka aroganca do konca... lahko si odslovljen na način- saj lahko greste, me sploh ne zanima. Bog ne daj da jih obiščeš ali pokličeš v času ko imajo gospodje odmor kosilo- ki ni mimogrede nikjer objavljen, totalna nezainteresiranost za prodajo. Prodajalec pred salonom kadi in reče, veste imam še 5 min od kosila, aja jaz naj ga pa čakam, al kaj? Z avtomobilom ne moreš na testno vožnjo, ker baje nimajo tablic, niti po dvorišču se ne moreš zapeljati... avto bi moral plačati toliko kot ga cenijo, nič vprašati, samo denar na plano in se čim prej odpeljati- edino s tem bi bili zadovoljni. Ko se pogajaš za ceno, te prodajalec kmalu obtoži, da izsiljuješ, ja kdo se pa pri nakupu avtomobila ne pogaja?
Kupca pa bi radi pretentali tudi pri pogodbi, kjer bi napisali nižjo ceno, kot jo dejansko plačaš za avto. Zakaj bi jim delal uslugo, ko pa imajo od tega korist samo oni? Za tak odnos kot ga imajo, bi njim pomagal pri "mutnih" poslih?
S takim načinom prodaje si pa res odganjajo še teh par strank ki jih v današnjem času obiščejo...

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Po jan 14, 2013 11:34 am

To dej mulcom v šoli njegovo fonsko in jim plačaj za sladoled, pa da ga kličejo 50x na dan na fon in da se naročijo na ogled nekega avtomobila. Še kako državbno subvencijo je mogoče fasal tale Janez Kadivec. Drugače bi blo čudno, da mu uspe se vlečt z mesca v mesec s takim odnosom.
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Napisal/-a soso To jan 15, 2013 5:28 pm

gani je napisal/-a:
soso je napisal/-a:

Za napako bo šlo bolj težko, ker je avto že nekaj časa na netu, pa doslej je imel tudi pri Bužgi 225.000 km, pa celo fotko kilometrov na armaturki, ki je sedaj z novimi kilometri ni več. Če pa strica Gugla vprašaš po "grand scenic buzga" pa ti v svoji zgodovini tudi pokaže to fotko.

So bli pridni in popravili kilometre nazaj na realne :). Mogoče pa berejo forum :)
AH NI NAM LAHKO!

johnnybravo1988
Nov uporabnik

Napisal/-a johnnybravo1988 Če jan 17, 2013 9:11 pm

Pozdravljeni, sem nov na forumu in kupujem svoj prvi avto. Pa me zanima, če pozna kdo zgodovino tega avta pa če je kdo že imel izkušnje s tem trgovcem.

hvala, lp
luka

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6785718&show=1

Ares
Novinec

Napisal/-a Ares Pe jan 18, 2013 2:33 pm

Uf, sam da vidim na sliki kontejner, za pisarno in mrežasto ograjo.. mi je vse jasno. En dilerček, ki uvaža avte (z veliko verjetnostjo, da je bil zaleten), prevrtava kilometre in nateguje folk.

Seveda ti bo on prodal zgodbo, da odkupuje od leasing hiše s katero stalno sodeluje, in ima avto realne kilometre, še pisno garancijo ti da na to (katero si lahko nekam zatakneš..). In seveda, da so bile do sedaj z njem vse stranke z njem zadovoljne..

RUSKI
Nov uporabnik

Napisal/-a RUSKI Pe jan 18, 2013 3:10 pm

Zgornji post verjetno leti name oziroma je odgovor na vprašanje za rdečo alfo.

Moram reči da sem užaljen, saj kvasiš bedarije brez kakršne koli podlage.

Da se razumemo, kontejner je le skladišče za razne stvari in je pač na parceli. Pisarno imam v objektu.
Pač parkirišče je ograjeno z mrežo in je v lasti podjetja pri katerem imam najet prostor. Na to pač nimam vpliva.

Sem pa zelo pošten, prodajam avte z realnimi kilometri, ter se posvetim vsaki stranki in ne tajim, da je kakšen avto bil barvan ali poškodovan.
Ta dejstva ti lahko potrdi cel kup zadovoljnih lastnikov, ki so kupili avte pri meni.

Sam vozil ne uvažam, temveč imam urejen uvoz preko zelo zaneslijvega partnerja, ki 110% ne vrti kilometre. Za moje avte je možno za vsakega posebej preveriti zgodovino, knjižico, vedno dam pa tudi možnost da stranka pred nakupom odpelje avto k svojemu mehaniku, ličarju, itd....

In kar se tiče dotične alfe lahko vse preveriš na servisu NORD, imela pa je poškodovan prednji desni blatnik in odbijač spredaj in zadaj. Mehansko ja pa v zgornjih 10% vseh Alf 156 na avto.net.

Garancija je vedno možna preko partnerja MOTIVE SERVICE.

Prosim, da se prepirčaš o dejstvih preden kvasiš bedarije po forumih in šinfaš kar preko vseh. Lahko pa tudi prideš pa se prepričaš kakšno je dejansko stanje.

LP, ALEŠ

Uporabniški avatar
DePalmo
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Grosuplja

Napisal/-a DePalmo Pe jan 18, 2013 3:33 pm

RUSKI je napisal/-a:Zgornji post verjetno leti name oziroma je odgovor na vprašanje za rdečo alfo.

Da se razumemo, kontejner je le skladišče za razne stvari in je pač na parceli. Pisarno imam v objektu.
Pač parkirišče je ograjeno z mrežo in je v lasti podjetja pri katerem imam najet prostor. Na to pač nimam vpliva.

Sem pa zelo pošten, prodajam avte z realnimi kilometri, ter se posvetim vsaki stranki in ne tajim, da je kakšen avto bil barvan ali poškodovan.
Ta dejstva ti lahko potrdi cel kup zadovoljnih lastnikov, ki so kupili avte pri meni.

Sam vozil ne uvažam, temveč imam urejen uvoz preko zelo zaneslijvega partnerja, ki 110% ne vrti kilometre. Za moje avte je možno za vsakega posebej preveriti zgodovino, knjižico, vedno dam pa tudi možnost da stranka pred nakupom odpelje avto k svojemu mehaniku, ličarju, itd....

In kar se tiče dotične alfe lahko vse preveriš na servisu NORD, imela pa je poškodovan prednji desni blatnik in odbijač spredaj in zadaj. Mehansko ja pa v zgornjih 10% vseh Alf 156 na avto.net.

Prosim, da se prepirčaš o dejstvih preden kvasiš bedarije po forumih in šinfaš kar preko vseh. Lahko pa tudi prideš pa se prepričaš kakšno je dejansko stanje.

LP, ALEŠ

:lol: :lol: :lol:
Vsi so isti...

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Po jan 21, 2013 1:30 pm

RUSKI je napisal/-a:

In iz katere Indije Koromandije uvaža avte, ki so v dobrem stanju, z realnimi kilometri, pa da je tako nizka cena, da se mu še sploh splača uvozit in celo preprodat še enemu posredniku, ki ima tudi zaslužek na avtu ? Dejte basat no.... :roll:

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Po jan 21, 2013 3:32 pm

dask je napisal/-a:
RUSKI je napisal/-a:

In iz katere Indije Koromandije uvaža avte, ki so v dobrem stanju, z realnimi kilometri, pa da je tako nizka cena, da se mu še sploh splača uvozit in celo preprodat še enemu posredniku, ki ima tudi zaslužek na avtu ? Dejte basat no.... :roll:

E, to tut mene zanima :lol:

ampak roko na srce: Nikjer ni napisano,koliko kilometrov ima dotična alfa za sabo,ampak glede na to, da:
je uvožena + diesel + menjan vztrajnik + sklopka + l.2005 + opravljen veliki servis + podvozje brez zračnosti = po mojem izračunu za to alfo vsaj 250kkm+.

Taka "j***a" pa so v italiji zlo pocen, sploh če so malo poknjena
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Grega_
Novinec

Napisal/-a Grega_ Po jan 21, 2013 3:54 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:Taka "j***a" pa so v italiji zlo pocen, sploh če so malo poknjena

pa tele so še drage...

http://www.autoscout24.it/Details.aspx? ... rc=st%7cas

http://www.autoscout24.it/Details.aspx? ... rc=st%7cas

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po jan 21, 2013 4:04 pm

RUSKI je napisal/-a:In kar se tiče dotične alfe lahko vse preveriš na servisu NORD, imela pa je poškodovan prednji desni blatnik in odbijač spredaj in zadaj. Mehansko ja pa v zgornjih 10% vseh Alf 156 na avto.net.

in za koji k...c si pol obkljukal na netu "nepoškodovan, nekaramboliran" :?: :?: :?: pa multifunkcijski volan.......da ne iščem dalje....

Uporabniški avatar
luxxx7
Stalni uporabnik

Napisal/-a luxxx7 Po jan 21, 2013 4:16 pm

Pozdravljeni, prodaj prilagam slike od VW Passat 1.9TDI. Avto je imel v lasti moj oče, ki so mu ga tudi pripeljali z Belgije leta 2006. Avto je bil prodan avgusta ali septembra(se ne spomnim) 2011 z 330.000km, saj je oče delal vsakodnevne relacije v službo. Gor je bila do prodaje prva turbina, prva sklopka+vztrajnik.
Če se ga splača kupiti, pa presodite sami :) http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6834919&show=1

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Uporabniški avatar
GoGo
Uporabnik

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a GoGo Po jan 21, 2013 5:40 pm

RUSKI je napisal/-a:Zgornji post verjetno leti name oziroma je odgovor na vprašanje za rdečo alfo.

LP, ALEŠ

Ja, seveda...
Lani smo bili pri tebi (predidevam da zastopaš RAMASTRO), ko je svakinja kupovala avto, pa večjega klobasanja še pri dilerjih na celjskem nisem bil deležen.
Niti ena od stvari, ki so bile navedene o avtu (oprema, stanje, kilometri) ni držala, ko smo zadevo nato preverili...
Poštenega dilerja v sloveniji NI, saj na žalost ne bi preživel v konkurenci vseh manjših in večjih nategunov. Žal!
Lep dan!

RUSKI
Nov uporabnik

Napisal/-a RUSKI Po jan 21, 2013 7:29 pm

Kar se tiče rdeče ALFE je v Sloveniji že od 2008 leta.
Pri MF volanu je dejansko napaka, kar je tudi razvidno iz slike - piše pa tudi, da je možnost napake pri vnosu.

Kar se kilometrov tiče jih ni napisanih, ker povprečen "kupec" misli, da bo dobil tak avto z 100000 + km, čim jih pa ima 200000 pa je za na DINOS ali kaj.
Avto ima 271000 km in je v mnogo boljšem stanju kot vsaj 75% alf na avto.net u.

Še vedno ne vem zakaj se ljudje "bojijo" avtov z melce več kilometri in znano servisno zgodovino in knjigo.

Kar se tiče obiska uporabnika GOGO, bi prosil, če mi pove za kateri avto oziroma kdaj je bil pri meni. Jaz podam vsem strankam podatke o vozilih na korekten način in ne zavajam kupcev.
Razen če z lani misliš še na leto 2011 na lokaciji VIČ, ko sem imel sodelavca. ALi pa celo v 2012 na Viču kjer še vedno niso odstanili mojih nalepk na panoju ( baje ne grejo dol. ??? )

p.s. ALFA je prodana lastniku, ki bo znal ceniti tak avto, saj ima prejšnja 156ka, ki jo je pravtako kupil pred 6 leti pri meni sedaj krepko čez 400000 km in glej ga zlomka, ŠE DELA, ima še prvi turbo, itd....
Svoje stare ne da za noben denar.....

LP, ALEŠ

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Po jan 21, 2013 7:45 pm

luxxx7 je napisal/-a:Pozdravljeni, prodaj prilagam slike od VW Passat 1.9TDI. Avto je imel v lasti moj oče, ki so mu ga tudi pripeljali z Belgije leta 2006. Avto je bil prodan avgusta ali septembra(se ne spomnim) 2011 z 330.000km, saj je oče delal vsakodnevne relacije v službo. Gor je bila do prodaje prva turbina, prva sklopka+vztrajnik.
Če se ga splača kupiti, pa presodite sami :) http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6834919&show=1

Si 100% prepričan, da je to ta avto? Da vem it malo povprašat o njem! :twisted: Upam, da ga proda komu sebi enakemu... :roll:

Če bo kdo iskal info o tem podjetju kdaj, gre za www.avtolv.si,

AVTO L IN V D.O.O.
P.E. Kanižarica 17a, 8340 Črnomelj
Kanižarica 6A
8340 Črnomelj
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 12 gostov