Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
dottore
Stalni uporabnik

Kraj: "sončna stran Slavnika"

Re: Nategatorji !!!!

Napisal/-a dottore Po jan 21, 2013 9:19 pm

Gledam malo avte prodajalca ŠU - KO in naletim na tega Golfa: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6243786&show=1
Sem skoraj 100%, da je bil avto včasih od mojega soseda, ki ga je razbil.

Uporabniški avatar
petrolhead_RS
Nov uporabnik

Napisal/-a petrolhead_RS Po jan 21, 2013 10:45 pm

dottore je napisal/-a:Gledam malo avte prodajalca ŠU - KO in naletim na tega Golfa: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6243786&show=1
Sem skoraj 100%, da je bil avto včasih od mojega soseda, ki ga je razbil.

Če pa ja piše nekaramboliran :mrgreen: :lol: , Mrš banda, žalostno, da se ne more tega nategovanja v Sloveniji prekinat oz. ustrezno sankcionirat...

Uporabniški avatar
Komarček
Novinec

Kraj: Slovenija

Napisal/-a Komarček To jan 22, 2013 11:36 am

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6778015&show=1

5 let star avto iz Nemčije pa samo 82 000 km. Kličem prodajalca ga malo povprašam, mu rečem, če se to da odpeljat na uradni servis, da ga pregledajo če vse štima pa kilometre preverijo...potlej pa nekaj jamra pa mi vrže dol telefon. Haha kaki bebci saj nemoreš verjet.

99,9% je nategun. Proč od takih.

montblanc
Nov uporabnik

Napisal/-a montblanc To jan 22, 2013 1:49 pm

pozna kdo zgodovino tega citroena pa ta avto hiša, jim je za zaupat???

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6494969&show=1

Uporabniški avatar
luxxx7
Stalni uporabnik

Napisal/-a luxxx7 To jan 22, 2013 2:32 pm

~toMmy~ je napisal/-a:
luxxx7 je napisal/-a:Pozdravljeni, prodaj prilagam slike od VW Passat 1.9TDI. Avto je imel v lasti moj oče, ki so mu ga tudi pripeljali z Belgije leta 2006. Avto je bil prodan avgusta ali septembra(se ne spomnim) 2011 z 330.000km, saj je oče delal vsakodnevne relacije v službo. Gor je bila do prodaje prva turbina, prva sklopka+vztrajnik.
Če se ga splača kupiti, pa presodite sami :) http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6834919&show=1

Si 100% prepričan, da je to ta avto? Da vem it malo povprašat o njem! :twisted: Upam, da ga proda komu sebi enakemu... :roll:

Če bo kdo iskal info o tem podjetju kdaj, gre za http://www.avtolv.si,

AVTO L IN V D.O.O.
P.E. Kanižarica 17a, 8340 Črnomelj
Kanižarica 6A
8340 Črnomelj

Sem 99,9% saj je še vedno tisto kopito na sredini armature, ki ga je moj oče prilepil za srečo. Samo radio ni enak, zgleda so ga menjali. Lp

Uporabniški avatar
car007
Nov uporabnik

Napisal/-a car007 To jan 22, 2013 6:00 pm

Hej folk! A ima kdo izkušnje z Avto Miha oz. Miha Inženiring iz Domžal? Tam sem na avto.net videl eno fajn Hondo ma se sprašujem koliko je v resnici ohranjena...

matayus
Novinec

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr jan 23, 2013 12:34 am

skoraj 100%. Poglej flek na sprednjem odbijaču na levi strani med meglenko in tablico. na slikah od hendlera se še bolj vidi, pol pa pogledaš pod "privat" oglas, pa se tudi malo vidi tale flek.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
ddas
Novinec

Napisal/-a ddas Sr jan 23, 2013 2:50 pm

Pa tudi krogec na notranji strani šipe od abc tablice je ostal na istem mestu zaliman. Kilometre je pa zbil za 100000 banda hudičeva :/:o:/ :/:o:/

Uporabniški avatar
Cefizelj
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cefizelj Sr jan 23, 2013 3:05 pm

Welcome to Slovenistan :D a pa je dejansk drug prodajalc a ga zdej sam privat prodaja?

Uporabniški avatar
ojnica
aka Sonček

Kraj: daleč še iz Vrhnike

Napisal/-a ojnica So jan 26, 2013 1:55 pm

Pazte se teh prascov nategunskih, če avto nima potrjene zgodovine prvo kar vam naj pride na mislu OBVOZ.
Svašta BMW dizl l.2003-2005 pa čudežnih 100-150.000km, če je avto bil vožen na relacijah se pri 200.000km ˝komaj˝ogreje, notranjost brezhibna, še moja kišta ko jih ima preko 210.000km ima notranjost brezhibno....pr enih pa vse pošlajsan, obrabljen pa 140.000km.
Poznam od sorodnika ima avto trenutno že okoli 700.000km gre za octavio 2005
Član od leta 2004 :)

sim
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a sim Po jan 28, 2013 9:31 pm

car007 je napisal/-a:Hej folk! A ima kdo izkušnje z Avto Miha oz. Miha Inženiring iz Domžal? Tam sem na avto.net videl eno fajn Hondo ma se sprašujem koliko je v resnici ohranjena...

Za temno modro Toyota, ki jo ima v prodaji vem da je v zadnjih treh mesecih izgubila 100kkm, drugih izkušenj pa nimam...

Prilagam se prntscrn oglasa...
Priponke
Untitled-1.jpg

viribusunitis
Nov uporabnik

Napisal/-a viribusunitis Po jan 28, 2013 9:47 pm

Lepo pozdravljeni!!!
Vsem toplo in iskreno priporočam da se na dooooollllllgggggoooooo... Izognete prodajalcu Hiter d.o.o., kajti jaz sem se pri njem pošteno nategnil... Polno skritih napak, na koncu pa na avtu, ki ima samo eno vstopno ključavnico za v avto, niti ta ključavnica ni prava!!! Mislim??? Pa še to... Zelo na daleč mimo, Vas prosim :-)

igikosak
Nov uporabnik

Napisal/-a igikosak Sr jan 30, 2013 10:50 pm

Pozdravljeni.

Tudi sam imam slabe izkušnje z avto Hiter. Renault Clio, zgledal lep, lepo peljal ..... čez 1 mesec pa že problemi. Pa ključ ....... najprej ga ni našel, pol mi ga je prinesel, pa je samo avto odklenil na ključavnico (daljinc in ključavnico za vžig pa ne). Kmalu je pa tudi delujoči ključ začel crkovat ..... blokade motorja ni hotel izklopit. Skratka ..... na široko okoli. Kakšne imate pa izkušnje z TPV avtom v Novem mestu? Hvala za odgovor.

LP.

Uporabniški avatar
berry
Nov uporabnik

Napisal/-a berry Če jan 31, 2013 4:21 pm

Zdravo!

Tale teden sem hotel kupiti Audi a4, S-line pri LINT doo, v Novem mestu v bršljinu. Avto sem rezerviral in postavil pogoj, da ga prvo še peljem nekam na pregled, da mi potrdijo mehaniki da je motor OK.
Jasno mi je bilo, da so bili kilometri prevrteni nazaj in me tudi nekako ne moti to. In potem kadar sem jih klical, da pridem z mehanikom ali pa da pridem po avto in ga odpeljem k Berusu na pregled, so vedno imeli izgovore, da jih trenutno ni tam ali pa da nimajo tablic. Potem sem rekel, da naj mi pošlje kopijo prometne in homologacijskega kartona da preverim zgodovino avtomobila.
In glej ga zlomka, avto ni imel samo enega lastnika v sloveniji kot mi je rekel trgovec ampak je v treh letih zamenjal tri lastnike. In zadnji veliki servis je bil delan tri leta nazaj na 121.000 danes pa ima samo 140.000km, a rekel je da je bil avto vožen na relacijah.
In danes se zmeniva, da pridem jutri po avto, ga peljem do mehanika in da ga kupim, če je vse OK. Kliče me nekaj ur kasneje njegova žena(ki ma finance tam čez), je je bil avto pa že včeraj zaaran in da je že prodan... Prekleta govna nategunska!!!!

http://www.avto.net/_DEALER/results.asp?broker=10836
Slika

Uporabniški avatar
tad23
Nov uporabnik

Kraj: Notranjska

Napisal/-a tad23 Če jan 31, 2013 5:35 pm

@berry: sori ampak v tem primeru te lih ne razumem najboljše...informacije o avtu se izkažejo za napačne, pol se izmika pregledu na servisu itd. in ti bi še kar kupil ta avto (če ga slučajno nebi prej prodali) :roll:
Prva stvar ko ne štima, rečeš samo čao miki in iščeš naprej drug avto.
Sej ni čudno, da takim nategunom laufa biznis (mišljeno v splošnem). Samo moje skromno mnenje ;)

Uporabniški avatar
berry
Nov uporabnik

Napisal/-a berry Če jan 31, 2013 6:12 pm

tad23 je napisal/-a:@berry: sori ampak v tem primeru te lih ne razumem najboljše...informacije o avtu se izkažejo za napačne, pol se izmika pregledu na servisu itd. in ti bi še kar kupil ta avto (če ga slučajno nebi prej prodali) :roll:
Prva stvar ko ne štima, rečeš samo čao miki in iščeš naprej drug avto.
Sej ni čudno, da takim nategunom laufa biznis (mišljeno v splošnem). Samo moje skromno mnenje ;)

Vedel sem da so lažni kilometri, pa kdaj je bil servis...ampak s tem bi zbil ceno, kupil avto, naredil veliki servis pa bi blo kul. Danes sem pa še dobil podatke o lastnikih. Kmalu zatem me je pa še ženska klicala, in rekla da je prodan. A kadar sem jo kontaktiral je rekla, da lahko peljem avto kamor hočem na pregled. Ko sem jo pa jaz klical, da bi prišel se je pa izmikala.
Slika

viribusunitis
Nov uporabnik

Napisal/-a viribusunitis Sr feb 06, 2013 10:45 am

Lepo pozdravljeni še enkrat...

Gledam na internetu oglase Hiter d.o.o., pa vidim da mu posel še kar cveti... Nevem ali smo vsi takšni, da vedno avto pogledamo samo na prvi pogled... Lepo očiščen, urejen, namazan, vžge v prvo, se pelješ ni problemov... Pol pa čez mesec dni vse narobe... Čez pol leta pa še vse drugo... Kličeš tipa, mu vse poveš, on reče ja ni problema pripelaj avto nazaj, ga BOM komisijsko prodal(še enkrat bi na tem istem avtu zaslužil)... Na koncu pa se ti še zlaže pa ti reče, saj sem ti ponudil garancijo-kakšno garancijo??? Garancijo ima tako ali tako vsak kupec avtomobila, bodisi rabljenega, bodisi novega... Zakonsko seveda, ampak za take ni zakona, ker na varstvu potrošnika zahtevajo svega i svašta!!! Tip pa si misli kaj je, ti grozi s tem, da pozna vse policaje, ene parkrat še kakega črnega poleg pripela, pa misli da se ga "bojiš"-saj pa niso vsi ZOKIJI... Še Franca z balami bi se vrjetno začudil da ni edini lopof v Maribori ;-D

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Sr feb 06, 2013 11:00 am

viribusunitis je napisal/-a:Lepo pozdravljeni še enkrat...

Gledam na internetu oglase Hiter d.o.o., pa vidim da mu posel še kar cveti... Nevem ali smo vsi takšni, da vedno avto pogledamo samo na prvi pogled... Lepo očiščen, urejen, namazan, vžge v prvo, se pelješ ni problemov... Pol pa čez mesec dni vse narobe... Čez pol leta pa še vse drugo... Kličeš tipa, mu vse poveš, on reče ja ni problema pripelaj avto nazaj, ga BOM komisijsko prodal(še enkrat bi na tem istem avtu zaslužil)... Na koncu pa se ti še zlaže pa ti reče, saj sem ti ponudil garancijo-kakšno garancijo??? Garancijo ima tako ali tako vsak kupec avtomobila, bodisi rabljenega, bodisi novega... Zakonsko seveda, ampak za take ni zakona, ker na varstvu potrošnika zahtevajo svega i svašta!!! Tip pa si misli kaj je, ti grozi s tem, da pozna vse policaje, ene parkrat še kakega črnega poleg pripela, pa misli da se ga "bojiš"-saj pa niso vsi ZOKIJI... Še Franca z balami bi se vrjetno začudil da ni edini lopof v Maribori ;-D

Morebiti si si to izkušnjo zaslužil ;) si pokazal svojo naperjenost.
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

davidas87
Nov uporabnik

Napisal/-a davidas87 Ne feb 10, 2013 3:47 pm

Pozdravljeni
mene pa zanima ali je možno zaupati temu.. glede na letnik in kilometre+ uvoz iz nemčije:)
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6891771&show=1
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov