esem je napisal/-a:Na željo avtorja je tema spet odklenjena
yashica je napisal/-a:Kaj pa kakšna toyota aurisPrejšnji teden sem vozil novi model z na novo dodelanim 1,6 atmosfercem s 132-konji, 6-stopenjskim menjalnikom in gre presenetljivo dobro. Zunanjost je v živo, sploh prednji del, zelo lepa, sestava karoserije natančna in brez pripomb. Notranjost je prečiščena, vse je na dosegu, no edina zamera gre predpotopni digitalni uri, ki pa ne kazi splošnega vtisa, obloga armature in vrat je kvalitetna. Gre dejansko za povsem drug avto napram staremu modelu...upam, da ostaja pregovorna zanesljivost, vsaj kar se neproblematični bencinskih motorjev tiče.
Takega kot sem imel na testu (1,6 style, kovinska barva, 16" alu platišča, krom dodatki na maski, odbijaču in oknih, hill assist, naslon spredaj in zadaj, voznikov in sopotnikov sedež nastavljiv po višini, kamera za vzratno vožnjo...) so mi brez pogajanj o popustu ponudili za 16.000€, kar se mi zdi poštena cena
J.McLane je napisal/-a:Dodaš še 4k € in kupiš Auris HSD in napram navadnem bencinarju ob prevoženih 20k km letno prihraniš 600 € letno (razliko dobiš v 7 letih), kasko je dražje, je pa obvezno zavarovanje samo za 74 kW. Garancijo na hibridni del je možno podaljševati do 10 let brez omejitve kilometrov, verjetnost da gre kaj narobe v prvih 10 letih je zelo majhna. Po 10 letih boš pa imel problem tudi s klasičnim bencinarjem, ker bo zadeva za tiste čase svinjsko požrešna in rabljena nič vredna, hibrida boš pa po 10 letih še zmeraj prodal za 5k €. Sicer pa na testno vožnjo pa sam presodi, ker pač zadeva ni všeč vsakemu.
Servisi na Toyoti niso poceni, jaz s svojim oljem plačujem od 160-200 €, s Toyota oljem bi bilo še 40 € dražje.
nooblette je napisal/-a:Kaj pa menite o kakšnem wv transporterju ali multivanu? Vem,da so kar precej veliki ampak plac pa vedno kaj prav pride.
nejc1 je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:Kaj pa menite o kakšnem wv transporterju ali multivanu? Vem,da so kar precej veliki ampak plac pa vedno kaj prav pride.
Daj se najprej odloči kakšen avto/kombi želiš. Enkrat gledaš riota drugič pa transporterja/multivana
hahehihoh je napisal/-a:Ta tema je res zrela za dokončen zaklep. Ne se delat norca iz ljudi, ki ti svetujejo in raje premisli, kakšen avto dejansko potrebuješ in potem povprašaj po dotičnih modelih.
No ja malo optimistično a vseeno tudi diesel bo oz. bi imel svojo ceno.J.McLane je napisal/-a: hibrida boš pa po 10 letih še zmeraj prodal za 5k €.
MBtouran je napisal/-a:Clovek se dela norca iz vas vi mu pa se svetujete
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov