Da mu j***m vse po spisku!
Tako da če želite v kratkem času zapraviti veliko denarja, pejte kupit avto sami, kot laik.
_Beli_ je napisal/-a:Par postov nazaj sm napisal svoje probleme z avtom... Ta isti avto se sedaj prodaja kot odlično ohranjen, redno servisiran na pooblaščenem servisu, slovensko poreklo....
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7545116&show=1
V vednost, če bo kdo slučajno interesent...na avtu je bil prej strgan jermen in ima sedaj zamenjano komplet mašino.
_Beli_ je napisal/-a:Naj še napišem svojo zgodbo, ki se mi je zgodila cca pol leta nazaj. Pri prodajalcu Avto Osenjak na Ptuju sem opazil avto, Ford Focus, letnik 2005, dobra cena, odlično ohranjen, Ghia oprema itd..
Po telefonu mi je prijazni gospod razložil, da je avto res v odličnem stanju, da se ga splača pridet pogledat. In res, naslednji dan grem na ogled. Najprej se je izkazalo da je na avtu Trend oprema (in ne Ghia, kot je bilo napisano na začetku), ampak ok, glede na ceno me to ni motilo, sploh pa ker sem rabil soliden avto za solidno ceno (4000€). Prodajalec pove, da je avto uvožen iz Italije kot testno vozilo in kupljeno v Sloveniji pri Šerbinku. Se pravi avto naj bi bil praktično od prvega lastnika. Takšna relativno ugodna cena pa je zato, ker vsake toliko časa razpolaga z vozili, na katerih ne zasluži nič, ampak si samo nabira stranke. Sam nisem bil nek strokovnjak pri kupovanju avta in tako dalje, tako da sem se odločil da avto vzamem.
Ko sem avto pripeljal k mojem mehaniku, ta ni bil najbolj zadovoljen s tem kar je videl. Avto je na začetku, ko je bil hladen, močno kadil (moder dim), kar se na ogledu ni videlo - jasno, pred ogledom je moral narediti par km. Mašina je bila spodaj mastna in baje da je bila glava že enkrat odstranjena (razlog neznan). Dva tedna kasneje avto na avtocesti nenadoma crkne. Računalnik izpiše Steering fault. Nek del na cesti je baje povzročil, da je prišlo do iztaknjenja stikala, ki naj bi bilo nekje pod avtom in avto je bil neodziven.
No, ko sem poklical tegale gospoda Osenjaka iz Ptuja, ki mi je prodal avto, se je prijazno ponudil, da avto pripeljem gor in da ga on sam pelje k mehaniku, pogleda mašino in ostale kritične dele. Tako sem tudi naredil in po parih dneh je bil avto pripravljen. Mašina je bila suha in avto se je vozil normalno. Kar se tiče modrega dima, je nabluzil da je to common rail mašina in da je to normalno. V redu, avto zrihtan.
Čez par mesecev sem pa za foro na portalu RS pogledal zgodovino avta in ugotovil, da sem v bistvu 7. (sedmi) lastnik vozila in ne praktično drugi, kot je bilo povedano iz strani prodajalca, gospoda Osenjaka.
Za pravi konec, se mi je pa pri 190.000km strgal zobati jermen, čeprav ga še (baje) ni bilo treba menjati.
Tako da če želite v kratkem času zapraviti veliko denarja, pejte kupit avto na Ptuj k Avto Osenjak! Da mu j***m vse po spisku!
REDNO SERVISIRANO NA POBLAŠČENEM SERVISU ŠKODA
VELIK SERVIS NAREJEN
GLAVNI SERVIS OPRAVLJEN PRI:80.000km
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov