SchumacherM je napisal/-a:OPOZORILO: Dilerček zbija kilometre!!
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7750362&show=1
Kolegov bivši, iz 171.000, pa avto je bil prodan z občasno novoletno jelko na števcu med pospeševanjem.
Pomembno!!! ---> Preden objavite debato uporabite kvadratek IŠČI na levi strani, da vidite če o tem že mogoče teče debata - se posebno, če ste novi na forumu!
BlackSun13 je napisal/-a:Glede na to, da je tema stara 6 let in ima 147 strani, je težko najti. Sem si vzel kar nekaj časa in nisem našel. Nekomu vzame za odgovor 5 prostovoljnih minut, meni pa par ur...
BlackSun13 je napisal/-a:Ja sami koristni odgovori (z izjemo maniaxxx-a), hvala za vaš nekoristen čas
BlackSun13 je napisal/-a:Ja sami koristni odgovori (z izjemo maniaxxx-a), hvala za vaš nekoristen čas
esem je napisal/-a:Lahko prej vsaj malo poiščeš po forumu? O Kekotu je že ogromno napisanega, mi pa naj posebej zate pišemo vse še enkrat?
Samo stran!...
.com je napisal/-a:ma nea seri... desno zgoraj imaš išči, notri vpišeš keko in imaš 15 linkov, kjer že v predogledu piše me je zaj*bal ipd...
esem je napisal/-a:A ti se moraš vseeno vsajat? Nam, ki pomagamo, očitaš, da ne pomagamo - medtem ko sam nisi storil ničesar (niti odgovorov nisi natančno prebral!)!![]()
Lepo povej, da ne znaš poiskat ali da ti je tvoj "nekoristen čas" mnogo dragocenejši od našega (pazi - vseh nas skupaj!), bomo vsaj vedeli, pri čem smo.![]()
![]()
.com je napisal/-a:esem je napisal/-a:A ti se moraš vseeno vsajat? Nam, ki pomagamo, očitaš, da ne pomagamo - medtem ko sam nisi storil ničesar (niti odgovorov nisi natančno prebral!)!![]()
Lepo povej, da ne znaš poiskat ali da ti je tvoj "nekoristen čas" mnogo dragocenejši od našega (pazi - vseh nas skupaj!), bomo vsaj vedeli, pri čem smo.![]()
![]()
dobro, a si ti pismen? - prav na k* mi že greš s tem tvojim petelinjenjem in opazkami...
nea seri je bila moja replika, da mora dec iskati nek podatek o keko-tu (ali komurkoli že, v tem primeru o njem) par ur (njegove besede)
citiram: glede na to, da je tema stara 6 let.... je težko najti... sem si vzel KAR NEKAJ ČASA ... nisem našel...
potem sem pa jaz napisal: desno zgoraj imaš išči - to je pomoč, če jaz kaj vem
notri vpišeš keko - tudi to je pomoč
in imaš 15linkov, kjer v predogledu piše me je zaj*bal ipd... - že takoj veš, da nekaj ni vredu
in moj nasvet njemu: če zgoraj omenjeno dejanje nekomu vzame par ur, potem ni za računalnik in naj ga nekomu podari...
zdaj pa; se lahko nehaš petelinit?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov