bobi20 je napisal/-a:pozna kdo tega golfa http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6239800&show=1
Na avtu je bila 3.10.2010 ...Prav tako je bil opravljen takrat velik servis - imam vse papirje in z račun od opravljenea servisa.
Nedavno pred cca 14dni pa je bil opravljen redni servis, ter zraven je bil se zamenjan jermen, napenjalec jermena, zavorne ploščice, centriranje + menjana vodila elektricnih stekel.
peroRS je napisal/-a:bobi20 je napisal/-a:pozna kdo tega golfa http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6239800&show=1Na avtu je bila 3.10.2010 ...Prav tako je bil opravljen takrat velik servis - imam vse papirje in z račun od opravljenea servisa.
Nedavno pred cca 14dni pa je bil opravljen redni servis, ter zraven je bil se zamenjan jermen, napenjalec jermena, zavorne ploščice, centriranje + menjana vodila elektricnih stekel.
Narejen "velik servis" pred 2 letoma, zdaj pa spet menjan (samo!!) jermen (brez vodne črpalke ?!?!?!).![]()
LukL je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:bobi20 je napisal/-a:pozna kdo tega golfa http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6239800&show=1Na avtu je bila 3.10.2010 ...Prav tako je bil opravljen takrat velik servis - imam vse papirje in z račun od opravljenea servisa.
Narejen "velik servis" pred 2 letoma, zdaj pa spet menjan (samo!!) jermen (brez vodne črpalke ?!?!?!).![]()
jau vi tud use sšimfate, prvo je mel glavni servis in se je pač takrat menjalo vodna pumpa in zobati jermen...
zdaj je pa mikro jermen menjal, kaj ti tu ni prav? samo iščete dlako v jajcu nekateri![]()
vem za audija, ki je v mescu in pol mel 3x nov micro jermen gor, prvič zato ker je bil zanič, drugič zato ker je nekaj cvililo in tretjič ker je bodoči kupec želel imeti novega... pa da napišeš to pod oglas na avto.net vas bo pol folka trdilo kak je z avtom vse narobe in oh in sploh in vsi bi se ga ognili na daleč...najboljši ste pa tisti ko trdite, da ima avto premalo km....
Patrik_A3 je napisal/-a:LukL je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:bobi20 je napisal/-a:pozna kdo tega golfa http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6239800&show=1Na avtu je bila 3.10.2010 ...Prav tako je bil opravljen takrat velik servis - imam vse papirje in z račun od opravljenea servisa.
jau vi tud use sšimfate, prvo je mel glavni servis in se je pač takrat menjalo vodna pumpa in zobati jermen...
zdaj je pa mikro jermen menjal, kaj ti tu ni prav? samo iščete dlako v jajcu nekateri![]()
vem za audija, ki je v mescu in pol mel 3x nov micro jermen gor, prvič zato ker je bil zanič, drugič zato ker je nekaj cvililo in tretjič ker je bodoči kupec želel imeti novega... pa da napišeš to pod oglas na avto.net vas bo pol folka trdilo kak je z avtom vse narobe in oh in sploh in vsi bi se ga ognili na daleč...najboljši ste pa tisti ko trdite, da ima avto premalo km....
Stari pa kaj ti ni jasno. Ta stara j***a je uvožena. Pokaži mi kakšen uvožen avto z realnimi. Mogoče jih lahko na roko prešteješ. Drugo kot drugo pa si malo poglej mobile.de ali pa autoscout24.de, pa si poglej koliko km imajo 2 leti stari avti, ne pa ta stara j***a. Ne nekaj na pamet .
Patrik_A3 je napisal/-a:kaj pa cena. pa kaj si ti ja nor malo. Avto pa še klime nima, lol .je pa res da je kot nov, ampak kdor še danes avto kupi, ga kupi za večno, ker danes avto prodat brez klime je prava umetnost
_furby_ je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:kaj pa cena. pa kaj si ti ja nor malo. Avto pa še klime nima, lol .je pa res da je kot nov, ampak kdor še danes avto kupi, ga kupi za večno, ker danes avto prodat brez klime je prava umetnost
rabi ga oce od moje punce. za se vozit okoli ima takorekoc novega golfa...to bi bil avto bolj za na njivo![]()
rabi nekaj da je poceni vzdrzevanje in da kolikor tolko malo pije
Godward je napisal/-a:sej pol pa lahko ma golfa za na njivo
Patrik_A3 je napisal/-a:@ LukL
No da me neboš tukaj požrl z besedami. Sem imel že uvožene avte in vem kakšna je tukaj situacija.
Eno je UVOŽENA j***a, drugo pa SLOVENSKO POREKLO.
Idi prvo na VW servis, potem pa bodi tukaj glasn, ker v 3/4 primerih je potem folk tiho, ko mu ne gre v glvo, kak je lahko naredil avto v 2 letih 120 000km, potem pa 3 leta kasneje v slo se vozi z 130 000km.
Imel že tudi laguno, katera je imela 200 000km ko sem jo kupil. Avto je bil letnik 2003, leta 2007 uvožen. Po računalniku na Renault servisu je avto imel 200 000km leta 2006..... Jaz sem jo kupo leta 2009 z enakimi km kot jih je avto imel ob zadnjem servisu, ki je še zabeležen v računalniku ( 2009 ). Torej realno jih je imel 350 000 +
Imel megana letnik 2004, kupljen 2007 - 2 leti pa pol star. uvožen z 108 000km - 1a avto. Na reanault servisu pa jih je imel 100 000km leta 2006....
Kje pa so še vse izkušnje znancev/prijateljev...
Tak da, idi na servis, se pozanimaj, zahtevaj a4 list izpisov servisov, pridi na forum in potem se vsajaj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov