Nič nimam proti, če je avto barvan, saj sem z velikimi črkami napisal da kupujem rabljen avto, da je le kvalitetno popravljen, ne pa da je ves pomarančast in šekast kot simentalka

samo da lastnik, oziroma prodajalec to vnaprej pove in da pove realno stanje, če bi mi rekel, poglejte, avto je srednje ohranjen, ampak še vedno soliden, bi ga vseeno šel pogledat in po pravici povedano, če bi se dotični prodajalec vedel do mene kot do potencialnega kupca, bi ga verjetno vzel, velikokrat videz vara, v žepu sem imel tista 2 jurja, navkljub pomanjklivostmi, ki bi jih lahko sam popravil, ne pa da se vsi po vrsti lažejo, da je odlično ohranjen in nasploh ah in oh, jaz se pa naj vozim iz Goričkega f Piran
Sam sem imel xantio letnik 1999 pa je bila sploh znotraj bolje ohranjena kot nekateri dosti novejsi avti in z prevoženimi 320kkm, pa sem jo redno servisiral na 15 kkm, vedno vse menjal še preden je bilo potrebno..
Pa se ena cvetka glede bsavta, na avtonetu je bil oglas croma 150 KM, cena 3580, na licu mesta: 120 KM, cena 3850...... no sedaj jo je še dvignil

Se pa tudi sam zavedam, da kupujem star in rabljen avto, ampak avto mi je prevozno sredstvo, veliko več dam na dve kolesi,

sicer je po eni strani neumno da je motor v garaži vreden veliko več kot kopujem avto in da je sezona za motor, če je sreca mila pol leta, ampak to je že druga tema

Hotel sem zgolj napisati, da ni fer in pošteno takšno nategatorstvo, malce se pa tudi spoznam na avte, sicer daleč nazaj je moja prva izobrazba avtomehanik, ampak toliko še vem, da pogledam par stvari in pri ogledu nikoli nisem pameten, pač pogledam, potem rečem ne hvala, oziroma vprašam kako je to in ono....., potem se pa tako hitro vidi odziv, predvsem pa dam na prvi stik s prodajalcem, seveda če je lastnik, kaj čem, sem pač stare dunajske šole

In sem moral dvigniti proracun na 5000E, pa smo spet tam tam, nič pametnega, očitno bo res treba še malce višje, saj je vedno tako........