Nisem šel gledat samo enega avta, samo par primerov sem dal, ker če bi želel vse opisat bi se Tolstojeva Vojna In Mir skrila, tolk je za napisat

Res je tole prekupčevanje, nategatarstvo, vrtenje števcev slovenski nacionalni šport številka 1, očitno so še vedno zaslužki.
Sam delam v branži v kateri mi ena slaba stranka lahko naredi več škode, kot 10 dobrih, je pa res, da delujem lokalno, se držim pregovora: razmišljaj globalno, deluj lokalno in vsako noč brez problema zatisnem oči in vedno lahko stopim v vsako gostilno, saj veste kaj mislim
Poleti sem gledal, ker sem mislil menjati avto, 7 let sem ga imel, ko se končno odločim, da bom svojega vozil še do konca, leto ali dve, evo pa karambol.
Očitno pa se je tudi meni nasmehnila teta fortuna, jutri potrdim nakup avta znanega lastnika, družinskega prijatelja avto ima v lasti 10 let, jp, spet bom šel na staro garo, ampak je zunaj in znotraj ohranjena v nulo, vsi servisi, vem, ker je dosleden v nulo, pa sem že hotel kupiti avto za 10 jurjev, bo pa šla razlika v zidake, cement....
Čeprav sem čisto skrenil glede prejšnjih ogledov, želja, ampak to je to, prevagal je lastnik in ker poznam avto, ko bo zadeva potrjena sporočim, da se mi spet kaj ne zalomi.
Očitno so še pošteni ljudje, sicer pa, gliha vkup štriha

ali kot je rekla angleška kraljica. isti ga z istim serjejo