FBR je napisal/-a:TooOldVehicle je napisal/-a:A mi lahko nekdo prosim pove za kakšno ameriško različico strani Avto.net, Mobile.de, katera ameriška stran z rabljenimi avtomobili je tam najbolj obiskana, in ima najbolj obsežno ponudbo? hvala
Prelistaj par strani nazaj
Rjuhar je napisal/-a:Prosim konkretno za ta avto, da mi poves, koliko me pride do Slovenije (oz. do Trsta) po sistemu roll-on roll-off.
http://apps.dealerconnection.com/dealer ... H055138583
Hvala
(odgovor lahko na PM)
Barracuda1 je napisal/-a:Zanima me, če je možno uvoziti tudi motorno kolo (motocross), in če je, koliko bi bila cena za prevoz, enaka kot za avto ali kaj razlike?
ocean je napisal/-a:chgotom je napisal/-a:ocean je napisal/-a:sej se ne rabs sekirat ce nisi dobu odgovora, js ga ze pol leta cakam, tko da resnost na visku...
Vsem ki "niso dobili odgovora": email-e imamo zasute z vprasanji, vecina je v stilu"... ja jest sam tko en mal sprasujem kolk bi bil en vajper pa ena korveta pa mogoc bi se enga mustanga prpelu. Pol pa jest bi placu ko ga mam tuki v Sloveniji registriranga... kolk bo pa carina..." itd itd itd Resnost na visku!
Kolega tukajle, ki se najbolj pritozuje in je hotel informacije o starejsem in eksoticnem Jaguarju (ve, kdo je...): to ni avto, ki ga dobis na vsakem koraku, v kolikor si ga uspel locirat, sporoci pls.
V kolikor je bil kaksen email spregledan, se iskreno opravicujem. Poslji se enkrat PM tukaj na forum.
LP iz Chicaga!
Poglej! poslal sem ti ene tri PMe, u vsakm tud link od jaguarja, ki se je nahajal (ne vem ce je se tam) v astoriji (NY) spraševal sem te, če je avto še dovolj blizu tebe, da si ga mogoče ogledaš, vendar se mi je zdela razdalja 300km pač malo prevelika, zato sem se že sam pozanimal in dobil slike. Naj omenim še, da si mi odgovarjal (1 odgovor) vse dokler nisem polslal linka od avtomobila, v tem odgovoru si tudi zapisal telefonsko številko. ko nekaj časa ni bili odgovora (beri par mesecev) sem se odločil da te pokličem in sva govorila ene 10 minut. v pogovoru si se mi sicer opravičil, da ni bilo odziva in takrat si poudaril da bom dobil odgovor v kratkem (če je zadevo mogoče izpeljati). in nato vse tiho je bilo. torej kaj še prčakuješ od mene, glede na to da sva seze pogovarjala o plačilu in o tem da mi ti še samo skalkuliras koliko točno me stvar pride in kakšna so moja možna zavarovanja pri vnaprejšnem plačilu. rekel bi, da se je moja pošta izgubila med ostalo neresno, če bi pisu neki o muscle carsih pa kok pride pa kva je pocen ampak ne DAU SM TI USE POTREBNO DA SE SAM ZMENVA IN PRPELEVA ZADEVO SM in ne se ti men zej zgovarjat na neresnot z moje strani. aja pa ce se koga zanima zakaj sm ksn mesc nazaj sprasvou ke se je zgubu chogotom, no vrjetn nism za brez veze sprasvou ane...
ni bil spregledan en mail, bla je spregledana cela vrsta mailov, sej sm ti ga tut na firmo u ameriko poslou tk da ne mec me u kos kamor ne pasem;)
chgotom je napisal/-a:Barracuda1 je napisal/-a:Zanima me, če je možno uvoziti tudi motorno kolo (motocross), in če je, koliko bi bila cena za prevoz, enaka kot za avto ali kaj razlike?
Seveda je mozno, lahko ti ga posljemo na paleti, prevoz je okrog $800-$1000, ladijski transport do Trsta oz. severnonemskih pristanisc (Bremerhaven).
Katri model/letnik te pa zanima?
LP iz Chicaga!
Barracuda1 je napisal/-a:chgotom je napisal/-a:Barracuda1 je napisal/-a:Zanima me, če je možno uvoziti tudi motorno kolo (motocross), in če je, koliko bi bila cena za prevoz, enaka kot za avto ali kaj razlike?
Seveda je mozno, lahko ti ga posljemo na paleti, prevoz je okrog $800-$1000, ladijski transport do Trsta oz. severnonemskih pristanisc (Bremerhaven).
Katri model/letnik te pa zanima?
LP iz Chicaga!
Zanimam se za kawasaki kxf 250, letnik 05,06,07.
blind3k je napisal/-a:chgotom nekaj sem se pozanimal oz. povprašal in mi je veliko ljud reklo, da je izvoz iz ZDA v EU trgovcem prepovedan z zakonom. Mi lahko poveš kaj več o tem?
lp
tribeca je napisal/-a:zanima me če kdo ve ali lahko vozimo po sloveniji vozilo ki je zavarovano in registrirano v USA lastnik pa je državljan RS(podjetje vUSA)
hvala
pernat_b je napisal/-a:Alo zanima me če uvoziš avtomobil lahko v njem prepelješ dele zanj luči ipd. avto bi imel usa table zato newem če bi bil problem
chgotom mail pa mi odg. plx: pernatb@gmail.com
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov