sodnik je napisal/-a:Zdravo
Kje pa bi našel kak link v Ameriki,kjer je tudi kak disel avto gor(sploh novejši star do 2leti) Audi,Bmw,Mercedes,VW,Ford?
lp
chgotom je napisal/-a:sodnik je napisal/-a:Z
Dieslov tukaj prakticno ni in to predvsem iz razloga, ker osebni avtomobili z diesel motorjem tezko dosegajo visoke ameriske standarde o cistoci izpuha obenem pa je se cena disela in bencina ista.
chgotom je napisal/-a:sodnik je napisal/-a:Zdravo
Kje pa bi našel kak link v Ameriki,kjer je tudi kak disel avto gor(sploh novejši star do 2leti) Audi,Bmw,Mercedes,VW,Ford?
lp
Dieslov tukaj prakticno ni in to predvsem iz razloga, ker osebni avtomobili z diesel motorjem tezko dosegajo visoke ameriske standarde o cistoci izpuha obenem pa je se cena disela in bencina ista.
Izjema je nekaj modelov VW BEETLE in GOLF/JETTA to pa je to.
No, so pa diesli potem v vecjih zadevah: vecji pickup trucki in pa seveda mnozicno tovornjaki.
Se nekaj strani, kjer najdes avte:
cars.com
autotrader.com
za ZIP vpisi 60647
LP iz Chicaga!
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:chgotom je napisal/-a:sodnik je napisal/-a:Z
tukaj si me pa zelo nasmejal
Dr.M3 je napisal/-a:Do sedaj se mi zdi precej smešno, če bi bili dizli v Ameriki razširjeni.
To je dežela 8 valjnih bencincev. Do predkratkim je bilo tudi gorivo precej cenejše. V tem segmentu pač dizel nima niti ene prednosti. 8 valjni bencinc je pač tudi z navorom bogat, briljanten zvok je samoumeven. Skupaj s precej višjim standardom...
Bo pa zagotovo v prihodnje precej večje povpraševanje po dizlih. Predvsem z višanjem cen goriv. Sploh pri tistih ki dnevno prevozijo ogromno kilometrino (teh je v Ameriki precej)
smile4me je napisal/-a:pol bi se dalo kako zment, če bi kak paket dal v prtlažnik avta k potuje v slo, da ne bi blo treba poštnine plačvat![]()
GoGo je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Nejko87 je napisal/-a:kolikor vem stonauro uvaža iz amerike
http://www.avto.net/2004/osebna/zadetki ... ealer=1074
in že zgleda da se da...
![]()
To so vozila iz IT ali D iz USAF ki imajo tak USA tablice te sem videl v KP in gor piše Aviano je tam letališèe in baza.
Glede podjetja v tujini je imel lastnik Conrada v Idriji Corvetto letnik 98 regisitrano v Californiji ene 4 leta sedaj ima SLO tablice , pa še en Pontiac RTT je bil zelen .
mogoèe pa oni uvozijo US avtomobile za EU prirejene v IT je BONDESAN , ki ima veliko teh vozil se dajo uvoziti.
![]()
http://www.bondesan.net/home.asp
http://www.bondesan.com/
meni ni odprlo poskusite sami! V glavnem je to to in NE rabite it v Ameriko je že tukaj zelo blizu :P![]()
![]()
Jeep. Codice, Dettagli, Modello, Anno, Motore, Colore, Contattaci. DE83, GRAND CHEROKEE SRT 8 MOD. USA, 2007, 6.1 TB, ARGENTO. BM66, GRAND CHEROKEE OVERLAND ...
je že rablen tukajA odpre samo je veliko slik!
Corvetta je bila registrirana na Floridi in možakar mi je razlagal, da je vse urejal
po pošti (registracija in zavarovanje)...Je pa mel dol neko firmo.
ALECMOTORS je napisal/-a:Pozdravljeni, tudi sam imam podjetje na Floridi, preko katerega uvazam avtomobile v EU. V letu 2007, smo jih uvozili okoli 65, tako da vam lahko z prve roke povem, da se da na cisto legalen nacin urediti homologacijo. Vsa vozila v USA, katera so narejena v EU, ( BMW, AUDI, VW...) imajo dvojne standarde, je pa res, da nasi uvozniki ne dajo certifikata npr. EU4, kar pa ne pomeni, da se certifikat ne da pridobiti direktno pri proizvajalcih avtomobilov. Ce pa gdo zeli avto iz USA, naj se javi.
Pa lep pozdrav, ALECMOTORS
rini je napisal/-a:Zanimivo bi bilo vedeti, koliko stane Mercedes-Benz E320 cdi Bluetec, eden redkih dizelskih avtomobilov, ki ustreza strogim normam, in s katerim je imela tovarna Mercedes velike načrte pri prodaji na ameriškem trgu. Ta avto bi se spodobilo pripeljati nazaj v Evropo.
Po forumu brska: Highupthere, Majestic-12 [Bot] in 14 gostov