Čeprav priznam, da npr. kamperaši na prehitevalnem pasu tudi meni dvignejo tlak.

Polo78 je napisal/-a:Povsem jasno mi je, da se luksus plača. A ravno tu se pri avtih spet vrnemo do "izvirnega greha", ki sem ga izpostavil. Kakšen luksuz je vendar to, če moram pa zadaj odpirat šipe na roko ali pa v rokah držat plastik-fantastik volan? Kakšen luksus je to, če moram že pri tako in tako dražjem avtu še doplačevat za drago dodatno opremo, da bo luksuzna znamka tudi v praksi luksuzna in ne samo "v glavi" zaradi značke? To je srž problema oz. paradoks v mojih očeh - prodajna cena avta je premiumska, avto kot tak s svojo (ne)opremljenostjo pa ne. Zato smatram, da je tale pojem premium bolj kot ne umetno ustvarjena komercialna finta za puljenje denarja ljudem, ki dajo vse na značko. In me veseli, da ste nekateri to dojeli, ostali pa kot rečeno važno, da imate svoje veselje, kot je lepo povzel @ejsim.
brett je napisal/-a:Dragi moji!
Kaj imajo zadnje tri (3) strani debatiranja povezave z VW golfom VI in aktualnim (trenutno) Fordom focusom?!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov