maniaxxx je napisal/-a:Po moje so italianske, tale zgleda lepa, sam motor je malo podhranjen, ni pa krize, se vedno se da cipat.
_furby_ je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Po moje so italianske, tale zgleda lepa, sam motor je malo podhranjen, ni pa krize, se vedno se da cipat.
bom precekiral po italiji malo. morda uspem zvedet od kje prihajajo, ker so mi sumljive (isti motor, oprema, barva, kilometri ...)
slash2 je napisal/-a:DOBER DAN VSEM!! js se pa zanimam za tale auto a mogoče kdo kej ve avto http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6567404&show=1 že dolg časa se prodaja, ogledov ima dost ampak še zmeraj ga ne prodajo. a kdo kej ve, a je kej narobe znim?
Cefizelj je napisal/-a:Res ma malo kilometrov. Mašine so neproblematične, poraba 6-7, lahko tut manj če je relacija.
janml je napisal/-a:ysrxdtczvgu, ta avto je moj.
Kot ti je že Cefizelj omenil so te mašine (D7F) ne problematične.
Kilometri so realni.
Poraba pa je čisto odvisna od mesecače lepo vozim je lahko tudi 5l, če pa se ti mudi pa moraš kar zajetno pohoditi stopalko za gas pa je potem poraba kakšnih 8l, skratka povprečno pa tak nekje 6l.
Na tvojem profilu vidim, da si iz Prevalj jaz sem iz sosednjega kraja (mežica) in sem skoraj vsak dan v Prevaljah tako, da se lahko dobima na kakšni kavi če potrebuješ še kakšno informacijo o avtu ali ga želiš sprobati.
Po forumu brska: MartinSLO in 12 gostov