Isto kot z Alfami, samo da maš kak procent možnosti več da normalnega dobiš

Vzdržljivost verjetno večja ker nimajo takih problemov z podvozji kot Alfe (Alfe majo večinoma probleme zato ker lastniki menjajo z poceni deli, namesto z originalnimi). Poraba pri takih JTD mašinah na relacijah do 5,5, če si veliko na AC in voziš 120 je poraba bolj 5 (toliko imam jaz z 17kami). Sedi se višje kot v Alfah, glede udobja je pa tako da moraš probat. Eni pravijo da nobenem ne privošijo takih sedežev, spet drugim so super udobni

Je pa v vsakem primeru loterija dobit uredu starega italnajskega dizla. Sicer mašine če so vzdrževane nimajo probleme z 300+k km, vem za dva JTDja nad 400k km, en ima še prvo turbino.
Sicer pa četrti lastnik ni nujno slabo. Jaz tudi nisem drugi lastnik ker je bil vmes en dan avto na žensko od lastnika pisan pol sta si pa premislala

Moj ima 224k realnih kilometrov pa se mu to nikjer ne pozna. Bi ga pa verjetno pol prej prodal če bi kilometre nastavil na 150kkm, kar pa danes vzame praktično 5 minut.
Če nisi kje predaleč Maribora ali Mozirja lahko enkrat mojega Stilota pogledaš da boš videl če ti je všeč. In ne, ne poskušam ti ga prodat, sam a vidiš kaj lahko pričakuješ

Verjetno mam zato višjo ceno na avto.netu ker ga nočem stran dat

I'm not speeding I'm qualifying...