Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Inaj
Nov uporabnik

Re: Nategatorji !!!!

Napisal/-a Inaj Ne dec 28, 2014 2:09 pm

Prosim za navet.ali kdo pozna automarket eu,oziroma ali je ze imel izkusnjo z njimi? Hvala

andygen
Nov uporabnik

Napisal/-a andygen Pe jan 09, 2015 10:56 am

Želim kupiti Renault Scenic 1.5
I je bilo svetovano, na dražbi http://www.caroutlet.eu
Ki so kupili avtomobile na tej strani?
Zadnjič spremenil andygen, dne Pe jan 09, 2015 2:15 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Pe jan 09, 2015 11:16 am

Link ne dela
Ta tema ni namenjena kupovanju avtov iz tujine pač pa "pregledu" slovenskih nategatorjev. Če si resen, odpri novo temo.
Če je jezik problem, piši v domačem jeziku ali v angleščini - ker to je nerazumljivo. Kaj te sploh zanima - če je stran zaupanja vredna ali kaj?

GoGo_2

Napisal/-a GoGo_2 Pe jan 09, 2015 12:30 pm

Coyote73 je napisal/-a:Po moje gre pri tej mazdi za nateg. Ena podobna se je prodajala več kot 2 mesca pri Idriji za 2100€ , samo je imela 100tkm več. Sedaj, tista je prodana in ta se pojavi - podobna (po mojem je ista) in čudežno 100tkm manj, in jurja več.
Ne bom reku, da sem prepričan da je to ista, vendar malo večja pazljivost vseeno ne bo odveč, če kdo želi kupit ta avto.

Hja, sem kar čakal...
Ta avto sva z ženo prodala v začetku novembra v kamnik (privat osebi, se je pa videlo da je diler).
Imel je 260.000 km... (avto je bil od novega pri hiši, od 2004-2012 ga je imel oče, od 2012-2014 midva z ženo)...

Sicer je bil avto redno vzdrževan, ima pa nekaj napak in izgubil je cca 110,000km.
- zelo kmalu bo za nardit velik servis (bi mogu bit pri 280.000)
- alternator javlja napako (je bil zamenjan, od takrat je svetila lučka za alternator, in je expresno kurilo sprednje žarnice)
- motor je že malo bogi (kuri olje, puščajo tesnila na injektorjih, zmanjkovalo je tudi hladilne tekočine..)
- avto je bil malenkost poškodovan spredaj leta 2011 (barvan odbijač in havba, menjane luči)- TO SICER NE IGRA VLOGE, KER JE BILO POPRAVLJENO V REDU
- rja je spodaj na vratih, kar precej načeto...

In ja, avto se je prodal za 1650€, kupec je vedel za vse napake, dvomim pa da jih je odpravil, predvidevam da jih je le zakamufliral.

ps. ADMINISTRATORJA, naprošam, če je možno spremeniti mail za moje prvotno uporabniško ime (GoGo), ker sem geslo pozabil, stari mail s katerim sem se 2004 registriral pa ni več v uporabi...

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Pe jan 09, 2015 1:44 pm

Vsi se samo menimo da pa bi začeli take goljufe prijavljat pristojnim organom pa nihče. V tvojem primeru sploh prvi lastnik vse kot mora bit zdaj pa vse okoli obrnejeno... Če se ne prijavi potem ni nič...

GoGo_2

Napisal/-a GoGo_2 Pe jan 09, 2015 3:41 pm

xandrej je napisal/-a:Vsi se samo menimo da pa bi začeli take goljufe prijavljat pristojnim organom pa nihče. V tvojem primeru sploh prvi lastnik vse kot mora bit zdaj pa vse okoli obrnejeno... Če se ne prijavi potem ni nič...

Sem poklical na PP. Razložil kaj in kako in dobil odgovor da dokler ga nekdo ne kupi in on prijavi da so ga prnesli okrog, nimajo kaj naredit.
Torej jaz, kot bivši lastnik, ki ima vse dokumente in dokaze koliko KM ima avto, sploh ne morem podat prijave.... Blesavo vse skupaj. Zato pa je tako stanje na trgu...

Uporabniški avatar
LeQuack
Novinec

Napisal/-a LeQuack Pe jan 09, 2015 4:46 pm

Policija je najbrž podkupljena od teh švercarjev.

Uporabniški avatar
darkside
Stalni uporabnik

Napisal/-a darkside Pe jan 09, 2015 4:53 pm

Pa tudi če bo kdo kupil in podal prijavo ne bo nič. Tržna inšpekcija edino.

Dve leti nazaj (moram točno pogledat) sem šel na policijo da bi podal prijavo za krajo avta, avto je bil razbit in odjavljen iz prometa, dlje kot do tistega vratarja ali kaj je nisem prišel in njegov odgovor je bil da mi ni treba prijavit ker je bil avto odjavljen!!!

Slab teden preden sem šel na našo policijo pa sem se pozanimal pri glavnih v Ljubljani in so rekli, da to kar sem napisal njim naj dam našim policajem pa da bodo naredli zapisnik. So mi napisali, da bi lahko poslal tudi preko majla ampak bi naj bilo bolje da oni naredijo tisti zapisnik.

Uporabniški avatar
tr00per
Stalni uporabnik

Kraj: kransterdam

Napisal/-a tr00per To jan 13, 2015 10:08 pm

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... JE%20ALC...

še en oglas, ki spada v to temo:
-avto namreč ni modificiran v ph2 (sprednji žarometi so aftermarket, zadnji od ph1)
-piše, da ni bil karamboliran, zadnja havba pa lufta, da daš roko lahko notri
-sam bi podvomil okrog kilometrov glede na ohranjenost sedežev.

avta sicer nisem gledal v živo, ampak to so že dejstva, ki se jih iz slik vidi. S pomočjo googla pa lahko ugotovimo, da je to v zadnjem mesecu vsaj 3. avto, ki ga prodaja...

Uporabniški avatar
darkside
Stalni uporabnik

Napisal/-a darkside Sr jan 14, 2015 6:36 am

Pa tale ženska (predvidevam po številki ker je na njo s.p. pisan) ima posredništvo pri prodaji avtomobilov.

feedbackov pa o njej ni na netu.

garancija
Nov uporabnik

Napisal/-a garancija Sr jan 14, 2015 11:12 am

Mene pa zanima kje je moj post od decembra ?????????????????????

Natančneje se je šlo za tale avto spodaj ...a po preverjanju, jih je imel aprila 2013 na zadnjem servisu v garancijskem roku vpisanih 126.700 km
Priponke
smax.jpg
smax.jpg (33.91 KiB) Videno 6932 krat

Uporabniški avatar
tr00per
Stalni uporabnik

Napisal/-a tr00per Sr jan 14, 2015 1:22 pm

Pa še res je, šele google na telefonu mi je to pokazu, na PCju ne. Sam peugeote kr ok poznam in vidm, da tega se ni za dotikat.

fordus
Nov uporabnik

Napisal/-a fordus Sr jan 14, 2015 11:21 pm

Avto Cobra (Letališka) <-- pri vsaki stvari te hočejo nategnit, morale nimajo. SAMO STRAN!!! Same laži in zamolčane stvari.

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9251894&show=1&avto=Ford%20Focus%20.1.8%20TDCi Ta avto je kibla. Kak teden nazaj je imel naslednje napake:

-motor ves masten
-puščanje hladilne tekočine
-dotrajana sklopka
-gume stare 8 in 12 let (prodajalec ustno oglaševal kot NOVE! (1-1,5 leta)
-utripalka spredaj desno ne deluje, bočna leva prav tako ne
-gretje zadnjega stekla ne deluje
-gori lučka za airbag in za motor (MIL)
-lučka za ročno
-uničeni zadnji koloteki
-volan ni horizontalen
-armatura slabo osvetljena
-oljni filter menjat
-komplet bremze
-zadnji del avta je bil razbit
-servisna je fikcija
-homologacije ni

...itd. itd.

Za piko na i pa je imel avto 7 različnih lastnikov. Prav gotovo kilometri niso realni, saj je bil prvi lastnik (dvopičje na i) policija. 4 leta.

To vse sem izvedel od prijateljeve prijateljice, ki hoče deliti slabo izkušnjo.

Uporabniški avatar
Malner
Nov uporabnik

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Malner Če jan 15, 2015 8:47 am

Slika
Slika

Uporabniški avatar
tr00per
Stalni uporabnik

Napisal/-a tr00per Če jan 15, 2015 10:41 am

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... FAP%20Av...

o avtu sicer ne vem nič, je bil pa do nedavnega tukaj že en preprodajalec avtomobilov, avto Lavra d.o.o., o katerem je bilo na forumu že dovolj slabega napisanega. Tudi ponudba avtomobilov je ista. Zgleda so si preveč masla na glavo nabral in hop, čez noč novo ime pa jovo na novo!!

Uporabniški avatar
MBtouran
Uporabnik

Napisal/-a MBtouran Če jan 15, 2015 12:19 pm

k berem zadnja leta tole debato se sprasujem ce je se kak posten preprodajalec avtomobilov v SLO

Uporabniški avatar
tr00per
Stalni uporabnik

Napisal/-a tr00per Če jan 15, 2015 1:53 pm

žal zelo redki, kot kaže... v Kranju sicer vem za enega, ki menda dobro deluje (je brat pri njem kupil Clia in bil zelo zadovoljen-razen rje, za katero se je pred nakupom že vedelo je bil avto brez ene napake).

grega20
Nov uporabnik

Kraj: vir

Napisal/-a grega20 Sr jan 21, 2015 8:28 am

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 2.0%20TD...

sicer brez km na oglasu, na števcu jih ima sedaj nekih 212.000, v resnici pa 380.000, bil prodan dober mesec nazaj z realnimi km za dobrih 3.000€...
če bi slučajno koga zamikal :lol:

Uporabniški avatar
Malner
Nov uporabnik

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Malner Sr jan 21, 2015 8:45 am

Še telefonska v tekstovni obliki da bo Google najdu nategatorja: 051 711917.

Slika
Slika

Uporabniški avatar
tr00per
Stalni uporabnik

Napisal/-a tr00per Sr jan 21, 2015 10:37 am

In če tole cifro zgooglaš, ti takoj ven vrže še oglas za Golf-a in Audi A6 ;) jst osebno nimam nič proti preprodajalcem, tud če avto za več denarja proda, kot ga je kupil, sploh, če ga je tud še malo uredil. Ampak gnusijo se mi tisti, ki samo kilometre vrtijo...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov