Coyote73 je napisal/-a:Po moje gre pri tej mazdi za nateg. Ena podobna se je prodajala več kot 2 mesca pri Idriji za 2100€ , samo je imela 100tkm več. Sedaj, tista je prodana in ta se pojavi - podobna (po mojem je ista) in čudežno 100tkm manj, in jurja več.
Ne bom reku, da sem prepričan da je to ista, vendar malo večja pazljivost vseeno ne bo odveč, če kdo želi kupit ta avto.
Hja, sem kar čakal...
Ta avto sva z ženo prodala v začetku novembra v kamnik (privat osebi, se je pa videlo da je diler).
Imel je 260.000 km... (avto je bil od novega pri hiši, od 2004-2012 ga je imel oče, od 2012-2014 midva z ženo)...
Sicer je bil avto redno vzdrževan, ima pa nekaj napak in izgubil je cca 110,000km.
- zelo kmalu bo za nardit velik servis (bi mogu bit pri 280.000)
- alternator javlja napako (je bil zamenjan, od takrat je svetila lučka za alternator, in je expresno kurilo sprednje žarnice)
- motor je že malo bogi (kuri olje, puščajo tesnila na injektorjih, zmanjkovalo je tudi hladilne tekočine..)
- avto je bil malenkost poškodovan spredaj leta 2011 (barvan odbijač in havba, menjane luči)- TO SICER NE IGRA VLOGE, KER JE BILO POPRAVLJENO V REDU
- rja je spodaj na vratih, kar precej načeto...
In ja, avto se je prodal za 1650€, kupec je vedel za vse napake, dvomim pa da jih je odpravil, predvidevam da jih je le zakamufliral.
ps. ADMINISTRATORJA, naprošam, če je možno spremeniti mail za moje prvotno uporabniško ime (GoGo), ker sem geslo pozabil, stari mail s katerim sem se 2004 registriral pa ni več v uporabi...