izotop je napisal/-a:če koga zanima, našešel sem zadnjo številko autobilda, kjer so ocenjeveli vse karavane iz vag grope z 2.0 tdi agregatom (kot bi ravno meni ustregli, hehe)
http://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=& ... aighkgJKPQ
no, golfu in actavii so dali štirko zraven, pri passatu in superbu pa šestico, (kar je po mojem bolj logično, če gledamo dimenzije ipd).
v glavnem, golf je na prvem mestu (seveda octavia ni daleč, štirka je recimo na zadnjem, zanimivo), torej nekako se še lahko malo nanesem na svoj občutek, hehe. je pa seveda lahko vse skupaj reklama, čeprav autobild so zame ker kredibilni pri teh zadevah..
Se ne čudim. Sem imel OktoII 1.9 tdi letnik 2009 in je bila po kvaliteti pred Audijem A4 2.0 tdi letnik 2010. V audiju sem se zadaj slabše peljal (upam si trditi, da so bili v Audiju slabši materiali in dost manj prostora) kar je pa bilo sploh zanimivo, da Audi ni imel zadaj uravnavanje temperature. Ko sem vozniku rekel, da se zadaj kuham, mi je odgovoril, da njiju s punco spredaj že zebe. Medtem ko je stari Audi 2002 top izdelava kar se tiče materialov - stara šola.