Cefizelj je napisal/-a:Olje v menjalniku menjano 2x, prvič pri 60k, drugič pa pri 126.400km.
Na števcu pa 111k
hahehihoh je napisal/-a::lol:![]()
Sicer pa bi znala biti napaka v opisu, saj so slike še iz Belgije in je slikan tudi števec. Gor pa gotovo niso vrteli števca, so prestroge kazni, da bi se s tem igrali.
Veron je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9384770&show=1&avto=Audi%20A3%20-%20Sportback%202.0%20tdi%20S-LINE.S-TRO...
Je na novo objavil brez "zgodovine servisa menjalnika"... Dvomim, da je to napaka, ponavadi se trgovci hočejo pohvalit s tem, da je bilo menjano olje v menjalniku, ker stane kar nekaj denarja. Sem prepričan, da nima 111k kokr trenutno oglašuje.
TrijoAdijo je napisal/-a:theClover je napisal/-a: Meni je bil prodajan kot oh in sploh,sicer mi ni mogel pokazati servisne knjižice ker je imel vse papirje baje na davčni???;)
In zakaj misliš, da to ni možno?pskoda je napisal/-a:Prevoženi kilometri bi se morali zapisovati v bazo podatkov vsako leto pri registraciji avtomobila. Simpl k pasul
Sej se....ampak vsaj 10 let prepozno...
pskoda je napisal/-a:Važno je samo, kaj ima uradni servis v bazi podatkov vse ostalo je bau bau. Servisno ni problem kupit in jo poštemplat pri prijateljih, ki imajo s.p ali d.o.o. ti so pa za vsakim vogalom - ti meni jaz tebi![]()
delavci so preveč števec nazaj prevrtel in ga je za j...
Gregamax je napisal/-a:Zdravo,
Za tega polota sem 99% prepričan, da je bil pred petimi leti v moji lasti. Kot vidim po slikah, je bil avtomobil spredaj razbit, ker je menjan spredni odbijač, hauba ter mrežice v odbijaču, katere sem jaz imel od polota GTI, menjane so bile tudi zadnje luči, pokrovčki na ogledalih, ter lita platišča. Ko sem ga jaz prodal pred petimi leti je imel takrat prevoženih prav toliko, kakor jih ima sedaj napisano v oglasu.
Prepoznam, ga pa po napisih racing GTI, nalepki na pokrovku od rezervoarja, stikalih v notranjosti, s katerimi si prižgal neonke, dodaten kabel kateri gre iz avta v vrata, antenica na strehi avtomobila, ter še sony avtoradio kateremu ob prodaji ni deloval zaslonček. Avto je ob prodaji imel tudi veliko porabo olja, katerega je spil 1l na 1500 km.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 12 gostov