gecco je napisal/-a:Ravno včeraj sem jih kontaktiral po e-mailu (da bi si prišparal pot do Celja za brezveze) in jih povprašal po izvoru avta, če mi pošljejo scan servisne ter VIN številko ter zraven sem jim dal še link do svojega avta na avto.netu če bi ga vzeli v račun. Odgovor na e-mail je bil kratek...popolnoma banalna ponudba za moj avto in nobenih drugih info.
Itak sem pa že v vmesnem času prebral vse o njih na forumih in sem bil že pred prejemom e-maila odločen da njihov avto odpade.
Ja ravno to je problem, da nismo skupaj prišli, ker je on hotel da vzamemo financiranje na 12m, in ne 24m kot sva midva hotela. Če bi bil problem v nama, oz. naših dogodkih, potem ne bi dobili lizinga pri drugem trgovcu. Sva tudi klicala na lizing, in so rekli da je vse dogovor med prodajalcem in kupcem, doba od plačevanja. Pa to njegovo vračanje km na avtih,..... Upam da jih vse po vrsti enkrat " zašijejo " .
Portos je napisal/-a:........lahko greš z diktafonom, ga posnameš daš v medije, daš na zavod za varovanje potrošnikov...To je to.
Lp
Portos je napisal/-a:In misliš da si bo zapomnu kdo ga je lahko posnel pred parimi meseci? Sej ne daš posnetek v medije ampak mediji naredijo zgodbo iz tega. Ne more vedet da si bil to ti.
esem je napisal/-a:Računica je malo drugačna. Ni za 22, je kar za 12-14 oz enako kot za odlične primerke v Nemčiji, nategatorji pa kupujejo slabe primerke, ki imajo v Nemčiji dosti nižjo ceno. Problem je samo, da nategatorji, ko ga enkrat zrihtajo in prevrtijo, postavijo ceno, ki je enaka takim iz plana A, torej enako, kot da bi avto bil neprevrten, nezaleten, odlično ohranjen itd. Nategatorji služijo s tem, da lažnivo - za "dokaze" seveda ustrezno poskrbijo - prodajajo "odličen" avto, ki to v resnici seveda ni. Glede cene ni plana B, vsaj za nategatorje ne. Kupci pa poleg bistveno manj vrednega avta dobijo še večje račune pri mehanikih.
natasakristjan je napisal/-a:kamn3 je napisal/-a:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8123837&show=1&avto=Volkswagen%20Passat%201.9%20TDI%20Variant%20Comfor...
Ta passat se se je pred tremi tedni prodal z 350 000 kilometri!
Zanima me kje se je našlo to budalo, ki z lažnimi ponarejenimi slikami ter nepravimi telefonskimi številkami ki nikoli niso bile od firme GME, ki pošteno deluje
in prodaja motorna vozila že več kot 12 let.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov