Courage™ je napisal/-a:@samekk: samo ti pa res nimaš okusa.
hvala, enako

glede na to kake so drgač astre cabrio je ta še zlo lepa........(to je bla poanta mojega posta)
Courage™ je napisal/-a:samekk je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:@samekk: samo ti pa res nimaš okusa.
hvala, enako![]()
glede na to kake so drgač astre cabrio je ta še zlo lepa........(to je bla poanta mojega posta)
jaz nimam okusa ?![]()
svašta.
Courage™ je napisal/-a:samekk je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:@samekk: samo ti pa res nimaš okusa.
hvala, enako![]()
jaz nimam okusa ?![]()
ManIAK je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:samekk je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:@samekk: samo ti pa res nimaš okusa.
hvala, enako![]()
jaz nimam okusa ?![]()
Ja, kaj pa si ti, da bi blo tak čudno, da ga nebi mel.. Nehaj z takimi samovšečnimi.. Nekaterim se tvoj okus dopade, drugim s5 ne..
samekk je napisal/-a:mislim ej, govoriš kot da je tista astra čisti podn kar se tiče stylinga![]()
pejt si jo rajš še enkrat pogledat, pragovi niso tako vpadljivi, prav tako sprednji in zadnji podalšek nista nevem kako izstopajoča......nevem zakaj naj bi bil jaz brez okusa![]()
none je napisal/-a:samekk je napisal/-a:mislim ej, govoriš kot da je tista astra čisti podn kar se tiče stylinga![]()
pejt si jo rajš še enkrat pogledat, pragovi niso tako vpadljivi, prav tako sprednji in zadnji podalšek nista nevem kako izstopajoča......nevem zakaj naj bi bil jaz brez okusa![]()
Samekk ne ga poslušat - lahko je njemu kritizirat druge, ko mu atek pa mamica vse kupita. Dober okus maš, le tak naprej.
Astra pa je bomba, če bi mel dnar bi jo kupo!
none je napisal/-a:samekk je napisal/-a:mislim ej, govoriš kot da je tista astra čisti podn kar se tiče stylinga![]()
Samekk ne ga poslušat - lahko je njemu kritizirat druge, ko mu atek pa mamica vse kupita. Dober okus maš, le tak naprej.
Astra pa je bomba, če bi mel dnar bi jo kupo!
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov