darkside je napisal/-a:...Vrtenje kilometrov zame ni noben nateg...
darkside je napisal/-a:orangutan7 je napisal/-a:Vem, zajebal sem se sam, ampak mogoče pa moja izkušnja pride komu prav, da ga Avto Adut ne nategne tako kot je mene.
Res je, nategnil si se sam. Ampak če si pogodbo prebral in se z njo nisi strinjal zaaj si jo podpisal? Tukaj ne vem če so glih oni krivi, da si se pustil nategnit.
orangutan7 je napisal/-a:... poleg tega pa je prodajalec v pogodbo napisal, da ne zagotavlja, da vozilo brezhibno deluje, s čimer je predhodno seznanil kupca ( a so mi trdili, da je vse ok z avtom) in da kupec ne bo uveljavljal zahtevkov iz naslova garancije. Seveda sem se pritožil zakaj so to napisali, pa so rekli da to mora bit v pogodbah pri prodaji rabljenih vozil in da sem avto videl oz.da vse deluje. Takrat bi moral odstopiti od nakupa, a na mojo žalost sem bil naiven in slepo verjel nategunom.
...
psycho.aleks je napisal/-a:Dober dan!
Zanimam se za nakup tega vozila http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=9680526&show=1
Ampak sem malo pregledal po forumih in ugotovil, da prodajalec Global leasing, d.o.o. ni glih pohvaljen ... Tei članki na forumih so sicer stari 2-3 leta..
Me zanima, če ima kdo bol sveže informacije ali izkušnje !!!
Hvala ha odgovor!!
zaho23 je napisal/-a:Pozdravljen hippo.
Jaz sem "ta tvoji tipičen preprodajalček", mislim na Avto Ar-Ta. Kar se tiče vrtenja kilometrov, pridi in ti priložim vse KP pogodbe in vsi kilometri ki so zapisani na le teh, so idetični tistim na števcih. Imam vozila z 50.000, 150.000, 250.000 in tudi 400.000, kar lahko opaziš sam na moji strani če malo pogledaš. Kar se mene tiče stojim za vsakim avtom za prevoženimi kilometri. Če je pa mene kdo na suho nat......, pa nisem kriv! Kar se tiče razbitih avtov nikoli ne prodajamo oz. popravljamo, če slučano kakšnega odkupimo v takem stanju ga tudi takega naprej prodamo. V kolikor pa kaj poštrihamo govorimo pa o praskah, vdrtinah oz. rji. Je to mogoče kaj narobe? V pekarnah kupijo moko in kvas pa ti potem kruh prodajo in zasluzijo. Jaz pa ne smem očistit vozila oz. popravit lepotnih napak in da bi potem kaj zaslužil?
Na žalost pa vsak avto ki je star cca 15 let, ki ima za sabo 200.000km + ima potrebo po vlogu. Danes bi pa vsak od nas rad imel avto za cca 500 oz 1000eur in da bo to večno delovalo. Časi Golfa II so na žalost mimo.
Bodi pozdravljen in dobrodošel na kavo
Lp
zaho23 je napisal/-a:Zakon je pa tak da ima potrosnik 30dni garancije (razen ce ni drugace navedeno) ne glede na ceno vozila kar je po meni neumnost!
ojnica je napisal/-a:Tud fizični prodajalci to delajo, en k vrti kilometre v Podutiko LJ, ma delavnico poleg glavne ceste, nasprot Mercatorja pa avtovleka je poleg, točno nasprot avtobusne je.
zaho23 je napisal/-a:Hippo se tebi zdi normalno prodat avto za cca 1000eur z garancijo 30dni? Posteno povej?
zaho23 je napisal/-a:Kot sem ze rekel, ni problem dejstva kr povejte od kogarkoli, mene prvega blatite ce imate dejstva za to, ne pa samo "nakladat". To kar pa nekateri delate je pa blatenje imena brez dokazov. Le glejte da ne bo kdo od dilerjev do odvetnika stopil....Lp
zaho23 je napisal/-a:Evo ga hippo popravljeno kar se tice km, pise pa da za tocne podatke preverite pri trgovcu. Ni to nobeno zavajanje ampak le napaka. Jaz ce bi zavajal kot v nekaterih drugih prodajah bi jih ta a6 imel cca 200.000km ker je dejansko v takem stanju. Glede na to da je pa potrebno kak servis opravit je pa to zame cisto normalno. Se vedno trdim da je avto odlicen, sploh glede na te kilometre! Kaj bi pa ti rad da povem avto je zanic ne ga kupit? Ne bit smesn... Moja dolznost je da povem ce so bremze zanic, podvozje tolce, itd...Ce pa mislis da morm jst auto se registrirat, servise delat in tankat pol pa hudo res... Itak ni konca z vami in iscete "dlako v jajcih"... Uglavnem probal sem nekatere stvari vam razlozit upam da sem uspel...lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 17 gostov