~toMmy~ je napisal/-a:P.S.: Punca, ki se pali na Golfe, je pa še za keš pič** ekstremno patetična, moraš bit že res obupan, da bi kaj praskal pri taki!
Ja taki časi so krizni ane, je treba standarde spustit, ampak še vedno mora bit nemc.

~toMmy~ je napisal/-a:P.S.: Punca, ki se pali na Golfe, je pa še za keš pič** ekstremno patetična, moraš bit že res obupan, da bi kaj praskal pri taki!
golf driver je napisal/-a:Evo golf 1.6 tdi bmt 4 motion naročen zdej me pa prepričajte da sem se zajjjNi druge če je že eden golf pri hiši
(pristaši mazde)
golf driver je napisal/-a:Že da so večji stroški se je pa drugače vozit z dizlom kot pa bencinarjem. Pa tudi vw tsi ne slovi ravno po zanesljivosti 1.2 1.4 so imeli raznorazne težave . Na 1.6 do sedaj ni bilo šlišat o kakšnih groznih težavah. In še to je da avte tankamo doma in vsi pri hiši do dizli od zetorja naprej..
~toMmy~ je napisal/-a:
Golfova notranjost je boljša (materiali, "počutje"), ima več serijske opreme, po testih sodeč je bolj udoben itd. Nekih blaznih razlik ni, ampak ko sešteješ vse malenkosti, je kar precej boljši.
~toMmy~ je napisal/-a:
Poguglaj cene servisov, preveri letne stroške (zavarovanje, cestnina), preveri dejansko porabo, razliko v nakupni ceni, razliko v prodajni rabljenega, dejanski porabi (spritmonitor) in upoštevaj, da bo bencinar z 20k km na leto ob prodaji imel nadpovprečno, dizel pa podpovprečno število na števcu. Neka splošno računico hitro obrne na glavo dejstvo, da so npr. Toyotini dizli po porabi bližje VW-jevim bencinarjem, kot dizlom.
P.S.: Punca, ki se pali na Golfe, je pa še za keš pič** ekstremno patetična, moraš bit že res obupan, da bi kaj praskal pri taki!
Badzo je napisal/-a:In kateri materiali so toliko boljši?glavna razlika je bila v zadnji vrsti kjer je imela octavia trdo plastiko... Spredaj mi pa ni jasno kateri materiali so toliko boljši v golfu.. Mogoče usnje na volanu, ki se pri obeh že po 40k km sveti kot lakasti čevlji? Razsvetli me.
.com je napisal/-a:@badzo.... lej, da ne bomo zapenjali... pojdi v salon škode, seata (npr. nova octavia in novi leon FR) pa kasneje v salon vw golfa...
been there several times, done that... zadnjič sva imela z uporabnikom peroRS obširno debato ravno o kvaliteti in izdelavi, nato pa je tako naneslo, da sva skupaj odšla v salon in dejansko videla ter predebatirala tako dizajn kot uporabljene elemente ter smiselno postavitev ali uporabo le-teh...
pa sva skupaj prišla do zaključka(čeprav je peroRS ''domač'' pri škodi), da ima golf vseeno boljšo(kvalitetnejšo ter smiselno) notranjost kot seat leon FR in octavia ... kar pa ne pomeni, da to opravičuje cca. 3000eur višjo ceno... nikakor ne...
maniaxxx je napisal/-a:.com je napisal/-a:@badzo.... lej, da ne bomo zapenjali... pojdi v salon škode, seata (npr. nova octavia in novi leon FR) pa kasneje v salon vw golfa...
been there several times, done that... zadnjič sva imela z uporabnikom peroRS obširno debato ravno o kvaliteti in izdelavi, nato pa je tako naneslo, da sva skupaj odšla v salon in dejansko videla ter predebatirala tako dizajn kot uporabljene elemente ter smiselno postavitev ali uporabo le-teh...
pa sva skupaj prišla do zaključka(čeprav je peroRS ''domač'' pri škodi), da ima golf vseeno boljšo(kvalitetnejšo ter smiselno) notranjost kot seat leon FR in octavia ... kar pa ne pomeni, da to opravičuje cca. 3000eur višjo ceno... nikakor ne...
Ostalega ne komentiram, ampak kje si našel 3 jurje razlike med škodo in VW? Meni se zdi, da je v nakaterih primerih Škoda celo dražja od VW.
.com je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:.com je napisal/-a:@badzo.... lej, da ne bomo zapenjali... pojdi v salon škode, seata (npr. nova octavia in novi leon FR) pa kasneje v salon vw golfa...
Ostalega ne komentiram, ampak kje si našel 3 jurje razlike med škodo in VW? Meni se zdi, da je v nakaterih primerih Škoda celo dražja od VW.
cca 3000 eur se nabere pri bolje založenih oz. nabitih opremah, ne pa pri osnovnih modelih, kateri vključujejo volan pa 14col gume![]()
![]()
.com je napisal/-a:Igor, naredi obema uslugo, pa pojdi na oba konfiguratorja, izberi identično opremo, pa zaključi... na koncu bo vsaj za 2500eur razlike....
vem, ker sva ravno zadnjič s perotom primerjala vw passata in škodo superba...
drugače pa, a si na glavo padel, ko braniš VW????????
.com je napisal/-a:jooooj Igor, majketi ko pridem domov ti napopam 10 konfiguratorjev, da boš zufrieden!!! jebemuš
For je napisal/-a:golf driver je napisal/-a:Evo golf 1.6 tdi bmt 4 motion naročen zdej me pa prepričajte da sem se zajjjNi druge če je že eden golf pri hiši
(pristaši mazde)
Nič se nisi zajebal. Tudi tega sem probal .....odličen avto, pravilno si se odločil.![]()
Čeprav imam svoje razloge zakaj ne Golf, je treba priznati da je boljši od konkurence.
Druga priča je pa potem, z servisi, zanesljivost, stroški, odnos Porsche Slovenija ....itd.
Res ti privoščim. Če nimaš pomislekov in slabih izkušenj kot jaz, je to edino pravilno!
Jaz sem si pač čas vzel in preizkusil kar nekaj avtov v tem razredu. Na lastne noge in roke sem se prepričal da se temu razredu upravičeno reče GOLFOV razred.![]()
Pa srečno!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov