Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Po dec 18, 2006 7:14 am

denar bi porabil za kaki popravek na avtu itd., ne pa da greš tolk denarja metat ven na takem avtu
Zadnjič spremenil tomson, dne Po dec 18, 2006 7:20 am, skupaj popravljeno 1 krat.
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Po dec 18, 2006 7:17 am

imas prav.ceist lepo povedano je predobra za v drevo

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po dec 18, 2006 1:46 pm

barva 400k felne pa odbijaci 100k. TOje vse skupaj 500k, kje pa je se tistih 500k ?

Mislim meni se to zdi smesno, ti prodajas katrco za 1,3 mio, jaz pa ko postavim za moj avto ko ma ne vem kolko opreme naknadno ceno 4,5 mio se pa folk rezi.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 Po dec 18, 2006 3:00 pm

Courage™ je napisal/-a:barva 400k felne pa odbijaci 100k. TOje vse skupaj 500k, kje pa je se tistih 500k ?

Mislim meni se to zdi smesno, ti prodajas katrco za 1,3 mio, jaz pa ko postavim za moj avto ko ma ne vem kolko opreme naknadno ceno 4,5 mio se pa folk rezi.

se popolnoma strinjam...... pač folk dodatne orpeme sploh ne gleda, zanima jih samo letnik še bolj pa kilometri.... žal tako je.....ko pa sami nekaj pimplajo se pa držijo za glavo... :P

ps. če bo pa kdo dal za katrco 1.3M mu kupim darilo :[] (vem da je bilo uloženega veliko truda in denarja sam tole je pa malo preveč :mrgreen: )

Uporabniški avatar
citroDS
Nov uporabnik

Kraj: Primostek

Napisal/-a citroDS Po dec 18, 2006 4:12 pm

smešni ste. Ta katra je uredna svojega denarja. Spački imajo ceno tudi do 20 tisoč eurov- vse novo na njem, pa se najdejo ljudje ki to kupijo. Mislim da je lažje nametati plastične odbijače gor kot pa orenk zrihtati pleh v original.

lp

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po dec 18, 2006 4:16 pm

Courage™ je napisal/-a:barva 400k felne pa odbijaci 100k. TOje vse skupaj 500k, kje pa je se tistih 500k ?

bi se strinjal s tem
glede tvojega audija pa 4.5 milijona res ni pretirana cena ker avto je res špica :tomidelej:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Katrca Po dec 18, 2006 4:31 pm

veš kako ti bom rekeu, ti dam enega starega fičkota pa ga takole poštimaj, pa me zanima kok keša boš dau, ker tu ni samo barva pa feltne, je treba tut kj drugega gledat pa zamenjat, k se tukaj sploh ne vidida je bilo kj menjano, tko da zrihtaj en star avto, da bo zgledau hudo, pa sedaj ne mislim da boš gor nametau nevem kok plastike pa poliestra, probaj narest tko približno originalu, kot je moj avto, me zanima kaj bi narediu, nič :shock:

ponavadi namečete gor odbijače ga pobarvate in mislite kaj mate, ja no sj nekaj je samo to lahko naredi vsak, da bi se pa kdo kj sam spomniu, ja to je pa že mal težje ane, samo to je dosti bol cenjeno kot pa neki iz kataloga, ki lahko vsak kupi

Uporabniški avatar
citroDS
Nov uporabnik

Kraj: Primostek

Napisal/-a citroDS Po dec 18, 2006 5:22 pm

Obnova oldtajmerja ni samo na novo prebarvati kot je že omenil katrca. Je treba vso rjo odstraniti, nadomestiti gnile dele z novimi in tako naprej. Jaz sedaj začenjam z obnovo diane pa sem dal samo za poden in pragove ki ni ubistvu vse skup nič robe 40 jurjev. Kje je ostalo!

lp

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Po dec 18, 2006 5:50 pm

Katrca je napisal/-a:

veš kako ti bom rekeu, ti dam enega starega fičkota pa ga takole poštimaj, pa me zanima kok keša boš dau, ker tu ni samo barva pa feltne, je treba tut kj drugega gledat pa zamenjat, k se tukaj sploh ne vidida je bilo kj menjano, tko da zrihtaj en star avto, da bo zgledau hudo, pa sedaj ne mislim da boš gor nametau nevem kok plastike pa poliestra, probaj narest tko približno originalu, kot je moj avto, me zanima kaj bi narediu, nič :shock:

ponavadi namečete gor odbijače ga pobarvate in mislite kaj mate, ja no sj nekaj je samo to lahko naredi vsak, da bi se pa kdo kj sam spomniu, ja to je pa že mal težje ane, samo to je dosti bol cenjeno kot pa neki iz kataloga, ki lahko vsak kupi

kt da te je kdo teru da to delaš... zdej pa k vidš kok si butast dnar zapravu.. pa mislš da ga boš tko nazaj dobil... 100% ja :lol:

no če pa.. :o

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Po dec 18, 2006 6:00 pm

dj_em pazi na svoj jezik :evil: žaljiv si :!:

rclio333
Nov uporabnik

Kraj: primorska

Napisal/-a rclio333 Po dec 18, 2006 6:05 pm

ma to zame sploh ni obnova oldimerja ki če bi bla bi bla katra original barve in original deli ne pa neke temne šipe pa neki difuzorji pa ne veš še kaj :roll: :roll:

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Po dec 18, 2006 6:05 pm

Katrca je napisal/-a:

Ka ti j e že kdo povedal da za avto nikoli ne dobiš tolk kolk je vreden+ oprema ki si jo dau gor?! Če daš felge za 500.00 gor ne pomeni da je vreden 500.000 več! Glede fičota ki ga daš, bi se pa js javu! Iščem fičota ki bi ga zrihtal in bi ga imel ljubiteljsko, kot neko posebno vozilo! Če bi vložu v njega nek trud in denar ga zagotovo nebi prodal! Zato pa me zanima zakaj ti prodajaš? Praviš da bi ga prodal ljubitelju ki bi ga cenil in bi vedel da je vreden svojega denarja! Zgleda da je avto sfukan, al pa nisi ljubitelj :? :D

Če ti ren neki pomeni ga nebi prodal! To je kr neki! :?
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
coffa06
Novinec

Napisal/-a coffa06 Po dec 18, 2006 8:09 pm

Take katrce ne bo noben ljubitelj kupil z nekimi režami, pobarvanimi lučmi pa spuščeno. Pa kdo ti je dal atest, ko si vse štiri torzije prestavil, da si jo spustil. Mislim, da se boš s tem avtom moral kr oženit, ni druge. Več bi bila vredna, če bi bila originalna. Drugač pa ne rečem kaj, te morm pohvalit za trud.Lp

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po dec 18, 2006 8:14 pm

[quote="spel©a"]okej, mislm da ste se enmal od teme oddaljil... :? pa pojdimo naprej :D

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1190815
kak pa te felne sedejo na a4-ko ne :shock:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Po dec 18, 2006 8:47 pm

Temu se reče samo neizvirnost...

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po dec 18, 2006 10:00 pm

Avto je vreden natanco toliko za kolikor ga lahko prodas, in ce je avto res vreden 1.3mio zakaj ga potem nihce od vas pametnjakovicev ne kupi?
Slika

stardo
Novinec

Kraj: SG

Napisal/-a stardo Po dec 18, 2006 10:02 pm

Neizvornost al pa ne; prijatelj ma na srebrnem VW Beetlnu take felgne (18 col) pa zgleda ubijalsko

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca Po dec 18, 2006 10:35 pm

z avtom ni čisto nič narobe, edaj je itak lepo v garaži, tako da zime tut od blizu ne bo videu ;) pa tut prodaja se ŠE ne, ker imam veliko v planu še narest z njo, taka cena je pa zato da jo nebi slučajno kdo hoteu kupit, no tut če bi jo hoteu imet mu je nebi prodau, saj je preveč dela v njej, ko pa se bo prodajala, pa se bo zagotovo v francijo, saj tam malo bolj cenijo to kot pa tukaj pri nas, kot vidim :shock: vsak reče katrca in pomisli ah sj več k 50 jurjeu ni vredna, samo katra se ne pokvari pa neglede na to kaj boš počeu z njo, saj js mam take izkušnje, tut really sem voziu po savi, samo ne s to, in to sem voziu od jeseni pa do spomladi, pa nič ni bilo narobe, razn tega da sem odbijač malo pokriviu, pejte to delat s kakim drugim avtom, me zanima kok časa bi se peljali :lol: katra je pač zelo vzdržliv avto
zakaj pa ni original, zato ker original katrc je že kar veliko, js pa sem hoteu da je še zmeraj original, a kljub temu tok predelana da vsem vam oči vn padejo, ko jo kje vidite, saj to se dogaja, če se samo čez mesto peljem, tko pač je vsi bi jo meli, plačau nebi pa nihče, ja sj to je povsod tko :evil:

vi jo kr opazujte, ker meli je ne boste o ne, avto je treba predelat v extrem pol se pa sploh ne bomo več menili glede prodaje, in upam da bo avto ostau zelo zelo dolgo doma, če bo le možnost ;)

aja, pa še tistemu ki je umenjau kam sem butast dnar uložiu, raje uložim tok keša v avto ki je skoraj pozabljen na naših cestah, kot pa da bi zapravljau za servise, kakega novejšega avtomobila, k si itak vsi kvarijo, lahko ti povem da sem imeu v petih letih mogoče za 50 jurjeu popravil na avtu, s tem da nikoli nisem nič sam šraufau, saj kar se motorja tiče, j*** ga se pač ne spoznam, samo pravim ti avto se ne kvari nič, pri kerem drugem bi mi samo nekaj šlo pa bi dau tok za rezerven del :roll:

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy Po dec 18, 2006 10:46 pm

kdor se je prbližno kdaj doma spravu kakšen podobn proek delat in da ga je tud v piko zakluču pol ve kje se skriva taka vrednost avta 8)

je pa res da če si ruknjen na novejše avte z en kup plastike ti tak avto nič ne pomeni, če pa ti je avto všeč pa tud cena ni previsoka.

fantje ni vse v velikih feltnah nekaj plastike pa par lcd-jov v avtu
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov