chad je napisal/-a:Evo mal berem tele vaše izkušnje z nakupi rabljenih avtomobilov. Kar zanimivo branje za poletno sobotno deževno popoldne. Očitno bom lahko tudi jaz kmalu rekel, da rad berem. Dejansko se motate v enem in istem krogu že odkar so debate na forumih o prevrtenih kilometrih. In v bistvu ste smotani.
Najprej bi povedu, da vi kupujete avtomobile za vas v osnovi previsokega cenovenga razreda s kupno močjo za ceno približno novega cliota verjetno. Zakaj pa pričakujete, da bo avto kot iz škatle za tak denar? Vsi, popolnoma vsi avti, ki jih vi kupujete v prodajalnah z rabljenimi avti in so seveda 95% iz uvoza, so avti kupljeni na masovnih dražbah po bolj razvitih državah EU. Tam so avtomobili vse sorte, to je zanimivo videt v živo, nekaj podobnega kot dražba cvetja na nizozemskem, toliko avtov na kupu, dražitelji samo sedijo in dražijo na ekranih: to je nakup vašega avta dejansko. No tam so praktično novi in res glanc avti (taki kot jih vi pričakujete, ampak z neprimerno visoko ceno seveda), pa tudi obrajsani, grdo zasvinjani, karambolirani (kakršne ponavadi dobite, saj je cena primerna za prodajo vam naprej). Seveda največkrat dražitelji teh avtov prej ne vidijo podrobno od blizu, ne morejo jih testirati itd., dejansko imajo tudi sami loterijo že tam. Zato je glavno vodilo cena, ki jim bo omogočila nakup, transport, manjše popravke in prodajo ter seveda pričakovan profit.
Logično, vi na drugi strani pričakujete raketo od avta za ceno cliota. Če vam želi prodajalec rabljenih avtov to omogočit po za vas primerni ceni, mora na dražbi kupit dovolj poceni avto, da ga bo pripeljal v slovenijo, zrihtal, da bo tak kot ga vi pričakujete (kot da je v salonu, ampak za ceno cliota), hkrati pa mora še on nekaj zaslužit ane, zato pa ima posel, ne bo delal za dvesto eurov na avto, logično.
Iz tega sledi, da je večina avtov, ki so uvoženi v slovenijo, podobni zripsanim in lažje karamboliranim avtom na tovornjakih, ki jih lahko vidite na avtocesti, ko jih prehitevate. Običajno so ti tovornjaki tujih tablic in si mislite... bogi slovaki in madžari, kaj vse jim prodajo. No, prav ta tovornjak je lahko namenjen ravno v slovenijo k nekomu, če ne ta, pa kakšen drug tovornjak - z enakimi avti.
Na koncu je prodajalce za razumet, oni samo ustrežejo temu kar trg (vi) zahteva. Zelo ugoden avto, višjega razreda kot je realno za kupca, hkrati pa mora seveda izgledat kot nov, tako da se kupec v glavi počuti, kot da ima nov avto ali pa da drugim na cesti izgleda kot da ima novega, in pa seveda za slovenski okus je 280.000 km na števcu preveč neokusno). In vaše zahteve so nemogoče, zato ne morejo drugega kot delati kar delajo. Če bi bilo vse skupaj bolj realno, bi se v sloveniji v glavnem vozili clioti in golfi. Ni realno, da je vsak drugi avto tri leta star passat z opremo highline ali pa pet do sedem-letni bmw 530d. To ni realno. V sloveniji so avti na cesti za vsaj en razred predobri, no ..za mene ne, ker točno vem, da je 90% rabljenih kupljenih na čisto srečo. Pa vprašanje v koliko takih avtih šklocajo končniki, ker ljudje za servis potem seveda nimajo ali pa je servis z vseh vetrov.
Če želite realen nakup takega avta, moj namig, na avto.net kliknite za razširjeno iskanje, izberite tip avta in motorja/menjalnika, potem pa obvezno obkljukajte: slovensko vozilo, prodajalec je fizična oseba in mogoče tudi kar samo 1. lastnik, (da vozilo ni bilo karambolirano mogoče ne, ker vsak crash ne uniči avta, so manjše nesreče in so totalke,to boste preverili na servisih). Dobili boste, ne 10 strani bmwjev, ampak mogoče 2 strani, z višjimi kilometri kot ste pričakovali in z višjo ceno kot vam je všeč. Ali pa s kilometri do 70 tisoč in absolutno previsoko ceno za vas: tako je tudi največkrat realno prodan avto, npr bmw 5, od prvega lastnika, taki menjajo avto na tri leta, dokler je še kaj vreden in dokler ne začne srat, je v garanciji in da si potem za neko normalno doplačilo kupi novega. Seveda, če mu posel še laufa.
Opozoril bi še na eno posebnost na avtonetu, da se človeku zmeša: veliko jih obkljuka, da so 1. lastnik, potem pa v opisu dopiše, da je prvi lastnik v sloveniji. Pa koga to briga... a je komentar sploh potreben. Da bi mu možgane ven spraskal. Tako da dejstvo, da je vozilo slovensko, je pomemben selektivni izbor, da ne zgubljate časa s takimi.
Ostali nakupi rabljenih avtov so loterija kot je borza cvetja na nizozemskem, mogoče bojo rože v cvetličarni še lepe, mogoče jih pa polovico pade dol že takoj. Pa srečno kekci.
chad je napisal/-a:Evo mal berem tele vaše izkušnje z nakupi rabljenih avtomobilov. Kar zanimivo branje za poletno sobotno deževno popoldne. Očitno bom lahko tudi jaz kmalu rekel, da rad berem. Dejansko se motate v enem in istem krogu že odkar so debate na forumih o prevrtenih kilometrih. In v bistvu ste smotani. ...
slodreamer je napisal/-a:chad je napisal/-a:Evo mal berem tele vaše izkušnje z nakupi rabljenih avtomobilov...
Saj ni tak napačno napisano....
esem je napisal/-a:Res ni napačno napisano - za nekoga, ki ne ve, kaj govori, ki bistva teme sploh ne razume, ki misli, da je problem nategatorjev v tem, da jih mi vsi "ustvarjamo" z nerealnimi željami (kakšne so še neudejanjene želje razen nerealne?), da so nategatorji prisiljeni v vrtenje km, o vsem tem bi na široko razlagal iz neke osebne užaljenosti, a kaj, ko ne loči zrna od plev, plev sploh ne (pre)pozna in govori kar nekaj, pri tem z veseljem podtika (kar vsem) ipd ipd... in ki v prvem postu vse forumovce označi za smotance in kekce...
Enostavno ni besede za tak nivo...
esem je napisal/-a:slodreamer je napisal/-a:chad je napisal/-a:Evo mal berem tele vaše izkušnje z nakupi rabljenih avtomobilov...
Saj ni tak napačno napisano....
Res ni napačno napisano - za nekoga, ki ne ve, kaj govori, ki bistva teme sploh ne razume, ki misli, da je problem nategatorjev v tem, da jih mi vsi "ustvarjamo" z nerealnimi željami (kakšne so še neudejanjene želje razen nerealne?), da so nategatorji prisiljeni v vrtenje km, o vsem tem bi na široko razlagal iz neke osebne užaljenosti, a kaj, ko ne loči zrna od plev, plev sploh ne (pre)pozna in govori kar nekaj, pri tem z veseljem podtika (kar vsem) ipd ipd... in ki v prvem postu vse forumovce označi za smotance in kekce...
Enostavno ni besede za tak nivo...
mardy je napisal/-a:Z userjem chad se delno strinjal. Obsojam pa njegovo žaljenje.
Povprečni slovenski budget žal ne omogoča kaj več od vrednosti Cliota (Clio je prispodoba, ker je nekako slovenski - Revoz),
chad je napisal/-a:In ne delam v tej ali katerikoli drugi agenciji, ki prodaja, uvaža, posreduje, odkupuje avte. Sploh nisem v poslu z avti. Niti nobenega ne poznam. Da ne bo kdo mislil, da delam komu reklamo.
tr00per je napisal/-a:chad je napisal/-a:In ne delam v tej ali katerikoli drugi agenciji, ki prodaja, uvaža, posreduje, odkupuje avte. Sploh nisem v poslu z avti. Niti nobenega ne poznam. Da ne bo kdo mislil, da delam komu reklamo.
no, ampak tovrstne storitve ta agencija tudi fajn zaračuna. Za uvoz konkretnega vozila iz nemčije so mi zaračunali za 1800€ stroškov. Sam sem jih na koncu imel cc. 540€ (prepis, bencin v obe smeri, homologacija, DMV). Se človek že vpraša, ali ni bolje iti sam gor po vozilo
BluTuTh je napisal/-a:Ford Focus 1.6 TDCi KARAVAN TITANIUM
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9902162
(http://www.fast-files.com/getfile.aspx?file=95213)
VIN avtomobila: WF0LXXGCBLCR19373
Prodajalec oglašuje, da ima avtomobil 117.150 km, hitro iskanje VIN številke najde povezavo do dražbe kjer je imel avto ob prodaji 167.716 km.
Izpis dražbe: http://www.filedropper.com/viewpdf
Zelo žalostno, da se vrtenja kilometrov poslužuje tudi uradni prodajalec in serviser vozil Ford.
Trgovca sem tudi poklical, ki sicer trdi, da je avto zgolj prejel v komisijsko podajo od nekega drugega prodajalca, jaz tej zgodbici žal ne verjamem.
Avto je tudi že umaknil z Avto.neta.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov