Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po dec 18, 2006 11:03 pm

No lepo da priznas da si dal avto na avto.net zato ker si si pac zazelel malo pozornosti.Glede na to da se zavedas da je za tak denar ne mores prodat in je tudi nebi prodal...
Slika

stardo
Novinec

Kraj: SG

Napisal/-a stardo Po dec 18, 2006 11:37 pm

Nisem nek reden uporabnik foruma amoak vseeno:

Vsem skupaj glede Katrce...
Nič nimam proti avtu...nasprotno SVAKA ČAST za projekt! Ampak če mislite še naprej razpredat o tem avtu, Vas že zarad same preglednosti in urejenosti foruma lepo prosim, da si odprete novo temo in podebatirate.

Lp

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Po dec 18, 2006 11:42 pm

Slika

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Katrca Po dec 18, 2006 11:59 pm

luškan avtomobilček, feltne mu ful lepo sedejo gor ;)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To dec 19, 2006 10:22 am

Katrca je napisal/-a:z avtom ni čisto nič narobe, edaj je itak lepo v garaži, tako da zime tut od blizu ne bo videu ;) pa tut prodaja se ŠE ne, ker imam veliko v planu še narest z njo, taka cena je pa zato da jo nebi slučajno kdo hoteu kupit, no tut če bi jo hoteu imet mu je nebi prodau, saj je preveč dela v njej, ko pa se bo prodajala, pa se bo zagotovo v francijo, saj tam malo bolj cenijo to kot pa tukaj pri nas, kot vidim :shock: vsak reče katrca in pomisli ah sj več k 50 jurjeu ni vredna, samo katra se ne pokvari pa neglede na to kaj boš počeu z njo, saj js mam take izkušnje, tut really sem voziu po savi, samo ne s to, in to sem voziu od jeseni pa do spomladi, pa nič ni bilo narobe, razn tega da sem odbijač malo pokriviu, pejte to delat s kakim drugim avtom, me zanima kok časa bi se peljali :lol: katra je pač zelo vzdržliv avto
zakaj pa ni original, zato ker original katrc je že kar veliko, js pa sem hoteu da je še zmeraj original, a kljub temu tok predelana da vsem vam oči vn padejo, ko jo kje vidite, saj to se dogaja, če se samo čez mesto peljem, tko pač je vsi bi jo meli, plačau nebi pa nihče, ja sj to je povsod tko :evil:

vi jo kr opazujte, ker meli je ne boste o ne, avto je treba predelat v extrem pol se pa sploh ne bomo več menili glede prodaje, in upam da bo avto ostau zelo zelo dolgo doma, če bo le možnost ;)

aja, pa še tistemu ki je umenjau kam sem butast dnar uložiu, raje uložim tok keša v avto ki je skoraj pozabljen na naših cestah, kot pa da bi zapravljau za servise, kakega novejšega avtomobila, k si itak vsi kvarijo, lahko ti povem da sem imeu v petih letih mogoče za 50 jurjeu popravil na avtu, s tem da nikoli nisem nič sam šraufau, saj kar se motorja tiče, j*** ga se pač ne spoznam, samo pravim ti avto se ne kvari nič, pri kerem drugem bi mi samo nekaj šlo pa bi dau tok za rezerven del :roll:

Nisi se pred kratkim vozo bmw 3 ? GLej stari, pises eno, delas pa drugo. Ne razlikujes LJUBITELJSKO porihtanega avta, pa avta porihtanega zato da pac izstopas iz povprecja. Zakaj si jo pol dal na net, ce je sploh noces prodat ? Kaj reces ljudem ki bi se morda potencialno zanimali za avto ? Ne klici me, avto ni na prodaj ? Svaka cast da si se spusto v taki projekt, ampak prosim te ostani na realnih tleh.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca To dec 19, 2006 12:59 pm

meu sem bmw 318 ja, samo sem ga že prodau, ker sem imeu z njem same stroške, sedaj sem si lepo kupiu enega eskorta, malo mlajšega, za čez zimo, pa bom tistega malo urihtau, no glih toliko da bo zgledau, da ne bo seriski
avto sem dau pa na net zato ker se je prodajau, pa če bi kdo rekeu da da zanj recimo 800k bi ga mogoče prodau, samo ni nihče rekeu kok bi dau, pol sem ga pa umakniu iz prodaje, pa bom do konca zrihtau pol pa bomo videli kaj in kako, no upam da bo ostal pri meni, samo kaj k ni placa :roll:

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN To dec 19, 2006 1:52 pm

Temule se pa rece komplet styling&tuning :woohoo
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1191305#
Najprej je bil lep originalen gti, potem je dobil turbino od gtd, zaribal motor, noter je sel vr6, zdejsnji lastnik pa ga je se zelo okusno postajlal s kawasaki paintjobom.
Sicer nisem nasilen, ampak na takem pa nebi sparal s palco..

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe To dec 19, 2006 2:26 pm

AXioN je napisal/-a:Temule se pa rece komplet styling&tuning :woohoo
Najprej je bil lep originalen gti, potem je dobil turbino od gtd, zaribal motor, noter je sel vr6, zdejsnji lastnik pa ga je se zelo okusno postajlal s kawasaki paintjobom.

za zracn filter pa vrjetn se ni slisau

-BERTONE-
Novinec

Napisal/-a -BERTONE- To dec 19, 2006 3:14 pm

Ta je res hud ja, poleg 800k boš prvič dal lahko takoj enih 400k sit za nove gume in en oreng servis ker glede na to da ima avto 220k km po števcu(realno verjetno vsaj 300k km), potem boš pa lahko samo čakal da odpove še kaj večjega in da ga boš lahko odpeljal na avto odpat, ter še plačal 17k za odvoz in 15k za prevzem na opadu, aja pa to da je registracije za 300k sem še pozabil povedat. Res gospodaren avto. Edino za kar je dober ta avto je za dobre cash pičohe poderat, no sj to je pa že za marsikoga zadost.
Zadnjič spremenil -BERTONE-, dne To dec 19, 2006 3:29 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

-BERTONE-
Novinec

Napisal/-a -BERTONE- To dec 19, 2006 3:16 pm

500k za avto, v katerega se ne smeš vsesti težji kot 80kg, ker zaradi prežrtosti podna lahko z zicem padeš na alsfalt.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To dec 19, 2006 3:59 pm

človek ti veš pa vse o vseh avtih :shock:

lp
Slika

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To dec 19, 2006 4:07 pm

tale avto je pri ribiču zlo dobro živel...zakaj je pa zdej tak kot je pa sam bog ve...o rji pa takrat ni blo niti sledu.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Uporabniški avatar
KoVa
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a KoVa To dec 19, 2006 8:54 pm

...nihče ne ve kaj on hoče, nihče ne ve kaj on zna, vendar vsi ga kličejo: ŠEF

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To dec 19, 2006 9:28 pm

ta ma pa kar dve reži kaj lufta to potegne ijoooo :twisted: :D
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY To dec 19, 2006 9:29 pm

Mene pa sam neki zanima in sm se odloču sem napisat, ker mi nekdo briše vse teme in poste in upam da tukaj nebo tega stroil! Zanima me če kdo ve zakaj to dela in kaj ima od tega!? Mene to ful moti, ker če te nekaj zanima in ti nekdo to prepreči brez predhodnega obvestila! Zakaj pol sploh obstaja forum! Po domače povedano tistemu jeb*m mat*r ker če mu je do igranja pa naj gre u vrtec pa se tam igra! Se oproščam ker sm to napisal v to temo vem pa da jo veliko ljudi spremlja, vendar nevem kam bi drugam, ker sm odprl novo temo na to brisanje tem ampak je po 1min izginala! Kaj naj naredim? Zakaj so takšni ljudje sploh še lahko na forumu?! :evil: :evil: :evil:

Še enkrt se vsem opravičujem! :?
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Napisal/-a ArminLegenda To dec 19, 2006 9:46 pm

:pop:

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To dec 19, 2006 9:55 pm

za drag race bi bil :) škoda da ga ni samo na črno poštrihal pa ene lepe felne..
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Napisal/-a PuBBeC Sr dec 20, 2006 1:06 am

TUNING_BOY je napisal/-a:Mene pa sam neki zanima in sm se odloču sem napisat, ker mi nekdo briše vse teme in poste in upam da tukaj nebo tega stroil! Zanima me če kdo ve zakaj to dela in kaj ima od tega!? Mene to ful moti, ker če te nekaj zanima in ti nekdo to prepreči brez predhodnega obvestila! Zakaj pol sploh obstaja forum! Po domače povedano tistemu jeb*m mat*r ker če mu je do igranja pa naj gre u vrtec pa se tam igra! Se oproščam ker sm to napisal v to temo vem pa da jo veliko ljudi spremlja, vendar nevem kam bi drugam, ker sm odprl novo temo na to brisanje tem ampak je po 1min izginala! Kaj naj naredim? Zakaj so takšni ljudje sploh še lahko na forumu?! :evil: :evil: :evil:

Še enkrt se vsem opravičujem! :?

zato ker nima j**c da bi ti javno povedal! je že veliko takšnih tem o pričkanju moderatorov itd tko da, naj bodo samo tam kjer so ali pa gremo vsi dol :) hihi

PIS :D
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov