Jutri začenjam meni mukotrpno iskanje avtomobila, saj mi je moja zvesta Corolla Verso včeraj crknila in ne bom delal še druge generalke na njej. Sem iz Celja, za katerega je bilo tu izlitega nemalo žolča glede avto dilerjev, ampak kaj hočem, bom pač začel iskati iglo v senu

Sproti bom malo komentiral obiske raznih avtohiš in dilerjev. Če ima kdo še kakšne izkušnje iz Celja, bom zelo vesel, če jih tu objavi. Sicer pa iščem enoprostorca ali karavana, tam do 70.000 km, 4-5 let star in 10-12k EUR. Raje bencinca kot dizla, ker delam manj kot 20k km na leto, ampak oboje bo v redu.
Pregledal sem oglase Hajdine v Ptuju in imajo sumljivo nizke cene ravno takšnih avtov, ki bi jih imel, še posebej pa bodejo v oči nizki kilometri - avtomobili stari po 4-5 let z manj kot 40.000 prevoženimi km. Ne rečem za enega ali dva, ampak ko imajo skoraj vsi tako malo km, je pa že čudno. Vsaj fer napišejo, kateri avtomobili so iz uvoza in kateri ne. Všeč mi je tudi, da dajo 2-letno garancijo na avto po potrebi. Glede na moje izkušnje s Corollo Verso (izgleda, da sem ravno jaz naletel na tisti en avto od milijon, ki je narejen bolj šlampasto od kakšnega Fiata) je garancija zelo visoko na moji listi prioritet za avto.