ti "jebeni" kilometri, kot jih ti imenuješ, znajo biti zelo kritični. meni ni problem, če mi nekdo nekako namigne, da niso kilometri pravi, ker se zavedam te možnosti, ampak bi pa vseeno rad vedel, kje avto realno je - predvsem zaradi servisov in velikih servisov. tako pa kupiš avto s precej manj kilometri, potem pa se zgodi kaka kapitalna napaka. plus, da to nekako da vtis, da prodajalec nekaj prikriva ... ko sam kupujem avto, vedno vprašam - so to realni kilometri?če začnejo mutit, rečem še "vsi vemo, kako je s kilometri in me zanima bolj kot ne zaradi nadaljnih servisov ..." potem so se nekateri še naprej izmotavali, drugi so povedali, kako stvari stojijo ... in bi pri slednjih celo vzel avto
se pa strinjam - če si sam previden pri nakupu avta, pregledaš, pretestiraš z mehanikom (že če tu prodajalec ni naklonjen temu, veš, da nekaj smrdi in enostavno odmisliš ta avto, pa če je še tako oh in sploh) ... se da kupiti tudi dovolj dobro ohranjen avto, v katerega ni potrebno vlagati praktično ničesar, mogoče preventivni začetni redni servis. sam sem imel to srečo (še vedno trkam), da ko sem avto pripeljal k mojemu serviserju, je rekel, tole brez veze servisirat, ker je vse tipi topi. se vidiva čez 15.000 km ...