Ang3l je napisal/-a:Pozdravljeni.
Kupujem avtomobil in sicer Audi A4 B8 2.0 TDI letnik 2008 naprej. Zanima me če ima kdo izkušnje s temi motorji in če pozna kdo ta avto:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7150075&show=1
Hvala za odgovore.
A sam 141000 Km ? Torej JAJA od vagna !pravkar opravljen komplet servis in nova sklopka in vztrajnik, tako da je avto brez ene napakice, primeren za nadaljnjo uporabo..
Ivan36 je napisal/-a:Ang3l je napisal/-a:Pozdravljeni.
Kupujem avtomobil in sicer Audi A4 B8 2.0 TDI letnik 2008 naprej. Zanima me če ima kdo izkušnje s temi motorji in če pozna kdo ta avto:
Hvala za odgovore.
heheA sam 141000 Km ? Torej JAJA od vagna !pravkar opravljen komplet servis in nova sklopka in vztrajnik, tako da je avto brez ene napakice, primeren za nadaljnjo uporabo..
Ivan36 je napisal/-a:Ang3l je napisal/-a:Pozdravljeni.
Hvala za odgovore.
heheA sam 141000 Km ? Torej JAJA od vagna !pravkar opravljen komplet servis in nova sklopka in vztrajnik, tako da je avto brez ene napakice, primeren za nadaljnjo uporabo..
adis je napisal/-a:"jaja" so zakaj? po čem? zaradi kilometrov, oblike, cene? ali zaradi tega ker si morda "vag-hater"?
adis je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Ang3l je napisal/-a:Pozdravljeni.
Hvala za odgovore.
"jaja" so zakaj? po čem? zaradi kilometrov, oblike, cene? ali zaradi tega ker si morda "vag-hater"?
Ali je ta Peugeot vreden te cene? Vprašam, čeprav se ne gre za tako velike dnarje.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6835054&show=1
weasel je napisal/-a:Hvala za ponudbo, VW-ja ne bi, Clioti se mi ne dopadejo, Laguna mi je prevelika... Baba čula, baba rekla, ampak tudi prijatelji z Megani niso najbolj zadovoljni. Gledam nekaj podobnega (bencin) Seat Ibizi, Astri (pije malo preveč), Peđo 206, Rover 200(problem z dobavo delov, čeprav se mi zelo dopade), pa da ni rjast, itd. Rja me pri vsem najbolj skrbi, ker se mi ne da z njo ubadat in rihtat... 1500€ mi je max za moj študentski žep, še zavarovalnica pobere svoje, pa smo tam...
weasel je napisal/-a:Ali je ta Peugeot vreden te cene? Vprašam, čeprav se ne gre za tako velike dnarje.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6835054&show=1
weasel je napisal/-a:Hvala za ponudbo, VW-ja ne bi, Clioti se mi ne dopadejo, Laguna mi je prevelika... Baba čula, baba rekla, ampak tudi prijatelji z Megani niso najbolj zadovoljni. Gledam nekaj podobnega (bencin) Seat Ibizi, Astri (pije malo preveč), Peđo 206, Rover 200(problem z dobavo delov, čeprav se mi zelo dopade), pa da ni rjast, itd. Rja me pri vsem najbolj skrbi, ker se mi ne da z njo ubadat in rihtat... 1500€ mi je max za moj študentski žep, še zavarovalnica pobere svoje, pa smo tam...
D12J12 je napisal/-a:weasel je napisal/-a:Hvala za ponudbo, VW-ja ne bi, Clioti se mi ne dopadejo, Laguna mi je prevelika... Baba čula, baba rekla, ampak tudi prijatelji z Megani niso najbolj zadovoljni. Gledam nekaj podobnega (bencin) Seat Ibizi, Astri (pije malo preveč), Peđo 206, Rover 200(problem z dobavo delov, čeprav se mi zelo dopade), pa da ni rjast, itd. Rja me pri vsem najbolj skrbi, ker se mi ne da z njo ubadat in rihtat... 1500€ mi je max za moj študentski žep, še zavarovalnica pobere svoje, pa smo tam...
Pozdravljen!
Jaz bi ti osebno svetoval Cliota 1.2 16V(nizko zavarovanje), za tak avto potegne solidno, poraba je zelo nizka (5.5l/100km) in poceni servisi... Odvetoval bi ti pa kašne VW mašine ki niso vsaj 1.6, ker vse pod 1.6 je totalna nepremičnina (imel polota 1.4 16V (75km) v Kranju šel na avtocesto do Ljubljane je pa glih prišel do 130km/h). Pa še Clio je sama plastika tako, da kakšnih večjih problemov z rjavenjem nebi smel imeti
.
LP D12J12
MBtouran je napisal/-a:D12J12 je napisal/-a:weasel je napisal/-a:Hvala za ponudbo, VW-ja ne bi, Clioti se mi ne dopadejo, Laguna mi je prevelika... Baba čula, baba rekla, ampak tudi prijatelji z Megani niso najbolj zadovoljni. Gledam nekaj podobnega (bencin) Seat Ibizi, Astri (pije malo preveč), Peđo 206, Rover 200(problem z dobavo delov, čeprav se mi zelo dopade), pa da ni rjast, itd. Rja me pri vsem najbolj skrbi, ker se mi ne da z njo ubadat in rihtat... 1500€ mi je max za moj študentski žep, še zavarovalnica pobere svoje, pa smo tam...
Pozdravljen!
Jaz bi ti osebno svetoval Cliota 1.2 16V(nizko zavarovanje), za tak avto potegne solidno, poraba je zelo nizka (5.5l/100km) in poceni servisi... Odvetoval bi ti pa kašne VW mašine ki niso vsaj 1.6, ker vse pod 1.6 je totalna nepremičnina (imel polota 1.4 16V (75km) v Kranju šel na avtocesto do Ljubljane je pa glih prišel do 130km/h). Pa še Clio je sama plastika tako, da kakšnih večjih problemov z rjavenjem nebi smel imeti
.
LP D12J12
Poceni servisi? Oce da na pooblascencu za storijo vec kot jaz za Tourana, da o tem kaj je potrebno vse menjat pri se ne 50.000 km niti ne pisem.,
D12J12 je napisal/-a:weasel je napisal/-a:Hvala za ponudbo, VW-ja ne bi, Clioti se mi ne dopadejo, Laguna mi je prevelika... Baba čula, baba rekla, ampak tudi prijatelji z Megani niso najbolj zadovoljni. Gledam nekaj podobnega (bencin) Seat Ibizi, Astri (pije malo preveč), Peđo 206, Rover 200(problem z dobavo delov, čeprav se mi zelo dopade), pa da ni rjast, itd. Rja me pri vsem najbolj skrbi, ker se mi ne da z njo ubadat in rihtat... 1500€ mi je max za moj študentski žep, še zavarovalnica pobere svoje, pa smo tam...
Pozdravljen!
.
LP D12J12
weasel je napisal/-a:Torej bi bila Ibiza 1.4 nepremičnina?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov