blackey je napisal/-a:Ponavadi se vzdržim pa prezrem...ampak danes se ne morem. Take bolane izjave mi obračajo želodec. Upam da ne dobiš kdaj v familijo kakšnega "celjana" ker bogi tisti, pa bo lahko čisto ok človek. Razmišljanje na ravni zlate ribice.
se opravičujem za off.
nitro1 je napisal/-a:Ko sem ga kupil je imel avto po števcu(takrat) 239.000km,letnik pa 98.....no ,v resnici jih je blo nekaj čez 400k.
Za avto je oglaševal da je odlično ohranjen,zraven mi pa požre skoraj več olja kot bencina![]()
dzuro.na.izi je napisal/-a:Težko je verjet da bi bil avto letnik 1998 pri 239k km v odličnem stanju! Si mogu bit pa res optimist da si to verjel.
kseb je napisal/-a:dzuro.na.izi je napisal/-a:Težko je verjet da bi bil avto letnik 1998 pri 239k km v odličnem stanju! Si mogu bit pa res optimist da si to verjel.
Obstajajo tudi dobri avti za malo denarja, z veliko km, samo so pa redki.
blackey je napisal/-a:Vsekakor naj vsak kupi avto od tam kjer mu je všeč in misli da je ok. Še vedno bom pa mnenja da vse v isti koš ni za metat, in žalit...tam še krave nebi kupu. To mi je primitivno do konca. Nekateri niste zastopli poante kaj hočem povedat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov