Zanimam se za nakup avtomobila pri tem prodajalcu " A2 AVTOMOBILI, TADEJ KOCIJAN, s.p.
Mestinje 58a, Podplat".
Vozilo sem si danes od blizu ogledal in za moje pojme ni vrhunsko ohranjeno kot trdi trgovec. V notranjosti se vidi, da se je kadilo saj je voznikov sedež ožgan na 2-3 mestih od cigaretnih ogorkov. Prednji odbijač je opraskan na obeh straneh " na ekih", razumem avto je precej nizek in je nasedel na robnik nekje. Prednje luči so malce "napikane" tak, da dvomim, da ima vozilo samo 130.000km, čeprav ko sem gledal na mobile de., je za te avte in takšen letnik to nekak čisto običajna kilometrina. Se mi zdi, da je imel v prvotnem oglasu navedeno št. prevoženih km 140.000, tak da mi ni jasn zakaj bi šou zbijat za 10k. Potem v servisni knjigi sta navedena samo prva dva servisa, pri motorju pa se nahaja kartonček, kateri ima navedeno, da je bil servis delan letos. Drugače avto ni videt, da bi bil poškodovan splošen vtis je tam nekje vmes. A bi se dalo kako preverit kilometrino, glede na to da je vozilo uvoženo iz tujine. Pa razložite mi prosim kaj pomeni ko prodajalec zapiše "garancija na prevožene kilometre"?. Je pa cena dokaj solidna in če bi dal dol še za kakega petstotaka nebi bil tolk slab nakup ali?
Še povezava :
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 01.4%20TSI