pampers je napisal/-a:Na kratko! Izogibajte se AVTO LAN - a v Zrečah!
gwynn je napisal/-a:POZOR! DOBILI SMO ŠE EN AVTO Z PREVRTENIMI KM
Hotel sem kupil tale avto spodaj. Imel je 182.000 km. Prodajal se je za 3300€ . Prodajalec ga je žal prodal preden sem ga uspel it pogledat.
Potem pa me je prehitel KOJA d.o.o. iz Škofljice. Prodaja isti avto (preveril sem pri prodajalcu sem ga poklical in je potrdil da je to ta avto
OZ feltne, zatemnene zadnje sipe) z prevrtenimi kilometri (kar za 90.000).
kaj je dron?'' ožaljen si ker so te prehiteli!!! ni ti ratal nakup za nadaljno prodajo. vrtel bi ti za več kot navajaš. če bi jaz bil iz tega podjetja bi dal nagrado onmu ki bi mi otkril tvojo identiteto, kot prvič od tebe bi pokasiral nekaj tisočakov zaradi javnega prikazovanja vsebine prodajnega oglasa tega podjetja za drugo da ne navajam. to podjetje dobro poznam in trdim da so zelo pošteni in korektni,primer moja punca je lansko leto kupila star avto cca 12 let fiat punto v tem podjetju, čez par dni se je prižgala luč servo volana (sity volan). ker se gre za večjo popravilo je poklicala prodajalca ki jo je pomiril ter povedal naj pripelje vozilo na popravilo na njihove stroške ali naj kar vrne vozilo. Vozilo so popravili punca zadovoljna in kar pelje. odjebi s takim
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... MA%95LEP...
titanius je napisal/-a:Tud sam sem zasledil da ima veliko avto pri njemu/njej nizko kilometrino. Sem tudi zasledil, da na neke avte da tudi garancijo na kilometre medtem ko za tega audija ne piše nič, torej je tu že sumljivo. Sicer pa zdaj na tehničnem vpisujejo tudi kilometrino tako, da se ob preventinvem tehničnem da dosti stvari o avtu videti pred samim nakupom.
MihaelS je napisal/-a:Ker je že govora o nategatorjih, bi omenil Avto Top (Hajdoše), če se pelješ iz Ptuja proti Mariboru. 3 tedne nazaj sem kupoval avtomobil in na avto.netu zasledil Mondeota 2.0 TDCi. Kličem tja in je rekel, da je odlično ohranjen. Grem drugi dan gledat, mi da ključe, se zapeljem in se samo prekrižam... Zavore, spredaj in zadaj (ploščice in diski) obrabljeni do konca. Ploščice so bile obrabljene do železa. Avto je trosilo na 60km/h, in pa desni zadnji amortizer je bil uničen. Nakar rečem prodajalcu naj se pelje zraven in mi reče eh saj to ni nič, to je mali strošek menjave sprednjih in zadnjih zavor... 2006, 260.000 prevoženih... Kar je delovalo je bilo samo klima. Vse ostalo pa....falus! In pa AH Mlakar, Grobeljno (Šentjur pri Celju). Tudi tam ne priporočam nakupa.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov