nered je napisal/-a:PRIMA AVTO, Ptujska, Maribor
Kaj sploh naj bi to pomenilo?krila21 je napisal/-a:Koja d.o.o. OK, sicer malo se nosi ampak je korekten in tudi pomaga pri vsem
teslam2 je napisal/-a:MihaelS je napisal/-a:Ker je že govora o nategatorjih, bi omenil Avto Top (Hajdoše), če se pelješ iz Ptuja proti Mariboru. 3 tedne nazaj sem kupoval avtomobil in na avto.netu zasledil Mondeota 2.0 TDCi. Kličem tja in je rekel, da je odlično ohranjen. Grem drugi dan gledat, mi da ključe, se zapeljem in se samo prekrižam... Zavore, spredaj in zadaj (ploščice in diski) obrabljeni do konca. Ploščice so bile obrabljene do železa. Avto je trosilo na 60km/h, in pa desni zadnji amortizer je bil uničen. Nakar rečem prodajalcu naj se pelje zraven in mi reče eh saj to ni nič, to je mali strošek menjave sprednjih in zadnjih zavor... 2006, 260.000 prevoženih... Kar je delovalo je bilo samo klima. Vse ostalo pa....falus! In pa AH Mlakar, Grobeljno (Šentjur pri Celju). Tudi tam ne priporočam nakupa.
potrjujem, Avto Top (Hajdoše) avte oglašuje kot nove, odlično ohranjene, pri ogledu pa polno očitnih napak.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 14 gostov