alexwell je napisal/-a:ta denar, ki bi odvetnik vzel je boljše še malo v avto vložit pa bo mir....sploh, če gre za takšne manjše napake, ki se itak kvarijo pri vsakm avtomobilu
alexwell je napisal/-a:ta denar, ki bi odvetnik vzel je boljše še malo v avto vložit pa bo mir....sploh, če gre za takšne manjše napake, ki se itak kvarijo pri vsakm avtomobilu
agisan je napisal/-a:Avto ni vreden pol k...a!! Delite naprej da se ne bo kdo opekel in dal zanj toliko kot zahtevajo!
nered je napisal/-a:Oh hvala za nasvet, da se obrnem na odvetnika tega se nebi spomnil sam![]()
![]()
agisan je napisal/-a:Pač nisem za dizle. Avto mi je do 260000km služu več kot odlično, šele zadnjih 20000km je začel olje žret. Kakor koli, če gledam druge ki so imeli težave že po 1 letu po predelavi na plin sem se jaz 7 let vozil kot gospod, da ne povem koliko sem prišparal na leto zaradi plina.
sašo5 je napisal/-a:agisan je napisal/-a:Avto ni vreden pol k...a!! Delite naprej da se ne bo kdo opekel in dal zanj toliko kot zahtevajo!
svaka častUničil si praktično nov avto
......pa vedel si leta 2008 ko si kupoval, da boš delal skoraj 50.000km na leto in še si šel kupovat bencinca, potem pa še skoraj 2k€ vržt, da si montiral plin
najverjetneje najslabšo/najcenejšo varijanto kar se jih da dobit...
Saj logično, da morajo kilometre zbit, kdo ga bo pa "pogledal" če bo na števcu 300.000km
agisan je napisal/-a:5500eur!
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 14 gostov