Polo78 je napisal/-a:
Glede na to, da ti očitno moč motorja nekaj pomeni in ker vidim, da precej gledaš Insignie, bi utegnil biti nad tistimi 161 km malo razočaran. Motor ima v spodnjem območju obratov opazno turbo luknjo pa tudi sicer je tistih 160 vrancev bolj lenih. Ne rečem, da motor ni dober ali da ne gre (zame recimo bi bil več kot dovolj), ampak enostavno da v Mazdi (CD163) več od sebe; poleg tega je tudi bolj kultiviran - turbo luknje praktično ni, boljša prožnost itd. Izvoli brat teste ali še bolje, če imaš možnost pojdi na testno vožnjo in boš sam videl ter ocenil kako in kaj.
LaMike je napisal/-a:Če bi jaz izbiral med temi tremi, definitivno vzamem Accorda.
Enako motor v insigniji, kot astri? 1.4 turbo, 1.6 turbo...
emozul je napisal/-a:Srčnik in h4ck,
Sej jaz samo pravim, da so moje izkušnje slabe.
Sej jo lahko vzame ni problema, samo jaz mu povem, da sem zadnjič kupil OPLA.
Glej za moje pojme je opel precej zadej napram znamke accord in mazde, in nisem edini, ki ti pravi tukaj!!!
Ti kar kupi olpa ni problem, jaz ti zadnjič pravim, da je to moje mišljenje in za tem stojom.
h4ck je napisal/-a:emozul je napisal/-a:Srčnik in h4ck,
Glej za moje pojme je opel precej zadej napram znamke accord in mazde, in nisem edini, ki ti pravi tukaj!!!
Ti kar kupi olpa ni problem, jaz ti zadnjič pravim, da je to moje mišljenje in za tem stojom.
No jaz ti pa povem da imam Insignio, ki je uvozena(vsi vemo kako je z temi avtomobili), prevozil sem v pol leta več kot 30.000km in ni niti enega problema. Kaj pa naj sedaj? V vsaki temi pišem kak je super in oh in ah? Smesno je da primerjas astro z insignio.
S cim je pa opel zadaj za M6 in Accordom? V koncni fazi, cesa je več na cesti? Pa da nebo kdo napadel, imamo tudi M6 doma in je b.p.
To je to z moje strani in off z teme, avtor teme pa najbolje, da gre na oglede in testne voznje in se odloci kaj mu najbolj ustreza, da nebo ravno dimenzija gum odlocala pri nakupu avtomobila
Daedalus je napisal/-a:h4ck je napisal/-a:emozul je napisal/-a:Srčnik in h4ck,
No jaz ti pa povem da imam Insignio, ki je uvozena(vsi vemo kako je z temi avtomobili), prevozil sem v pol leta več kot 30.000km in ni niti enega problema. Kaj pa naj sedaj? V vsaki temi pišem kak je super in oh in ah? Smesno je da primerjas astro z insignio.
S cim je pa opel zadaj za M6 in Accordom? V koncni fazi, cesa je več na cesti? Pa da nebo kdo napadel, imamo tudi M6 doma in je b.p.
To je to z moje strani in off z teme, avtor teme pa najbolje, da gre na oglede in testne voznje in se odloci kaj mu najbolj ustreza, da nebo ravno dimenzija gum odlocala pri nakupu avtomobila
Samo to: pol leta in 30k km ni prav nič merodajno. Predvidevam, da človek ne kupuje avta za takšno kilometrino. Oglasi se, ko prevoziš 100k km+.Nobenega avta niti ne kritiziram niti ne branim, ampak če hočeš podati merodajno mnenje glede Insignie, potem raje počakaj še nekaj časa.
h4ck je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:h4ck je napisal/-a:emozul je napisal/-a:Srčnik in h4ck,
Samo to: pol leta in 30k km ni prav nič merodajno. Predvidevam, da človek ne kupuje avta za takšno kilometrino. Oglasi se, ko prevoziš 100k km+.Nobenega avta niti ne kritiziram niti ne branim, ampak če hočeš podati merodajno mnenje glede Insignie, potem raje počakaj še nekaj časa.
Povedal sem hotel da ima avto sedaj na števcu 160.000+ (vprašanje kaj je tu realno- uvoz italija) vsi vemo kako so tam servisirani in to... tako da mislim da je to kar dober podatek. A zdaj je to merodajno ker se 2,3 najdejo kateri so imeli probleme in je potem to tako z vsemi opli? Dajte nehaj sanjat, problemi so pri vseh proizvajalcih, tako opel,mazda(2.0 diesel motorji?) in vsi ostali imajo svoje probleme.
~toMmy~ je napisal/-a:Insignio le pod pogojem, da lahko vidiš vso servisno zgodovino vključno z reklamacijami, ker Opel, ki je**, te je** nonstop, tisti, ki pa nima težav, bi znal bit brez njih še kar nekaj časa...
hahehihoh je napisal/-a:Pri insignii ni skrbi okoli motorjev (dizelskih), ker so italijanski in so eni boljših, če ne celo najboljši. Je pa insignia najbolj 'cheap' videza notranjosti od naštetih. Jaz osebno bi se odločal med accordom in mazdo 6.
Dirigent je napisal/-a:Mazda6 mi je všeč nekaj takega... vendar me pri tej moti barva oblazinjenja...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=836 ... CD185%20GT
Insignia mi je pa zanimiva sledeča...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=839 ... 0SELECTION
hahehihoh je napisal/-a:srcnik je napisal/-a:Počutje v avtu in "upravljanje" vozila je boljše v insiniji kot pa v mazdi. Za accorda pa ne vem. Glede na to, da gledaš bolje opremljene, gre moj glas insigniji. (edino težka je kar precej, kar se malo na moči pozna)
EDIT: ne vem na kaj leti kakovost izdelave, samo ma insignija bolj kvalitetne "materiale" v notranjosti.
Izdelava je v insignii glede na mazdo in accorda pod kritiko. Črički in škripanje.
Polo78 je napisal/-a:poraba je ugodna. Sam imam povprečje po prevoženih 55k km pod 6 litrov (motor CD129), problemov z avtom v 2 letih in pol nobenih, niti žarnica ni pregorela, samo redni servisi in točenje goriva.Je pa že osnoven CD129 dovolj močen predvsem zaradi obilice navora, CD163 je vrh glave razen, če si navajen na 200 in več konjev (moč motorja je izredno subjektivna zadeva). Tudi sam sem gledal Insignio, ampak motor in kakovost izdelave gresta absolutno v prid Mazde, tudi pri opremi bi se dal diskutirat...
h4ck je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:h4ck je napisal/-a:emozul je napisal/-a:Srčnik in h4ck,
Povedal sem hotel da ima avto sedaj na števcu 160.000+ (vprašanje kaj je tu realno- uvoz italija) vsi vemo kako so tam servisirani in to... tako da mislim da je to kar dober podatek. A zdaj je to merodajno ker se 2,3 najdejo kateri so imeli probleme in je potem to tako z vsemi opli? Dajte nehaj sanjat, problemi so pri vseh proizvajalcih, tako opel,mazda(2.0 diesel motorji?) in vsi ostali imajo svoje probleme.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov